Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Oil pulling of olie trekken

Go down 
AuthorMessage
Vlinder3
Admin
Admin
Vlinder3

Posts : 476
Join date : 2016-08-29
Age : 51
Location : Spanje

Oil pulling of olie trekken Empty
PostSubject: Oil pulling of olie trekken   Oil pulling of olie trekken EmptyTue Aug 30, 2016 2:12 pm


Door hopelightlove :


Hallo iedereen

Heb vandaag een nieuwe detox/reinigings methode ontdekt, namelijk oil pulling.

Link: http://www.hetblad.be/2007/06/09/voedin ... l-pulling/

Hier de informatie:

oil pulling ontgift en verjongt je lichaam
Op zoek naar een methode om je lichaam te zuiveren? Dan kunnen we je oil pulling warm aanbevelen.spoon of oil Oil pulling is niet enkel één van de oudste doe-het-zelftechnieken om je lichaam te ontgiften en te verjongen, maar bovendien eenvoudig toe te passen en spotgoedkoop. Onze direct bruikbare info terzake vertelt je hieronder alles wat je over oil pulling weten moet.

oorsprong
Het trekken van olie stamt uit de Ayurveda, een oeroude Indische totaalgeneeswijze. Aan de Ayurveda ontleent de moderne mens steeds meer technieken en middelen die het organisme genezen. Het is Dr.Med.F.Karach, die de techniek van oil pulling terug onder de aandacht bracht en zijn bevindingen hieromtrent meedeelde aan een select gezelschap. Meer bepaald aan kankerspecialisten en bacteriologen van de Wetenschappelijk Academie van de USSR.

wat is oil pulling
Oil pulling betekent zoveel als het trekken en duwen van olie tussen de tanden en in de gehele mondholte. Je neemt dus een eetlepel olie in de mond en begint dan de mond als het ware te spoelen met de olie. Je stuurt de olie daarbij onophoudelijk je ganse mondholte rond en zuigt, perst, kauwt, trekt en beweegt de vloeistof ook tussen alle kieren en spleten van je tanden. Dit hou je ongeveer vijftien tot twintig minuten vol. In het begin voelt de olie aan als een stugge, gladde, moeilijk te hanteren massa in je mond. Maar naarmate de minuten verstrijken ervaar je hoe ze zich vermengt met speeksel en steeds dunner wordt. Vermijd het inslikken van olie want na de vermelde tijd zit ze vol bacteriën die niet naar binnen maar naar buiten moeten.

zo werkt oil pulling
Terwijl de olie je mondholte en tanden rondgaat, wordt de stofwisseling geactiveerd. En dit enkel gedurende de tijd dat de olie in de mondholte beweegt. Die verhoging van de stofwisseling zorgt ervoor dat het lichaam sneller en grondiger gifstoffen elimineert die via de slijmvliezen in het speeksel belanden. Speeksel dat zich vermengt met de olie en bij het uitspuwen het lichaam verlaat. Op die manier kunnen gelijktijdig individuele cellen, lymfeknopen en meer complexe weefsels zoals interne organen, genezen worden.

oil pulling in 10 stappen
koop zonnebloem- of sesamolie van eerste persing. Liefst van biologische oorsprong. Is dit laatste niet mogelijk? Ook goed. Zonnebloem- en sesamolie garanderen de beste resultaten.
doe de behandeling altijd op je nuchtere maag, bij voorkeur ’s ochtends. Lukt dit niet, dan kan je ook op andere tijdstippen olie trekken. Let er wel op dat er drie volle uren liggen tussen het ogenblik waarop je met de olie begint en je laatste maaltijd. Tussen het olie trekken en je laatste drankje dient zeker een half uur te zitten.

neem 1 eetlepel olie en breng die hoeveelheid in je mond.
kauw, duw, stuw, trek, zuig en beweeg de olie onophoudelijk in je mond en tussen je tanden.

vermijd zoveel mogelijk het doorslikken van olie. Ze bevat een bom toxines.
hou dit vijftien tot twintig minuten vol.

spuw de olie tenslotte uit in het toilet of buiten. Niet in de lavabo of gootsteen omdat ze wemelt van bacteriën in hun beginstadium.

hou de kleur van de uitgespuwde olie in het oog. Is de kleur wit? Dan heb je lang genoeg gespoeld. Is ze nog geel? Dan moet je ofwel meer bewegingen maken met de olie of nog langer spoelen en trekken.

spoel daarna je mond grondig schoon met lauw water waarin wat zeezout is opgelost. Je kan desgewenst bijkomend je tanden en tong poetsen.
je mag tot driemaal daags aan oil pulling doen.

de resultaten van oil pulling
De resultaten van volgehouden oil pulling zijn ronduit indrukwekkend te noemen, maar verschillen van persoon tot persoon omdat elke mens en elk lichaam anders zijn en verschillend reageren. In de eerste weken worden de tanden witter, komen loszittende tanden vaster te zitten en verdwijnen ontstekingen in de mond en bloedingen van het tandvlees.

Na iets langere tijd merk je dat je tong niet meer beslagen is. Indien het trekken van olie volgehouden wordt, kunnen, allemaal volgens dokter Karach, ondermeer volgende ziekten genezen: hoofdpijnen, tandpijn, paradentose, eczeem, allergieën, bronchitis, trombose, maagzweren en andere maagaandoeningen. Verder zorgt deze methode ervoor dat de darmen opnieuw beter gaan functioneren wat komaf maakt met constipatie en/of diarree. Longen, nieren, hart, lever en bloed worden gezonder.

En vandaar het hele lichaam. Het bloed stroomt beter en de energie neemt toe. Zenuwen worden sterker terwijl spieren en gewrichten minder pijn doen en beweeglijker worden. Het bloedsuikergehalte en hoge bloeddruk worden genormaliseerd en de slaap wordt dieper en gezonder. Typische vrouwenkwalen verdwijnen door een verbetering van de hormonale balans in het lichaam.

Dokter Karach gaat zelfs zover te beweren dat oil pulling de groei van kwaadaardige tumoren afremt en het leven aanzienlijk verlengt.

hoe lang volhouden?
De tijd die nodig is om duidelijke resultaten te bereiken varieert van persoon tot persoon. Acute kwalen kunnen binnen de week of veertien dagen verdwijnen. Bij chronische kwalen daarentegen moet je de behandeling maanden tot zelfs een jaar volhouden. Geef dus niet te snel op. Opgelet: het is best mogelijk dat je toestand eerst verergert vooraleer te verbeteren. Wees in dat geval dapper en blijf doorgaan.

Het betekent immers dat je lichaam in actie komt. Vergeet nooit dat de aanhouder wint. Vooral doen dus en geduldig afwachten wat er gebeurt. Wordt jouw conditie beter en/of verdwijnt de kwaal? Dan kan je om de andere dag of twee keer per week preventief verder aan oil pulling doen.

bloempjes
Back to top Go down
 
Oil pulling of olie trekken
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Alternatief Genezen-
Jump to: