Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Pyramide energie

Go down 
AuthorMessage
Vlinder3
Admin
Admin
Vlinder3

Posts : 476
Join date : 2016-08-29
Age : 51
Location : Spanje

Pyramide energie Empty
PostSubject: Pyramide energie   Pyramide energie EmptyTue Aug 30, 2016 3:36 pm


Gepost door Kristalletje

De mooiste en meest volmaakte piramide is de piramide van Cheops uit Egypte. Hoe deze piramide is gebouwd, is nog steeds een groot raadsel.
Er werd wel ontdekt dat in de koningskamer dode ratten, muizen en ander klein gedierte zo mooi gaaf gebleven waren. In de koningskamer is het vochtig en donker en de temperatuur van ca. 20 graden is een ideale voedingsbodem voor ontbinding. Er werden daarom exacte schaalmodellen van de piramide van Cheops gemaakt. De piramide werd met de basis zo nauwkeurig mogelijk noord-zuid gezet en men ging ermee experimenteren.

Men legde er bijvoorbeeld een dode kat onder op 1/3 deel van de hoogte. Deze moeite en experimenteerlust werd beloond doordat de kat geen enkel spoor van ontbinding vertoonde, geen geur afgaf en mooi gaaf bleef. Hij was als het ware gemummificeerd. Je kunt je voorstellen wat voor enthousiasme dit bij de onderzoekers losmaakte.

De piramide-energie werkt op het stoffelijke, het etherische, het astrale en op het mentale vlak. Anders gezegd: in verandering van stof, op het gebied van pijn, op het vlak van meditatie en telepathie en andere verschijnselen die op het geestelijke vlak liggen.

Er zijn vele praktische proeven gedaan en beschreven die duidelijk maken dat er iets verandert in datgene wat onder een juist geplaatste piramide gestaan heeft. De meest bekende zijn waarschijnlijk het slijpen (regenereren) van scheermesjes en het mummificeringseffect (dehydratie of uitdroging).

Door piramide-energie te gebruiken of ermee om te gaan wordt in de mens zijn eigen kracht geactiveerd. Die kracht stimuleert of versterkt het echte ik. Er is nog nooit een negatief effect geconstateerd; de energie is goedaardig of neutraal. De effecten zijn soms sterk, soms subtiel en het ermee spelen en werken zal u direct of op langere termijn verbazen.

Hieronder noem ik enkele voorbeelden van experimenten die al met een kleine piramide (van enkele cm tot wat groter) uitgevoerd kunnen worden.
* Het scherper maken van scheermesjes
* Het zuiveren van water
* De glans teruggeven aan juwelen en munten
* Bloemen drogen (met behoud van vorm en kleuren)
* De smaak verbeteren van koffie, wijn en bepaalde fruitsappen
* Het dehydrateren (vocht onttrekken aan) van vlees, eieren, en andere voedingsstoffen.
* Het opladen van zaden
* Het opladen van plantstekjes, opladen van planten voor het overpotten
* Opladen van snijbloemen, waardoor ze langer goed blijven
* Het opnieuw droog maken van hard en klonterig geworden zout en suiker
* Verbeteren van het water in een aquarium (wel in gedeeltes vervangen!)
Het energetisch veld in een piramide remt bacteriegroei en bederf. Leg fruit of groente er een uur onder en leg het dan in de koelkast.
Laat bevroren voedsel onder de piramide ontdooien en de smaak zal "hersteld" worden.
Laat koffie of thee er een nacht onder staan en de smaak zal zachter worden.
Marinades, dressings, olie 1/2 uur voor gebruik erin zetten. Vlees er 1/2 uur voor gebruik in leggen maakt het malser en smaakvoller.

Probeer de verschillen te proeven door kleine vergelijkende tests: schone glazen vullen met sap, wijn, water, melk; één onder de piramide, de ander ernaast. Vraag je huisgenoten of bezoek en probeer of ze verschil proeven. Vertel ze niets maar vraag alleen te proeven en eventueel verschil te registreren. Zorg wel dat u zelf weet wel glas geënergetiseerd is en welk niet. Laad er flessen water mee op om in de keuken te gebruiken, planten te begieten, aan huisdieren te geven. Gebruik plastic of glazen flessen; 4-5 uur opladen is voldoende. Een glas wijn 1/2 uur voor consumptie in de piramide plaatsen; laat een fles er een nacht onder liggen. Denk ook aan pakken sap, melk, yoghurt enzovoorts.

Een test om te zien of de piramide goed is gericht: doe enkele lepels vloeibare honing op een ondiep niet metalen schaaltje en zet het in de piramide. Na enkele dagen wordt het dikker en plakkeriger taai. De honing droogt uit. Haal het er dan uit en de honing zal snel weer vocht opnemen en weer vloeibaarder worden. Als dat zo is staat uw piramide goed gericht. Of als een stukje vlees of vis erin niet bederft maar uitdroogt na enkele dagen. Zet uw potjes met geurtjes en crèmes. tandpasta, shampoo, zalf enzovoort erin en laad ze op met de piramide-energie. Ruik en merk de verschillen. Ook gewone schoonmaakmiddelen voor in huis kunt u opladen. Zelfs verf zal in kwaliteit verbeteren.

Zet de piramide eens goed gericht op navelhoogte of onder uw benen onder uw bed en kijk wat er gebeurt met uw slaappatroon en/of uw gevoel van welbevinden. Er zijn experimenten met piramides op brandstoftanks van auto's gedaan en er werd aanzienlijk bespaard op brandstof.

Een positieve benadering van het leven en positief denken zijn eenvoudige en doeltreffende manieren om veranderingen in "vastzittende" situaties te brengen door gedachtenkracht.

Een piramide kan ook als gedachtenversterker werken; en kan kracht geven bij examens, herstel, transformatie en beslissingen. Formuleer de gedachte/wens zo helder mogelijk en schrijf hem op een papier, vouw dat dicht en concentreer u op de wens. Leg hem in de piramide en laat het een tijd (dagen) broeden. Al naar gelang het doel kunt u dat papier laten liggen en dan eventueel volledig verbranden, zodat de gedachte gematerialiseerd wordt. U kunt dit nog meer versterken door ritueler te werken. Probeer en test steeds nieuwe dingen; van een glas wijn zal na een 1/2 uur de smaak merkbaar verbeterd zijn. Bij tandpasta en shampoo zullen de effecten op langere termijn merkbaar zijn.

Hoe werkt het eigenlijk precies?
Van veel krachten in ons heelal weten we nog weinig, alleen dat ze er zijn en dat ze werken. De meeste krachtend ie we als normaal accepteren zijn door de wetenschap nog steeds niet afdoende verklaard. Wat vandaag als onomstotelijk waar wordt gezien is morgen verguisd, en omgekeerd trouwens ook. Het is jammer dat vaak alles wat niet wordt begrepen ook meteen afgewezen, ontkend of beschimpt wordt.

Wellicht is werken met en gebruiken van piramide-energie een van de eerste stappen van de huidige mensheid om de kwaliteit van materie te beïnvloeden, in plaats dat de materie ons beïnvloedt. Met name de kwaliteit van ons eten en drinken is drastisch achteruitgegaan de laatste decennia. Een lichaam maakt zijn bouwstoffen van datgene wat erin gestopt wordt en dat heeft weer zijn uitwerking op gezondheid en uitstraling. Veel voedsel is chemisch behandeld en hoog geraffineerd, de levensenergie is eruit gehaald: dat mag, want die is toch niet meetbaar.

Piramide-energie laat datgene wat erin gelegd wordt zich herinneren wat de eigenlijke zijns-staat is. Het is een subtiele energie die soms pas na langere tijd merkbaar wordt, en zelfs bepaalde stoffen kan neutraliseren. Proef het maar eens in kraanwater; dat is veel zachter als het onder een piramide behandeld is. U hoeft geen flessen bronwater meer te kopen. Iedereen die "open" staat en bereid is om iets in zichzelf tegen te komen zal de effecten merken.`


Back to top Go down
 
Pyramide energie
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Psychologie, Heilige Geometrie, Symbolen, Kwantum Fysica-
Jump to: