Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Kristal Kinderen

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Kristal Kinderen Empty
PostSubject: Kristal Kinderen   Kristal Kinderen EmptyMon Aug 29, 2016 11:20 am

De nieuwste soort 'nieuwetijdskinderen' zijn de 'kristalkinderen', de opvolgers van de indigokinderen. Worden de laatstgenoemden nog herrieschoppers genoemd, de kristalkinderen staan als 'De Vredesstichters' te boek.

Sharyl Jackson geeft uitleg. Elf september 2001 was een keerpunt en een portaal voor de volgende golf van kinderen: de Kristalkinderen. Zij heten zo omdat zij een nog hogere vibratie hebben. Na violet kwam indigo, en nu is het de beurt aan kristal. Precies gezegd:

"De Indigokinderen werden zo genoemd vanwege hun kenmerkende indigoblauwe aurakleur. Indigo is de kleur van het derde oog of het voorhoofdchakra. Als zodanig zijn ze erg intuïtief, mentaal, vlug en snel verveeld. De Kristalkinderen worden zo genoemd, niet vanwege hun aurakleur, maar vanwege hun hoge vibratie. Misschien zal op den duur blijken dat Kristalkinderen meer dominant zijn in het kruinchakra, het violette kleurspectrum, misschien zelfs het witte en heldere aura".

Kristalkinderen zouden er altijd geweest zijn, maar dan in kleine groepen als verkenners. Ze werden veel vermoord. Ook Jezus Christus zou een kristalkind geweest zijn. In dat verband wordt opgemerkt dat de woorden 'Kristal' en 'Christus' op elkaar lijken. [sic.] Wordt bij de toename van indigokinderen nog een toename van ADHD-gevallen gevonden, nu de kristalkinderen komen verwacht men een toename van autisme-diagnoses. Dit omdat bij deze kinderen de gevoeligheid zo groot is dat zij 'volledig naar binnen keren'.

Gelukkig kan Sharyl Jackson ons vanuit haar "persoonlijke ervaring, (...) intuïtie en de hints die de Groep heeft gegeven" een lijst van eigenschappen van deze kinderen geven zodat wij ze kunnen herkennen:

- Extreem gevoelig voor alles in hun omgeving – geluid, kleuren, negatieve emoties in anderen, geuren, voedsel, chemicaliën, vervuilers, het “gevoel” van kleding, geweld en pijn van anderen, groepsbewustzijn, elektromagnetische frequenties, zonne-explosies.
- Zo gevoelig dat ze zeer kwetsbaar zijn, zeer krachtig vanwege hun intense kwetsbaarheid.
- Ze moeten tijd voor zichzelf hebben, ze doen het niet goed in groepen aangezien weinig anderen hun behoefte aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust begrijpen.
- Ze hebben een dagelijks samenzijn met de natuur en de elementen nodig. De Geest van de Natuur zal ze helpen om in evenwicht te blijven en alle disharmonieuze energieën, die hun zo sterk raken, te verwijderen.
- Ze begrijpen “des mensen onmenselijkheid tegen mensen”, oorlog, hebzucht etc. gewoonweg niet. Ze kunnen zich makkelijk totaal overweldigd voelen door dit alles.
- Ze zullen zichzelf terugtrekken, loskoppelen en beschermen wanneer het leven te intens wordt, wanneer ze getraumatiseerd zijn of wanneer ze zien en voelen dat anderen getraumatiseerd zijn.
- Ondanks het feit dat ze vaak rustig zijn, worden ze door anderen bewonderd en deze voelen zich tot ze aangetrokken als tot een magneet. Ze zullen diepe en blijvende verbintenissen hebben met mensen die de onvoorwaardelijke liefde bieden waarvan het Kristalkind weet dat het de enige echte Liefde is.
- Als een Kristalkind naar je kijkt, voelt het alsof je ziel wordt binnengedrongen.
- Ze hebben echt weinig traditionele opvoeding nodig aangezien ze zachtaardig en wijs zijn, en ze in staat zullen zijn om je te vertellen wat ze nodig hebben, wat goed voor ze is en wat niet goed voor ze is. Toen mijn zoon heel klein was, zei hij op een dag: “Ik kan echt nooit alcohol drinken of drugs nemen!” En dat heeft 'ie ook niet gedaan!
- Ze zullen vaak menigten of winkelcentra mijden. Teveel verschillende energieën.
- Ze voelen een diepe liefde voor kinderen en dieren. Ze hebben een opmerkelijke manier om verbinding te maken met alle wezens.
- Water is erg goed voor ze om ze te reinigen en te kalmeren – baden, douches, watervallen, fonteinen, spelen in water en zand.
- Ze hebben comfortabele kleding nodig, naar hun keuze van natuurlijke vezels en kleuren.
- e hebben veel puur water nodig en vaak prefereren ze vers organisch voedsel.
- Voordat ze geboren worden hebben ze vaak hun ouders al verteld hoe ze heten en andere vormen van directe communicatie met ze gehad.
- Wonderen en magie gebeuren in hun aanwezigheid – geld verschijnt, dieren zoeken ze uit, baby's lachen naar ze en genezingen vinden op natuurlijke wijze plaats.
- Ze zijn dusdanig empatisch dat ze weten wat een vreemde in de straat voelt.
- Ze zijn bang voor intimiteit omdat ze zich zo makkelijk binnengedrongen voelen, niet gerespecteerd. Ze zijn liever alleen dan dat er geen rekening wordt gehouden met hun “persoonlijke lichaamsruimte”. Ze kunnen ook romantische relaties vermijden, uit angst om de ander pijn te doen als de relatie eindigt.
- Er is een onschuld, een argeloosheid, een puurheid vanwege de afwezigheid van ego bij de Kristalkinderen.
- Het kan zijn dat ze hulp nodig hebben bij het leren gronden van hun energie middels lichamelijke activiteit, natuur, sport, oosterse vechtsporten, yoga of dans.
- Het kan zijn dat ze elektrische apparatuur, radio's televisies en computers ontregelen.
- Ze laten niet snel hun emoties zien uit angst dat ze die niet meer in de hand houden en controle verliezen, dus ze kunnen saai of zonder passie lijken.
- Ze kunnen zich verantwoordelijk voelen voor het feit dat iemand sterft of zich bezeert of zelfs voor het feit dat iemand vecht.
- Ze kunnen periodes doormaken van diepe depressie (en hebben die waarschijnlijk al gehad).
- Ze reageren goed op lichaamswerk, massage en energiewerk door iemand die als henzelf gebalanceerd is. Massage en cranio-sacraaltherapie kunnen cruciaal zijn om hun lichamen gezond en vrij van pijn te houden.
- Ze zullen vaak een hoog metabolisme hebben en van nature vegetariër zijn.
- Het zijn slimme “Totaal Overzicht Individuen” met een instinctief begrip van de spirituele wetten van hoe het allemaal werkt.
- Ze hebben een duidelijke verbinding met hun Hoger Zelf, en maken van nature contact met hun hoogste leiding. Juist hierdoor kennen ze de waarheid van spirituele Eenheid.
Het zijn natuurlijke genezers en vredestichters.
- Ze zijn multi-getalenteerd.
- Ze zijn in staat om bot en weefsel te regenereren. Waar de meeste van ons langzaam worden opgewaardeerd – opklimmend naar de Kristalenergie, is het bij hun reeds in hun DNA aanwezig.
- Ze kunnen een persoon van weinig woorden zijn, maar iedereen luistert als ze zachtjes hun wijsheid met nederigheid uitdragen.
- Ze zullen echter geen ongevraagd advies geven en ze zullen zich nooit ergens mee bemoeien.

Bron: http://www.pedagogiek.net
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Kristal Kinderen
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Basis Info :: Nieuwetijds Mensen (Indigo, Kristal enz.)-
Jump to: