Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Je vorige leven orakelkaarten

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
avatar

Posts : 250
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Sat Mar 04, 2017 10:15 pm

Monnik of Non

Je hebt deze kaart getrokken omdat je in je vorige levens een monnik, een non of iets dergelijks was. Dat betekent dat je een afgezonderd leven vol regels en met spirituele vrome toewijding leidde.

Misschien merk je in je huidige leven dat je de neiging hebt je af te zonderen. Je voelt je waarschijnlijk het meest op je gemak als je alleen bent. Anderen zeggen misschien zelfs wel dat je een `monnik' lijkt. Als dit patroon betrekking heeft op je relaties, kun je misschien in overweging nemen om een gekwalificeerd regressietherapeut te consulteren.

Bovendien heb je misschien geloften afgelegd als monnik of als non, die in strijd zijn met je relaties, je carrière en andere dingen. Hoewel deze geloften zijn verbroken, blijven ze door de tijd heen toch bestaan. Dus wanneer je bijvoorbeeld de gelofte van armoede hebt afgelegd, heb je het financieel misschien nu moeilijk. Andere geloften uit een vorige leven houden misschien verband met kuisheid, dit kan van invloed zijn op je huidige liefdesleven, of heeft geleid tot ontkenning van jezelf en dit geeft je het gevoel dat je iets niet verdient, of bang bent voor rijkdom. Vaak is het gewoon genoeg om de herinnering aan deze geloften bewust op te halen om ze los te kunnen laten. En dan is het gewoon zaak om ze voor altijd te verbreken. Dit kun je doen door eenvoudig het volgende te zeggen: 'Hiermee ver- breek en laat ik alle geloften los die mijzelf op enig moment tenietdoen, en voor iedereen die er bij betrokken is.
Back to top Go down
Silverlady
Aktief Lid
Aktief Lid


Posts : 21
Join date : 2017-07-15

PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Sun Aug 06, 2017 9:13 pm

Ik heb zojuist een Vorig Leven Orakelkaart getrokken: Baby.

Hoe ik als baby in een vorige leven was of...wat ik met een baby in een vorig leven heb uitgewerkt.
Back to top Go down
 
Je vorige leven orakelkaarten
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Ontspanning :: Kaartje Trekken online-
Jump to: