Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Je Kind Afschermen voor het slapen gaan

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je Kind Afschermen voor het slapen gaan Empty
PostSubject: Je Kind Afschermen voor het slapen gaan   Je Kind Afschermen voor het slapen gaan EmptyTue Aug 30, 2016 9:20 pm

Is je kind bang of droomt het, slaapt het onrustig? Probeer het volgende eens:
Ga met je kind op zijn kamer zitten en dan ga je samen zijn/haar kamer een kleurtje geven (in gedachten). Laat het kind de kleur kiezen. Afhankelijk van de leeftijd kun je hier een spelletje van maken; met een jong kind kun je zogenaamd denkbeeldige kwasten pakken en ga je samen de hele kamer in de gekozen kleur verven. Maak het echt door dingen te zeggen als "WOW, wat wordt die muur mooi! Zie je dat?!". Hoe echter het voor je kind is, hoe beter.
Daarna laat je je kind in een ballonnetje gaan zitten/zweven, in het midden. Laat je kind weer een kleur kiezen en probeer ook dit weer gewoon leuk te maken! ("He, zou je eens in een ballon willen zweven/vliegen?! Zullen we dat eens doen?")
Trek samen een koord wat je binnenin de aarde vastzet. Je kind heeft zijn aura nu afgeschermd en zich gegrond, zijn/haar kamer in "eigendom" genomen door er zijn kleur enz. aan te geven. Al die dingen helpen het kind af te schermen voor invloeden van buitenaf, waardoor het rustiger slaapt.
De meeste kinderen vinden dit leuk om te doen en het werkt meestal verbazingwekkend goed!
Vind je kind het niets, eng of wil gewoon niet, dan kun je dit alles in gedachte zelf doen voor je kind. Werkt ook perfect!! Tip; als je dit doet, houd dan je voeten plat op de grond, als je kunt gronden, doe dit dan eerst. Gegrond iets doen is altijd beter!
Als je het alleen doet, hoef je niet eens perse in de slaapkamer zelf te zijn. Als je goed kunt visualiseren kun je dit ook beneden doen, in gedachten verf je dan de kamer, plaats de ballon en zet hem vast. (Vergeet de kleurtjes niet!)
Succes!

Kristalletje
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Je Kind Afschermen voor het slapen gaan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Tips & Tricks (spiri)-
Jump to: