Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Levensdoel orakelkaarten

Go down 
AuthorMessage
Ennakee
Trouw Lid
Trouw Lid
Ennakee

Posts : 172
Join date : 2016-08-29
Age : 52
Location : De parel van het Zuiden

Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Sep 02, 2016 12:27 am

We hebben allemaal wel de vraag welke doelen in leven belangrijk zijn. Of naar welk doel het levenspad ons leidt. Met behulp van deze kaarten kunnen we eenvoudiger ons doel bereiken.

Voor mij kwam de kaart studeren, naar voren. En dit doel sluit mooi aan op mijn numerologische horoscoop die aangaf, dat ik iedere mogelijkheid tot studeren moet benutten om mijzelf persoonlijk verder te ontwikkelen.

http://www.orakels.net/orakelkaarten/levensdoel-orakelkaarten
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Sep 02, 2016 12:34 am

Mooi! Kende ik nog niet .... en Lo' and behold wat ik trek:

Crystals ROFL
Mijn naam, nou ja, bijnaam dan die ik online gebruik. Hoest mogelijk Tong

Levensdoel orakelkaarten 16

Deze kaart vertelt je dat je je nog meer in kristallen en edelstenen moet gaan verdiepen, want ze geven aan dat ze een deel willen uitmaken van je levensdoel. Ze versterken en leiden de goddelijke energieheling naar andere mensen, dieren en het milieu. Ieder kristal, iedere steen heeft een bepaalde
kracht waarmee je je vaak verbonden voelt. Nu is het tijd om deze verbondenheid te onderzoeken door middel van cursussen, boeken en intuïtief communiceren met kristallen.
De reden dat kristallen worden gebruikt in horloges, computers en medische apparatuur is, dat hun kracht energie en licht op directe manieren vergroot. Je kunt ze ook gebruiken voor doelen om je natuurlijke gaven te versterken. In je werk kun je kristallen combineren met massage, energieheling, kunst en handwerk, of andere vormen van inspanning. Wat je ook doet, gebruik er zeker deze krachtige objecten bij.
Als het nieuw voor je is om met stenen te werken, bezoek dan eens een winkel die edelstenen verkoopt. Dat is een goed begin. Loop door de winkel met een open geest en hart en schrijf op welke stenen en kristallen je aanspreken.En kijk dan na welke helende eigenschappen de stenen hebben die je aantrokken. Je zult ontdekken dat ze je precies de energie gaven waar je op dat moment het meest behoefte aan had. Vertrouw dat dit proces van de Wet van Aantrekking ook zal werken wanneer je jouw cliënten helpt.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Ennakee
Trouw Lid
Trouw Lid
Ennakee

Posts : 172
Join date : 2016-08-29
Age : 52
Location : De parel van het Zuiden

Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Sep 02, 2016 12:47 am

ROFL zo'n goeie hebben we nog niet gehad ... De kaarten liegen niet!

Nu heb je nog meer redenen voor een bezoek aan 't Lichtpuntje....
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Sep 02, 2016 10:14 am

Hihi, eerst even mijn autootje door de keuring ... anders kom ik er niet eens meer.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestLevensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyThu Oct 13, 2016 10:46 am

Deze kaart laat je zien wat je altijd al hebt geweten: je bent een genezer. Terwijl ieder mens deze gave Levensdoel orakelkaarten Aart10
heeft, hebben sommigen - zoals jij - deze gave verfijnd. De goddelijke liefde en het goddelijke licht in ieder wezen met gevoelens, kan worden aangewend en vergroot ten voordele van anderen. Jij hebt geleerd om dat te doen door je je leven lang te wijden aan het genezingswerk.
De meeste tijd van je tegenwoordige leven heb je dit werk gedaan. Anderen worden op een natuurlijke manier naar je toegetrokken voor hulp. Je bent meelevend, handelt intuïtief, en gevoelig. Daarom bouw je zelfvertrouwen op in je geneeskunst, door te vertrouwen op je gevoel en de ideeën die je intuïtief krijgt. Je kunt je als genezer ook zelfverzekerder voelen door lessen te nemen die verband houden met je interesses, zelfs als het een mix is van onderwerpen ontleend aan verschillende bronnen. Als genezer moet je extra veel zorg besteden aan je emotionele en lichamelijke zelf om weerstand te bieden aan de intense energie die wordt gevraagd bij de zorg voor anderen. Volg je intuïtie net zoals bij een dieet, oefeningen en bij je manier van leven; houd andere mensen op een gezonde afstand. Realiseer je dat de grootste genezers weten wanneer ze rust moeten nemen. Ze weten ook het evenwicht te houden tussen geven en nemen. Door zelf een gezond leven te leiden, word je een inspirerend rolmodel en verzeker je jezelf van een lang leven in het beroep van genezer.
Back to top Go down
Cherryblossem
Aktief Lid
Aktief Lid
Cherryblossem

Posts : 76
Join date : 2016-08-30
Age : 61
Location : Lansingerland

Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Oct 21, 2016 6:44 pm

Back to top Go down
http://www.tvnr.nl
Guest
GuestLevensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Oct 21, 2016 9:59 pm

Levensdoel Orakelkaarten - Raad geven

Levensdoel orakelkaarten 31

Mensen onthullen je vaak hun diepste geheimen en zorgen omdat je van nature een wijze raadgever bent, die op een vriendelijke manier steun geeft. Deze kaart is een raadgever voor jou en geeft je het advies om het werk te kiezen waarbij je hiermee kunt werken. Omdat je al als raadgever werkt, kun je hiermee ook beloond worden (als aanvulling op de emotionele voldoening die het raad geven je geeft). De engelen kunnen je steun geven als je behoefte hebt aan, of wensen voor lessen die je de vaardigheden leren en die tot je echte erkenning leiden.
Je weg als raadgever kan ook de kant opgaan van die van levenscoach of begeleider, waarbij je mensen helpt hun doelen en plannen te organiseren in uitvoerbare stappen. Ook kun je de kant op gaan van spiritualiteit en op een traditionele, pastorale manier helpen, of op de meer alternatieve manier met een reading. Je werk kan ook schrijven of lesgeven met zich meebrengen. Hoofdzaak is, dat dit levensdoel met woorden heelt.
Met de juiste training ben je uitermate geschikt om counselor te worden: psychologische, pedagogische en sociale hulpverlening en advisering. Denk alsjeblieft niet dat je eigen leven perfect moet zijn om anderen te kunnen helpen. Alle hulpverleners hebben hun eigen ik en menselijke 'onvolkomenheden'. Het punt is niet of jij karakter hebt en spitsvondig bent, wat je ermee doet telt. Zolang je maar een open hart en open oor voor de gevoelens van je cliënten hebt, voldoe je aan hun behoeften.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Oct 28, 2016 5:11 pm

Ze blijven mooi, deze :)
En ook heel kloppend.

Levensdoel orakelkaarten 17

Je innerlijke wereld is heel kleurrijk en deze kaart herinnert je er aan, dat je carrière ook heel kleurrijk kan zijn! Jouw kunstzinnige blik wordt op een natuurlijke manier aangetrokken door mooie vormen en voorwerpen. De engelen willen dat je je artistieke gaven nu ook in je werk toepast.
Je zult je meer voldaan voelen met werk dat je helpt uitdrukking te geven aan je innerlijke artistieke kwaliteiten.
Je hebt deze kaart getrokken omdat het belangrijk voor je is om als kunstenaar stappen te gaan ondernemen. Als je onbeperkt tijd en geld had, welk creatief werk zou je dan willen gaan doen? Het antwoord op deze vraag geeft je nu de weg aan die je moet onderzoeken. Deze opent voor jou precies die kanalen, waardoor je meer steun, tijd en creatieve energie ervaart.
Dus maak alsjeblieft gebruik van de gelegenheid om je met iets kunstzinnigs te gaan bezighouden, zoals schilderen, een cursus kunstgeschiedenis, tekenen, juwelen maken, dansen, naaien enzovoort. Je creatie kan wel of niet de basis worden van een zakelijke onderneming, maar je acties en je artistieke prestaties zullen beslist een positief effect hebben op je carrière en op elk ander gebied van je leven.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestLevensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyFri Nov 18, 2016 9:33 pm


Levensdoel Orakelkaarten - Auteur

Je hebt een boek in gedachten dat je wilt verwoorden. Maak tijd om het te schrijven.


In gedachten ben je al lang bezig om een boek te schrijven. Deze kaart is het teken dat het nu tijd is om er aan te beginnen. Deze poging is een deel van je levensdoel. Hoewel je de juiste vorm nog niet helemaal in gedachten hebt, zul je merken dat je tijdens het schrijven op gang komt en nieuwe ideeën krijgt. Terwijl je schrijft, beluister je de oneindige goddelijke wijsheid, die je zal helpen om de stem van God en de engelen duidelijker te horen.
De meeste schrijvers schrijven hun boeken in gedeeltes. Denk dus niet dat je je uren moet terugtrekken om je aan het schrijven te wijden. Bedenk dat wanneer je een bladzijde per dag schrijft, je in een jaar een boek met 365 pagina's hebt geschreven.
Wanneer je het nodig vindt om extra vertrouwen in je schrijfkunst te krijgen, dan kun je altijd een cursus gaan volgen, of je aansluiten bij een groep schrijvers, of een redacteur inhuren.
Het belangrijkste is om te gaan schrijven... Nu!

Nou, de gedachten zijn er al heel lang, maar hoe en wat is nog niet helemaal duidelijk. Binnenkort ga ik er toch eens voor zitten.
Back to top Go down
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten EmptyTue Dec 06, 2016 6:11 pm

Levensdoel Orakelkaarten - Kristallen

"Je liefde voor kristallen en edelstenen is een kanaal voor energieheling. "


Levensdoel orakelkaarten 16

Deze kaart vertelt je dat je je nog meer in kristallen en edelstenen moet gaan verdiepen, want ze geven aan dat ze een deel willen uitmaken van je levensdoel. Ze versterken en leiden de goddelijke energieheling naar andere mensen, dieren en het milieu. Ieder kristal, iedere steen heeft een bepaalde
kracht waarmee je je vaak verbonden voelt. Nu is het tijd om deze verbondenheid te onderzoeken door middel van cursussen, boeken en intuïtief communiceren met kristallen.
De reden dat kristallen worden gebruikt in horloges, computers en medische apparatuur is, dat hun kracht energie en licht op directe manieren vergroot. Je kunt ze ook gebruiken voor doelen om je natuurlijke gaven te versterken. In je werk kun je kristallen combineren met massage, energieheling, kunst en handwerk, of andere vormen van inspanning. Wat je ook doet, gebruik er zeker deze krachtige objecten bij.
Als het nieuw voor je is om met stenen te werken, bezoek dan eens een winkel die edelstenen verkoopt. Dat is een goed begin. Loop door de winkel met een open geest en hart en schrijf op welke stenen en kristallen je aanspreken.En kijk dan na welke helende eigenschappen de stenen hebben die je aantrokken. Je zult ontdekken dat ze je precies de energie gaven waar je op dat moment het meest behoefte aan had. Vertrouw dat dit proces van de Wet van Aantrekking ook zal werken wanneer je jouw cliënten helpt.


Ja wat moet ik hier nou nog aan toevoegen?
Back to top Go down
Sponsored content
Levensdoel orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Levensdoel orakelkaarten   Levensdoel orakelkaarten Empty

Back to top Go down
 
Levensdoel orakelkaarten
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Ontspanning :: Kaartje Trekken online-
Jump to: