Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 ST Germain

Go down 
AuthorMessage
Guest
GuestST Germain Empty
PostSubject: ST Germain   ST Germain EmptyTue Aug 30, 2016 11:19 pm

https://youtu.be/raQFKRzfE3o


Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie. De zevende straal wordt `Violet Fire' of `Violet vuur/vlam' genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. Het wetenschappelijke gebruik van het Violette Vuur is mogelijk gemaakt door Saint Germain, die het Violette Vuur dat hij in de loop van vele duizenden jaren in zijn hart had verzameld , aanbood als een krachtbron van Licht en Energie, zodat wij kunnen experimenteren met de alchemie en zelfverandering door middel van het Heilige Vuur.
Dank zij Saint Germain kun je de werking van dit offervuur – het Violette Vuur – gaan ervaren, terwijl het over de bladzijden van de onbewuste kroniek van je aardse levens gaat. Het dringt door in de geheimste hoeken van je geest en geheugen. Het komt binnen , zwiept erdoorheen en veegt met een daverende slag het stof der eeuwen naar buiten. Regel voor regel , letter voor letter bevrijdt de Vlam- intelligent , lichtend , gestuurd door de Geest van God- de energieën , elektron voor elektron , van je vroeger misbruikt van het heilige vuur , waarbij de natuurlijke bron van het innerlijke licht wordt hersteld.Het violette vuur (Dit is een zeer sterke kosmische kracht.) heeft als bijzonder eigenschap, dat het karma, emotionele trauma's kan transmuteren. Dit betekent, dat lijden opgeheven kan worden, door het intens te reinigen met violet vuur. Daartoe dient het violette vuur vanuit het hart gericht te worden op het lijden. Zonder hartenergie is er geen transmutatie, omdat je zonder hartenergie de ware aard van de vlam, de transmutatie door middel van genade, niet kunt aanvaarden. Verbindt u op de ware liefde van God alvorens te transmuteren. Zo zult u het ware zijn in uw hart vinden."

Het Violette Vuur is de energie van de vrijheid. De Violette Vlam is ook een energie van genade en vergeving.

De Violette Vlam is de spirituele wijn van vergeving, de kwaliteit van genade. Hij zegent hem die geeft en neemt.

Dit geven en nemen is de constantheid van de stroom. Stroom is de wisselwerking van energie tussen God en Mens. Stroom is de terugkeer van energie naar de bron zodat de bron meer energie kan uitzenden. De hele KOSMOS is voor zijn voortbestaan afhankelijk van deze stroom. Wanneer je de stroom onderbreekt ontstaat er dood, ziekte en ontbinding. De ontbinding van het atoom waaraan de samenbindende essentie van de heilige Geest ontbreekt.

Als we de KOSMISCHE stroom, deze machtige beweging van Geest en God , niet zijn gang kunnen laten gaan, hebben we de essentiële grond voor ons bestaan, voor het leven zelf, verloren. Dit is waarom De Violette Vlam zulke gevoelens van vreugde geeft, van lichtheid, van hoop en nieuw leven. Zij herstelt de stroom en wanneer de macrokosmische / microkosmische stroom wordt hersteld is het alsof wolken van depressie worden opgelost door de zon van ons eigen wezen.
Hoe kun je werken met het Violette Vuur ?

Het Violette vuur, ook wel de Violette Vlam genoemd, is ons gegeven door Saint Germain. Hij is de hoeder van het Violette Vuur en heeft ons de gebeden gegeven voor het gebruik ervan.
Wanneer je het Violette Vuur aanroept, visualiseer dan hoe het neerdaalt vanuit het hart van je IK BEN aanwezigheid, vanuit de grote reservoirs van Violet Vuur in het Universum en vanuit alle Meesters in het bijzonder, SAINT GERMAIN, de Meester van de Zevende straal en dus van het Violette Vuur.

Zij die dagelijks op de juiste wijze de Violette Vlam aanroepen ervaren transformatie. Zielsbevrijdingen
spirituele verheffing .

Wanneer je Saint Germain en het Violette Vuur aanroept begin je altijd met:
(Mantra )

· In the name I AM THAT I AM, in the name I AM THAT I AM,
Jesus Christ, Saint Germain, I decree:

· I AM a Being of Violet Fire, I AM the Purity God desires (3x)


Je kunt na Jesus Christ nog neer aanroepen, bv, Dr. Usui als je met Reiki werkt of Moeder Maria als je je daarmee verbonden voelt, doe wat je zelf wilt. Wel altijd Saint Germain aanroepen, hij is de Keeper of The Violet Flame.
Back to top Go down
Guest
GuestST Germain Empty
PostSubject: Re: ST Germain   ST Germain EmptyTue Aug 30, 2016 11:25 pm

Ik heb normaal niet echt iets met dit soort dingen, maar ik moet zeggen dat het wel helpt, en dat ik zelfs een violet licht ga zien als ik de decreet een aantal keer opgezegd heb.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

ST Germain Empty
PostSubject: Re: ST Germain   ST Germain EmptySat Sep 03, 2016 8:41 pm

Mooie info!
Ik heb zelf niet zo'n sterke binding met St Germain, maar heb wel vaker met de Violet Flame gewerkt.
Je kunt die ook gebruiken om mee door een kristal te gaan om alle zware zooi eruit te branden. Of een Violet Flame zeef of filter visualiseren om het ermee uit het kristal te zeven. Werkt ook erg fijn.

Sowieso mantra's -of hoe je het ook noemt- met "I Am that I Am" of "In the name of I Am that I Am" vind ik erg prettig. Vaak voel ik dan echt ook mijn kruinchakra wakker worden en openen.

Hartjes Hartjes Hartjes
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestST Germain Empty
PostSubject: Re: ST Germain   ST Germain EmptyThu Nov 17, 2016 10:24 am

Ik bedacht me van de week dat ik wel weer eens met dat Violette vuur kon gaan werken. Ik heb jaren terug eens zo een inwijding gedaan met dat vuur en die lichtmeester. Niet zozeer omdat ik er gigantisch wat mee heb maar het kwam toen op mijn pad.
Ik dacht ik ga het weer eens proberen, ik had een beetje kiespijn, en was moe.
Ik ging rustig op de bank zitten en ermee aan de slag, en toen voelde ik zo een sterke energie binnen komen, ik had het idee dat ik gewoon van de bank werd geblazen. Niet dat ik er af viel of het onprettig voelde, maar ik voelde die energie gewoon zo sterk. Had echt even iets van huh?
Kiespijn verdwenen, en de moeheid ook.

Nu had ik gister gevraagd of ik over mijn gids kon dromen en praten, want ik wilde iets weten.
Worden we vanmorgen wakker, hebben allebei mijn dochters en ik van dezelfde vrouw gedroomd.
We vonden het zo grappig. Mijn oudste vertelde erover, ik herkende het, en mijn jongste zei ook, ik heb ook van haar gedroomd, vulde het aan, en dat herkenden we ook allemaal weer.Back to top Go down
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

ST Germain Empty
PostSubject: Re: ST Germain   ST Germain EmptyThu Nov 17, 2016 11:01 am

Grappig! Een soort van familiegids dus, misschien een voorouder? Overgrootmoeder of iets in die richting.
Back to top Go down
Sponsored content
ST Germain Empty
PostSubject: Re: ST Germain   ST Germain Empty

Back to top Go down
 
ST Germain
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Basis Info :: Aartsengelen & Verlichte Meesters-
Jump to: