Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Sirius, Kristalhoeders

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Sirius, Kristalhoeders Empty
PostSubject: Sirius, Kristalhoeders   Sirius, Kristalhoeders EmptyTue Aug 30, 2016 10:00 pm

Kristallen zijn sterk verbonden met de kristalhoeders van Sirius. Sirius is de ankeringsplaats van het Christusbewustzijn en houdt die krachten hiervan voor Moeder Aarde vast. Deze krachten worden tot uitdrukking gebracht in geometrische vormen.
Via deze geometrische patronen van Sirius wordt de monadische bron van de aardse kristallen vormgegeven. En via deze geometrische vormen en energie wordt er structuur gegeven aan dat wat de kristallen op aarde komen doen. Dat wil niet zeggen dat de kristalmonade afkomstig is van Sirius, want deze komt oorspronkelijk van een nog hogere energie dan die van SIrius.

De kristalhoeders van Sirius zijn wijze meesters die zich in andere dimensiesferen bevinden en die waken over de taken die kristallen op aarde hebben. Zij dragen zorg voor de 'vormgeving' en de geboorte van kristallen op aarde. Zij zijn het ook die impulsen van licht naar de kristallen op aarde sturen en hen soms laten ontwaken uit hun lange slaap van onbewust zijn wanneer de juiste tijd is aangebroken om 'geboren' te worden uit de aarde.
Op deze wijze worden er ineens in bepaalde periodes nieuwe kristalsoorten gevonden, die qua energie precies passen bij de energieën van de tijd of bij de processen die zich op aarde of in de mensheid afspelen.
Als je verbonden bent met deze kristalhoeders, kun je heel veel informatie, kennis en wijsheid uit kristallen opvangen via je hart, mits je op deze dimensieniveaus kunt afstemmen en hier van 'hogerhand' toestemming voor krijgt.

Bron: Lichtwerk met Kristallen (boek)
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Sirius, Kristalhoeders
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Volle Maan & Energieën & Planeten-
Jump to: