Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

  Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame

Go down 
AuthorMessage
freakskePosts : 11
Join date : 2016-08-30
Age : 37
Location : België

 Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame Empty
PostSubject: Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame    Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame EmptyTue Aug 30, 2016 7:30 pm

Kristalletje wrote:
Gezocht en gevonden, een heldere uitleg van zielenfamilie, zielengroepen enz.

In onze moderne cultuur wordt een soulmate vaak geassociëerd met een romantische partner.
Alhoewel het waar is dat het een perfecte liefdespartner kan worden, gebeurt dit lang niet altijd.

Soulmates kunnen allerlei soorten rollen in je leven spelen zoals leden van je familie, collega's, buren, vreemden en ja, ook liefdespartners.
Een soulmatie is iemand die een sterke zielsverbinding heeft met jou. Verbintenissen met soulmates kunnen op drie verschillende manieren worden omschreven. Zielenfamilies, zielengroepen en Twin Flames.

Deze groepen kun je zien als takken van een grote boom. De boom is de bron/geest en wij vormen er allemaal onderdeel van. Terwijl wij ons in een menselijke vorm bevinden resoneren wij sterker met zielen van dezelfde tak van de boom vanwege onze overeenkomsten en gedeelde achtergrond. In werkelijkheid zijn wij allemaal soulmates, maar de zielen die het dichtstbij ons staan roepen de meest sterke zielsherinneringen op.

Zielenfamilies
Je zielenfamilie is het spirituele equivalent van onze familie hier op aarde. Ze kunnen ook hier op aarde de vorm aannemen van een familielid, maar het kan in feite ieder mens zijn dat in je leven komt.
Wanneer je hen ontmoet dan voelt het als een broertje, zusje, ouder of kind. Je zielenfamilie en jij delen dezelfde overziel en daarmee zijn jullie allemaal aspecten van dezelfde ziel.

Het doel van een zielenfamilie is om jou lief te hebben, koesteren, leiden, beschermen en om je te helpen. Leden van een zielenfamilie zullen meehelpen om je op het gekozen levenspad van je ziel te houden en hierdoor zul je in staat zijn om spiritueel sneller te groeien.

Zielenfamilies lijken veel op aardse families. Binnen de grote familieboom zijn er kleinere groepen zielen die je zou kunnen vergelijken met een gezin. Als er leden zijn van je zielenfamilie die op aarde zijn geïncarneerd dan is er een grote kans dat je hen zult ontmoeten.

Spiritueel zul je je van elkaar bewust zijn en je zult je intuïtief tot elkaar aangetrokken voelen. Het kan misschien jaren duren, maar als de tijd rijp is, zullen jullie samenkomen.

Wanneer je iemand tegenkomt uit je zielenfamilie zullen de vonken er vanaf spatten. Als er een seksuele aantrekkingskracht is dan kunnen deze verbintenissen erg opwindend en vol passie zijn. Andere keren is de verbintenis meer familiaal, één van onmiddellijke verwantschap. Ongeacht de aard van de verbintenis, je zal van die ander houden en bij hem/haar willen zijn vanaf het moment dat je elkaar ontmoet.

Verbintenissen met leden van de zielenfamilie behoren tot de meest liefhebbende, ondersteunende, koesterende en mededogende op aarde. De verbintenis is heel krachtig en niet te ontkennen.

Je zult naar elkaar toe worden gedreven door krachten die sterker zijn dan welke aardse omstandigheid dan ook, zoals bijvoorbeeld geslacht, leeftijd of huwelijkse staat. De relatie kan worden uitgedrukt in een romantische verbintenis of als beste vrienden; het zal altijd voelen als een lid van de familie.

Relaties met leden van je zielenfamilie hebben de langste levensduur. Van alle relaties is dit degene die een leven lang zal duren. Deze verbintenis biedt zoveel liefde en ondersteuning dat geen enkele andere dit kan overtreffen.

Zielengroep
Een zielengroep lijkt veel op je vrienden op aarde, je collega's of klasmaatjes. Een lid van de zielengroep kan vaak de aanleiding zijn voor belangrijke gebeurtenissen in je leven of ze werken als een katalysator voor significante veranderingen tijdens je tijd hier op aarde.

Leden van je zielengroep werken aan dezelfde soort levensopdrachten als jij. Ze komen in je leven om je te helpen om een bepaald spiritueel doel te bereiken.

Er zijn veel leden in je zielengroep en het is waarschijnlijk dat er een aanzienlijk aantal op dit moment op aarde zijn geïncarneerd. Er is een grote kans dat je tenminste al één van de leden van je zielengroep bent tegengekomen. Hoe spiritueler afgestemd je bent, hoe meer van dat soort verbintenissen je zult maken.

Alhoewel het ontmoeten van leden van je zielenfamilie een iets intenser gevoel zal geven, gaat ook het ontmoeten van leden van je zielengroep gepaard met krachtige positieve gevoelens en liefdevolle herinneringen aan thuis.

Wanneer je leden van je zielengroep ontmoet, voel je je onmiddellijk op je gemak en voelt alles heel bekend. Zo kun je bijvoorbeeld zomaar je hart uitstorten tegenover een vreemde die naast je zit in het vliegtuig. Misschien is het iemand die je in de winkel tegen het lijf liep en die je een boek aanraadde waardoor je hele leven is veranderd. Of het kan iemand zijn die je net bent tegengekomen en die aanvoelt als een oude vriend.

Op welke manier deze verbintenis ook tot stand komt, het zal je leven op een positieve manier veranderen. Leden van je zielengroep komen in je leven op specifieke momenten om je te helpen met je levensdoel. Deze ontmoetingen zullen dienen als een soort brandstof voor je spirituele groei en ze zullen je helpen om geweldige sprongen vooruit te maken in je leven.

Leden van deze zielengroep kunnen bijna iedere rol spelen in je leven: beste vriend, partner, een familielid, een buurman of -vrouw, een collega of iemand die je toevallig tegenkwam. Zij helpen jou om je te herinneren waarom je hier op aarde bent en wat je hoopt te bereiken.

Omdat dit soort verbintenissen doelgericht zijn, zullen ze misschien niet altijd blijvend zijn. Maar, ongeacht hoe kort of hoe lang, dit soort verbintenissen dient altijd een hoger doel.

Twin Flame
Een Twin Flame verbintenis is een speciale soulmate verbintenis. Jullie delen de dichtstbijzijnde overziel. Om hier in deze 3D wereld het polariteitsbesef te scheppen, koos jouw overziel twee aparte uitdrukkingen van zichzelf. De ene mannelijk en de ander vrouwelijk. Beiden perfect gebalanceerd en volledig complementair aan de andere.

Deze twee zielsaspecten kunnen beiden tegelijk incarneren, of één kan ervoor kiezen om aan de andere kant te blijven. Je bent volledig complementair met je Twin Flame, zoiets als twee kanten van dezelfde munt. Deze twee individuen bezitten dezelfde ziel, zijn zich intuïtief bewust van de ander en zijn een leven lang bezig om de ander te vinden.

Je Twin Flame is hier op aarde zowel een gids als ballast om je richting te geven en in balans te houden. Ben je bijvoorbeeld een vrouw of je hebt vrouwelijke karaktertrekken, dan zal je Twin Flame mannelijke karakteristieken vertonen. Jullie zijn de perfecte uitdrukking van Ying-Yang energieën.

Je Twin Flame zal je door een leerproces duwen en trekken. Een ontmoeting hier op aarde met je Twin Flame zal je spirituele groei aanmerkelijk versterken. De ziel is multidimensionaal en heeft daarom ook meerdere Twin Flames. Echter, het deel van jouw ziel dat hier is geïncarneerd heeft maar één Twin Flame.

Tot niet zo lang geleden was het vrij zeldzaam dat beide helften van de Twin Flame tegelijkertijd op aarde incarneerden. Dat is nu veranderd. Met de steeds dichterbij komende bewustzijnssprong naar de 5e dimensie hebben meer en meer Twin Flames ervoor gekozen om dit samen mee te maken op aarde.

De kans dat je je Twin Flame zult ontmoeten is echter klein. Dat betekent echter niet dat je je niet kunt verbinden via spirituele wegen.
Wanneer je je Twin Flame wel ontmoet is er een onmiddellijke, krachtige en niet te ontkennen zielsherkenning; het spiegelbeeld van je eigen ziel.

Je kunt helemaal niets verbergen voor je Twin Flame. Alle aspecten van je essentie, zowel licht als donker, zijn voor je Twin volkomen transparant. Dit betekent ook dat alle onopgeloste, niet geheelde of uit balans zijnde dingen naar de oppervlakte zullen komen wanneer je samen bent met je Twin Flame. Dit kan een overweldigend intense ervaring zijn als je bepaalde problemen niet hebt opgelost voordat je je Twin Flame ontmoette.

Dat is de belangrijkste reden dat de meeste Twin Flames ervoor hebben gekozen om niet samen te incarneren. De verbintenis met je Twin Flame ontstijgt het aardse en is daarom ook absoluut permanent.

Dat wil niet zeggen dat Twin Flame relaties hier op aarde voor altijd duren. Dat komt door de intensiteit van de verbintenis en de Yin Yang natuur van de zielen. De lengte van de relatie hangt daarom voor een groot deel af van de timing en de voorbereiding van de ziel.

Bron: in5D
[externelink]http://in5d.com/soulmates-soul-family-soul-groups-and-twin-flames/#[/externelink]
Back to top Go down
Guest
Guest Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame Empty
PostSubject: Re: Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame    Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame EmptyMon Jan 02, 2017 8:41 pm

Naar aanleiding van dat Holistische getal in het andere topic zat ik weer even te denken hoe zit het met zielengroepen dan ook weer?

Aan de ene kant had ik begrepen dat je zielengroep uit mensen bestaat met allemaal verschillende lessen, zodat je samen ook iets kunt bereiken met allemaal andere kwaliteiten. De een is hier goed in en de ander daar goed in.

Maar op internet lees ik ook terug dat het juist mensen van dezelfde energie zijn, omdat je in wateren ook niet allemaal verschillend stromend water hebt, dan wordt het juist een zootje. Daar staat dat een zielengroep juist sterk is omdat het zo een eenheid vormt, je leert je lessen evengoed wel staat er ook als je zielengroep veel van hetzelfde bevat. Het werken samen gaat juist heel snel omdat je veel van hetzelfde hebt.

Nu vraag ik me af hoe kan ik dat zien? Op mijn werk hebben we er aan de ene kant heel veel aan dat we allemaal anders zijn, andere karakters, andere kwaliteiten, je leert van elkaar, vult elkaar aan, de een kan dit beter en de ander dat.... maar we werken inderdaad dubbel zo vol power als ik werk met de collegas die echt een beetje hetzelfde karakter hebben, dezelfde energie. Dan kun je allemaal meer hetzelfde, en dus ook dingen niet, maar de dingen die men niet kan pakt men ook weer op door de gezamenlijke power. Meer eenheid maakt meer kracht. En meer verschil zorgt ook weer voor andere dingen.

Ik vroeg me af hoe zit dat met die Holistische getallen, zal het zo zijn dat veel in een bepaalde groep dezelfde lessen en dus hetzelfde getal hebben? Ook als men kijkt naar de lichtsferen in andere boeken is het zo dat men vaak met dezelfde lessen, in dezelfde sfeer verblijft.

Ik vond nu ook nog weer, Zielengroepers, werken goed samen, en overtroeven elkaar niet. Als je dus wel verschillend bent, dan zal het gevoel van hele goede samenwerkingen heel duidelijk zijn.En het verschil toch voelen als een eenheid zonder het idee te hebben dat de een meer nodig is of beter dan de ander.


Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

 Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame Empty
PostSubject: Re: Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame    Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame EmptyWed Jan 18, 2017 1:02 am

Ik had begrepen uit de Celestijnse Belofte en ook van andere bronnen dat mensen uit dezelfde zielengroep hetzelfde doel hebben in het leven. Hetzelfde Zielendoel als het ware.
Dan kun je nog wel andere lessen hebben. Je kunt dat ook finaal anders doen en bijdragen aan dat doel. De één kan journalist zijn, de andere onderzoeker, een andere kan op de barricades springen, de ander kan soep scheppen voor arme mensen, whatever. Al die mensen kunnen dan nog wel aan hetzelfde doel werken.

Voor als je ze niet kent... Het hele tweede deel v/d Celestijnse Belofte gaat over Zielengroepen. Kan een leuke zijn om eens te lezen, al is het handiger om eerst deel 1 te lezen voor de loop van het verhaal. Spannende boeken met mooie info.

Medio 2010 had Karen Bishop het er over dat je toen kon wisselen van Zielengroep als je dat wilde. If memory serves omdat de ascensie toen in zijn versnelling ging en velen ineens heel hard gingen, andere (nog) niet. En omdat in zo'n enorme tijd van groei je doel kan veranderen. Je kan een doel 'af' hebben en dan kun je dus verder groeien en ontwikkelen in een andere zielengroep. In die tijd scheen dat te kunnen, dat je als 'over' kon stappen als je daar klaar voor was.
Ik heb zelf het gevoel -ook toen- dat ik dat ook gedaan heb. Zij zei toen iets dat als je dat wilde dat genoeg was om het te doen. Ik heb daar ook voor gekozen toen.
Ik ben ook ergens eind 2008 een finaal andere weg in geslagen. Dus dat het doel wat ik eerst had niet meer paste tegen 2010 kan ik me ook goed voorstellen.
Grappig genoeg heb ik laatst in een meditatie dat overigens ook gezien. Afgelopen zomer was dat. Zag ik mezelf echt van de ene naar een andere groep gaan.

Kan ook gewoon prettig gestoord zijn, dat ben ik op zijn tijd zeker weten. Maar het voelt voor mij echt als kloppend dat ik gewisseld ben.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Sponsored content
 Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame Empty
PostSubject: Re: Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame    Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame Empty

Back to top Go down
 
Goede Uitleg Zielenfamilie Zielengroep Twin Flame
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Zielen, Zielengroepen, Incarnatie, Tweelingzielen-
Jump to: