Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Tips als je slecht slaapt met Volle Maan

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Tips als je slecht slaapt met Volle Maan Empty
PostSubject: Tips als je slecht slaapt met Volle Maan   Tips als je slecht slaapt met Volle Maan EmptyTue Aug 30, 2016 10:01 pm

Hier vind je tips als je slecht slaapt met Volle Maan wat je kunt doen en zo:

Dit is een stuk van het artikel:
HSP tips tegen slecht slapen bij volle maan
1. Heb je last van het felle licht van de volle maan? Gebruik verduisterende gordijnen of rolluiken.

2. Wees overdag bezig als het volle maan is.

Beweeg letterlijk, ga bijvoorbeeld wandelen, doe yoga, of wat in de tuin.
Doe wat creatiefs! Ook als je vindt dat je dit nog niet ‘goed genoeg’ kan; laat de drang om wat ‘moois’ neer te zetten los.
(ik raad je over het algemeen dus aan om ‘yang’ energie overdag te laten stromen, zodat je niet ’s nachts klaarwakker bent/gaat woelen, en om in deze periode overdag niet ‘bank te hangen’ (wat verbonden is met yin energie)

3. Voel eens wat het ritme van de maan is en hoe dit in jouw voordeel kan werken. Je kunt bijvoorbeeld met deze ‘ De Maan’ kaarten van Petra Stam meer inzicht krijgen in wat de maan jou wil vertellen (bijvoorbeeld voor een bepaalde fase, zoals 1 lunatie: 29,5 dag).

Klik hieronder op de afbeelding van De Maankaarten en ontvang ze veilig via bol.com


Je kunt ook verder met maanenergie experimenteren. Ga in de periode van de wassende maan bijvoorbeeld bewust wat creëren, en in de periode van de afnemende maan meer reflecteren en evalueren. Biodynamische bedrijven zaaien vaak als de maan ‘goed’ staat. Tijdens wassende maan kan het beste alles gezaaid/geplant worden wat boven de grond groeit, en andere planten (zoals aardappels, uien en wortels) kunnen het beste in de grond worden gedaan bij afnemende maan. Dit kun je zelf ook toepassen tijdens tuinieren.

4. In het licht van de volle maan kun je dingen (zoals edelstenen) ‘opladen’. Zet bijvoorbeeld een glas of glazen kan water in het maanlicht, dit kan binnen (bijvoorbeeld op de vensterbank) of buiten, zorg ervoor dat er zoveel mogelijk maanlicht op het glas of de kan kan schijnen. Voel wat het met je doet als je dit water (overdag) opdrinkt.

5. Om de meeste energie te behouden is het handig om te weten bij welke maanstand je ongesteld wordt.
Noteer bijvoorbeeld een half jaar eens de datum waarop je ongesteld wordt, en reken na tijdens welke maanstand dit was. Je kunt jouw cyclus beïnvloeden, met bijvoorbeeld specifieke yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen, eten en kruiden. In een Bloeisessie kan ik er meer over vertellen.

6. Door bij jezelf te leren blijven, voorkom je dat je (onbewust) wordt afgeleid en wordt ‘meegevoerd’ door energieën van buitenaf zoals van de maan.

Meer weten?
Emoto liet door middel van waterkristallen zien dat positieve gedachten mooie waterkristallen creëren. Je kunt met jouw gedachten ook (het water in) jouw lichaam en emoties beïnvloeden. Vaak zijn er allerlei (onbewuste) gedachten en blokkades die het moeilijk maken om bij jezelf te blijven en die onrust en slecht slapen veroorzaken. Dit kan veel energie vreten. In een individueel, op maat gemaakte Bloeisessie leer je blokkades overwinnen. Zodat je energieker wordt.

Meer lezen en bron:
KLIK HIER
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Tips als je slecht slaapt met Volle Maan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Tips & Tricks (spiri)-
Jump to: