Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?

Go down 
AuthorMessage
Laila
Trouw Lid
Trouw Lid
Laila

Posts : 128
Join date : 2016-08-29

Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? EmptyTue Aug 30, 2016 4:15 pm

Gebruik je ze misschien dagelijks of liggen ze vooral mooi te zijn? Vertel eens; wat doen jullie ermee?
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Re: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? EmptyTue Aug 30, 2016 8:42 pm

Leuke vraag!
Wisselt. Ik heb er rond de 300, daar kan ik niet allemaal dagelijks mee bezig zijn Gniffel
De hele boel bij elkaar houdt sowieso een fijn energieveld hier in huis in stand. Dat houdt de sfeer fijn, werkt uiteraard ook op mij in.
Een hoop staan er boven, kan niet alles beneden zetten, maar die dragen evenzogoed het veld mee.

Een of meer heb ik altijd wel wat dichterbij nodig en die heb ik dan op mijn bureau. Direct voor me of bovenop de opzetkast of de schapjes daarvan.
Soms hou ik er een vast, meestal in mijn linkerhand. Maar het feit dat ze zo dichtbij liggen, doet doorgaans ook al veel.

Ik heb 's nachts ook vaak een kristal in bed en op mijn nachtkastje. Momenteel is dat o.a. mijn nieuwste, grote geslepen Lemurische laserpunt. Slaap er prima mee :)

Meestal heb ik ook wel een trommeltje in mijn broekzak, af en toe in mijn BH, afhankelijk van waar ik hem nodig heb. In BH is dan direct op het hartchakra.
Momenteel is het mijn gilaliet hangertje op mijn thymus (hoger hart) chakra.

Waar en hoe alles staat is niet willekeurig. Ik zet niet alles zomaar ergens weg of bij elkaar. Het moet energetisch wel passen, anders gaat het storen. Soms wisselt dat, gaat er wat naar boven, komt er wat naar beneden.
Dat is dan meer voor de werking op mezelf, want het veld hier in huis verandert er niet echt mee.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestWat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Re: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? EmptyTue Aug 30, 2016 9:08 pm

Ik heb bijna iedere dag wel een sieraad met een kristal om. Mijn Rozenkwarts ring of mijn Larimar ring.
Mijn Aquamarijn ketting.
Ik heb eigenlijk altijd wel een pendel in mijn tas, met een kristal, die gebruik ik soms onderweg.
En ook altijd wel een bergkristal mee, vaak ook voor autorijden omdat ik snel wagenziek ben, en de Bergkristal helpt me dan.
Verder heb ik er ook veel liggen die ik niet elke keer pak maar af en toe, als ik dek het nodig te hebben, of ik hoor een steen in mijn hoofd, dan ga ik zoeken of ik hem heb, want ik weet soms amper wat ik allemaal heb.
Ik heb ook een paar Chakra sets, en daar lig ik in de avond vaak mee op de bank, dan leg ik op elk Chakra een steen en blijf ik een tijdje in de relax stand.
Back to top Go down
Fairies
Aktief Lid
Aktief Lid
Fairies

Posts : 82
Join date : 2016-08-30

Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Re: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? EmptyTue Aug 30, 2016 9:30 pm

Ik heb vooral bergkristallen. Samen versterken ze elkaar en ik heb de kristallen in mijn slaapkamer liggen omdat dat gunstig is voor de energietrillingen in mijn slaapkamer, dat is dan weer gunstig voor mijn lichaam en geest en zeker voor mijn nachtrust.
Ik gebruik de bergkristallen soms ook om mijn energiecentra's te versterken, zoals de energiecentra in mijn onderbuik, ook wel "dantian" of "hara" genoemd.
Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? L1060410
Back to top Go down
Laila
Trouw Lid
Trouw Lid
Laila

Posts : 128
Join date : 2016-08-29

Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Re: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? EmptyThu Sep 01, 2016 12:18 pm

Bijzonder en mooi om te zien dat iedereen zo haar eigen dingen ermee doet.

Fairies, mooie bergkristallen!
Back to top Go down
Ennakee
Trouw Lid
Trouw Lid
Ennakee

Posts : 172
Join date : 2016-08-29
Age : 52
Location : De parel van het Zuiden

Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Re: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? EmptyThu Sep 01, 2016 2:21 pm

Hartjes Hartjes Voor mij hebben de kristallen diverse functies. Ik gebruik kristallen ter bescherming en afscherming als grid in de woning, tegen zowel ongewenste menselijke energie als electrische spanning (electra smog). Want ik woon in een appartement in een volgebouwde wijk, waar ook diverse soorten zendmasten in de buurt staan en een electriciteitshuisje.

Daarnaast geeft het een goed energie veld waar ik ontspannen ben.

Ook ik draag dagelijks zowel sieraden met kristallen als trommels in de broekzak. Ik zorg er wel voor dat de kristallen op elkaar zijn afgestemd, zodat ze samen willen werken.

In het verleden dacht ik soms daar niet aan, met als resultaat dat ik een hele dag een misselijk gevoel had. Doordat de kristallen elkaar tegenwerkten.

Ik gebruik ze veelal als hulpmiddel om geaard te blijven, en als beschermingsschild in gebieden met veel mensen. Bijv. tijdens bezoek aan de stad en tijdens boodschappen doen.

Verder pak ik zo nu en dan wat kristallen in de hand en liggen sommigen 's nachts boven mijn hoofd, zodat ik overdag weer voldoende energie heb.

En verder vind ik ze prachtig om naar te kijken.
Back to top Go down
Marri

Marri

Posts : 4
Join date : 2016-08-31
Age : 22

Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Re: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? EmptyThu Sep 01, 2016 5:15 pm

De mijne liggen vooral in mijn kamer, waar ze de ruimte beter doen aanvoelen waardoor ik me meer op mijn gemak voel. Vooral op zolder, wat gewoonlijk mijn slaapkamer is, doen ze goed werk!
Verder altijd wat om mijn nek met een kristal eraan, en een aantal vaste stenen/kristallen liggen vlakbij mij als ik slaap. Een paar kalmerende stenen kan ik er dan zo bij pakken wanneer ik niet in slaap kom. Als ik rust en focus nodig heb buitenshuis, neem ik wel eens het kristal mee wat daarbij helpt.
Back to top Go down
Sponsored content
Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty
PostSubject: Re: Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?   Wat doen jullie met de kristallen die je hebt? Empty

Back to top Go down
 
Wat doen jullie met de kristallen die je hebt?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Edelstenen & Kristallen & Kristallen Schedels :: Kristallen-
Jump to: