Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Balans en disbalans van de Middenrif

Go down 
AuthorMessage
Vlinder3
Admin
Admin
Vlinder3

Posts : 476
Join date : 2016-08-29
Age : 51
Location : Spanje

Balans en disbalans van de Middenrif Empty
PostSubject: Balans en disbalans van de Middenrif   Balans en disbalans van de Middenrif EmptyTue Aug 30, 2016 3:03 pmDe middenrif is eigenlijk geen fysiek orgaan maar een energetisch orgaan Dit is het “orgaan” van het teken Boogschutter. Het is die ons in zijn totaal harmonizeert. Het is van vitaal belang voor ons leven en voor onze gezondheid en voor het geluk gevoel in ons hart. Als u aan het hart lijd kan dit door een disharmonie van de middenrif, nieren, lever en galblaas zijn. Het is geschikt voor degenen die niet kunnen ontvangen en die alles doen voor anderen. Voor degenen die niet kunnen ontvangen, noch die om hulp kunnen vragen. Heeft betrekking met allerei slaap stoornissen, zoals slapeloosheid, slaapwandelen, en vooral voor degenen die werken in nachtdienst.

Bij gebrek aan genegenheid, voor degenen die te extravert zijn en altijd in het middelpunt van de belangstelling willen staan.
Voor degenen die dwangmatig spreken, voor degenen die hun levens pad willen veranderen.

Het middenrif is het licht, is de dag. Het is als een spiritueel concept, dat naar de top wil, om de hemel te bereiken moet je eerst zijn afgedaald tot de diepten van de hel.

Alle symptomen die gepaard gaan met het ongewild uit het lichaam treden zijn symptomen van energetisch onbelans van de middenrif. Veel van de kenmerkende symptomen van het fenomeen kundalini of kriya waarbij de energie omhoog gaat door de wervelkolom tijdens het spirituele ontwaken en die daardoor richting verliezen dit kan worden aangepast door de middenrif in harmonie te brengen.

Andere veel voorkomende symptomen van deze onbalans zijn hartkloppingen of rode wangen, of de plotselinge stromen van energie aan de bovenkant van de borst, hart stekende pijn, veel praten, onsamenhangend, veel behoefte aan aandacht, beklemming en pijn in de borst, het gevoel van het niet diep adem te kunnen halen, een schok veroorzaakt ook dit soort reactie en daarom is er geen twijfel over dat een persoon in shock de hulp van het middenrif nodig heeft.

Als de middenrif energetisch in balans is dan heb je de mogelijkheid om een open hart te hebben en een beschermd hart op hetzelfde moment zodat je nooit overvallen voelt door de energie van een andere persoon die bij je binnenkomt. Dit evenwicht zorgt ervoor dat het individueel vrij en gemakkelijk grenzen kan stellen en in het hebben van liefdevolle en harmonieuze relaties.

Geven en ontvangen zijn de woorden die het evenwicht van het middenrif vertegenwoordigen, het geven en ontvangen voeden elkaar onderling. De energiebalans van het middenrif word ook aangetoond door het persoonlijke vermogen te manifesteren op professioneel gebied of roeping in de wereld.


Back to top Go down
 
Balans en disbalans van de Middenrif
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Alternatief Genezen-
Jump to: