Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Communiceren met je gids(en).

Go down 
AuthorMessage
Laila
Trouw Lid
Trouw Lid
Laila

Posts : 128
Join date : 2016-08-29

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySat Sep 03, 2016 8:31 pm

Communiceren jullie veel met jullie gids(en) en/of engel(en)?
Wat zijn de momenten dat je contact maakt met hem of haar? Of is het contact er altijd? Zijn die periodes van contact wisselend of is heel constant?

Ik ben wel eens benieuwd hoe anderen dit ervaren, want ik kan hier in mijn omgeving niet over praten.Back to top Go down
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySat Sep 03, 2016 10:16 pm

Ik communiceer er wel veel mee, maar ik ben er niet altijd van overtuigd hoe het zit. Soms geloof ik ook wel dat je hoger zelf een goede gids kan zijn.
Dat je ook advies kan krijgen van een als het ware hoger deel in jezelf, of een ander leven waarin je andere dingen hebt meegemaakt die je op dit moment verder kan helpen, en wat je op kunt roepen als het ware een Gids, een leidraad.

Het maakt me ook nooit zo uit of iets een Gids, Engel, of mezelf is, of gewoon energie, als het maar helpt.

Ik heb jaren terug toen ik aan het stofzuigen was uit het niets wel een heel heldere stem gehoord die me haar naam vertelde. Als ik de stem nu zou horen, zou ik haar herkennen. Zij zei wel een gids te zijn, kwam ook uit het niets. En vanaf dat moment ben ik veel gaan schrijven. Dat doe ik nu nog geregeld, voor mezelf en voor anderen. Dat werkte beter bij me, dan denk ik niet na, en vliegt het op papier, als in een stroom. Maar ik denk wel dat dit iets is van eigen inspiratie, en een beetje van bovenaf. De manier van woordgebruik is vaak niet hetzelfde als ik zelf zou doen.
Maar wel altijd zonder oordeel, altijd met een manier waarop ik iets kan zien, nooit ten nadele van een ander. Met een positieve klank maar niet hoogdravend. Soms als ik zelf witheet op iemand ben en mijn Gidsen vraag om een schrijven hoop ik weleens dat ze ook zeggen dat iemand een trut is, maar nooit komt er iets negatiefs, en altijd denk ik daarna zo kan ik het ook zien, soms komen er oplossingen die ik totaal niet had kunnen bedenken. Of dit dan echt een Gids is weet ik niet, maar het brengt me veel.

Soms schrijf ik ook voor anderen, en vaak hebben ze er ook iets aan, of wordt er geschreven over gebeurtenissen waar ik zelf totaal geen weet van heb en denk, dat is niet zo. Maar altijd klopt het wel.
Dan lees ik het over en denk ik dat moet eruit, dat durf ik niet te geven aan iemand, maar naderhand blijkt altijd dat het juist het zinnetje was dat ik eruit wilde, voor hun een zo uitgesproken detail en bevestiging was van iets wat ik niet wist.

Vaak als ik met die Gids geschreven heb voel ik naderhand ook wel een aanwezigheid, een klein tikje op mijn pols krijg ik vaak.


Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Sep 05, 2016 10:43 am

Wat mooi, Moira!

Ik communiceer zelf niet echt met gidsen of zo. Ik weet ook niet wie mijn gids is. Als ik daar een meditatie op doe, zie ik ook zelden echt iemand. Soms wel, maar dan heb ik het gevoel dat dat meer een boodschapper is voor dan op dat moment en niet mijn vaste gids.
Ik roep wel ooit AE Michael aan of AE Uriel. En ook wel Lichtmeesters. En nu mijn vader over gegaan is, soms ook mijn vader.

Ik heb ook wel eens een paar keer gehad dat ik een klopje voelde op mijn schouder en een keer een duwtje in mijn onderrug toen ik op mijn bureaustoel zat achter de pc. Dat laatste was zomaar uit het niets. Heel apart. Ik schrok er even licht van.
Maar op zich ben ik heel slecht in het zien of horen van een gids of krachtdier of zo. Dan komt er voor mij een "moeten" op, van "Ik moet nu iets zien/horen." en dan gaat het niet meer.
Als ik al iets wil zien, moet dat heel soepel gaan in een geleide meditatie. Gebeurt nogal eens in een workshop, omdat ik dan de geleide meditatie/visualisatie volg, maar deze niet ken en niet weet wat er gaat komen. Dán kan ik wel loslaten, dan heb je feitelijk geen keuze.
Maar als ik die standaard dingen doe van "je loopt door een bospaadje" dan weet ik al dat er daarna de open plek komt waar je dan je gids/beschermengel/krachtdier moet gaan zien. Dan gaat de deur dicht.

Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Sep 05, 2016 11:22 am

hihi Dat is inderdaad geen doen als je de meditaties al kent. ik heb ook zo een Gidsen meditatie in het bos op cd staan. Maar ik zit met mijn hoofd dan ook al aan wat gaat komen omdat je de meditatie kent.
Dan ben je al vooruit aan het denken, en daardoor werkt het meteen niet meer.

Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Sep 05, 2016 11:28 am

Oh, dus dat heb jij dus ook.
Ik vind het ook altijd zo moeilijk als je symbolisch iets krijgt. Dan heb ik ook altijd "Ik snap het niet?!"
Of ik zie het niet helder, omdat ik dan ook schiet in "Ik moet het nu zien."
In de kristallen stad bijv. heb ik heel vaak dat als ze je dan iets laten zien wat belangrijk voor je is, ik meegenomen wordt naar een stuk vanwaar je heel de aarde kunt overzien. Alsof je in de ruimte er boven zit in die stad en naar beneden kijkt.
Dan denk ik altijd "Oké, wat betekent dat dan voor mij??? Wat moet ik hier mee? Wat is de boodschap?"
Ik heb het ook een keer gehad dat ze me een soortement glazen bol gaven, maar dan met goudwerk er omheen en er onder, geen gewone glazen bol. En met die bol kon ik ook zo heel de aarde overzien, kijken waar ik naar wilde kijken, een soort "Google Maps" in die bol. Kon overal heen gaan.
Maar wat betekent dat dan? Kweenie
Ik ben daar zo slecht in ...
Het moet een hele goede meditatie zijn waarin ik heel diep ga, dan gaat het wel. Maar zolang mijn brein nog een tikje meedraait op de achtergrond ... noppes.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Sep 05, 2016 11:43 am

Ik heb het ook daarom lukt schrijven ook beter bij me. Dan denk ik op de een of andere manier niet na, en komt het gewoon. Op de een of andere manier hou ik me dan bezig met het feit dat ik mijn pen vast moet houden en meer niet. Vaak weet ik ook amper wat ik dan geschreven heb, en lees ik het later over.
Het is leuk om alles dan te bewaren, want soms als ik vraag hoe bepaalde situaties gaan lopen, blijkt achteraf dat het ook echt zo omschreven was. Maar ik weet niet of dat Gidsen zijn, of dat het toch je eigen zesde zintuig is, die ergens onbewust weet dat iets gaat gebeuren.

Inplaats van meditaties zet ik soms gewoon een muziekje op, en nodig ze uit om te komen. Dan wacht ik niet op een speciaal moment en lukt het me ook beter, want soms komen ze met en minuut en soms met een kwartier. Als ik dan ga liggen met dat muziekje en mijn ogen dicht, dan richt ik me denk ik ook op de muziek, die me ontspannen maakt, en het denken wat uitschakelt. En dan komen ze soms vanzelf.

Ik vraag wel vaak of het mogelijk is dat de hoogst mogelijke Gids voor mij ,bij me kan komen. Niet als zijnde hoog in rang of zo, maar de Gids die het best voor me door kan komen. Want ik denk ook dat we er vele hebben die ons bijstaan op allerlei gebieden en op allerlei manieren, en als je er net eentje hebt die zich nog moeilijk kan tonen of andere manieren heeft wordt het lastiger.


Back to top Go down
Sanne

Sanne

Posts : 7
Join date : 2016-09-12
Age : 21

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Sep 12, 2016 8:32 am

Ik heb vrij makkelijk contact met mijn gidsen, als mijn energie goed stroomt.
Ik merk wel dat ze eigenlijk heel vaak snel langskomen en snel weer weg zijn. Even mijn energie 'recht' zetten, even een aanraking, meer is niet nodig. Vaak als ik me dan afstem, voel ik meer een soort achteromkijken terwijl de energie al verdwijnt, met iets van 'mensen op aarde reageren wel langzaam'.
Moet altijd wel lachen.

Dieper contact met mijn gidsen heb ik ook wel, maar meestal komt het gewoon, stuur ik er niet op aan. Als ik een gids of energie zie en ermee in contact komt, wordt alles in en om mij de kleur van die energie.

Met walvissen heb ik diep contact, dat is telkens thuiskomen. Maar dat is meer een laag waar ik op aanhaak, dan specifiek gidsen.

Ik had vroeger vooral ook veel 'energetische vriendjes'. Op de basisschool weet ik nog heel duidelijk dat ik een zwarte hond bij mij had. Dat was soms ook wel treurig: als niemand met mij wilde spelen, ging ik wel met de hond spelen.

De laatste tijd worden mijn gidsen steeds meer vervangen door delen van mijzelf. Ik voel nu vaak dat er een deel van het grotere van mij langskomt, en als ik me daar op afstem, gaat het vaak dieper dan contact met gidsen.

Gidsen hebben eigenlijk nooit echt de rol gehad van raadgever hier. Ik voel de aanwezigheid, en meestal is dat genoeg. Ik vind de energie ook veel belangrijker dan de aanwezigheid. Als er een tijd geen gids is, is dat prima. Zolang ik maar contact houd met de energieën waar ze vandaan komen.
Back to top Go down
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyThu Oct 13, 2016 4:38 pm

Ik had vanmiddag een feestje en raakte in gesprek met een vrouw over koetjes en kalfjes en ineens zeg ik tegen haar je hebt het zo in je nek en er volgde een heel verhaal. Ze begon te huilen en zei dat ze het herkende en dat ze er voor het feest nog aan had gedacht. En ze had er wat aan.. kon er wat mee.
Ik ben normaal echt niet zo dat ik dat ongevraagd tegen iemand zeg die ik niet goed ken. En ik had ook amper door dat ik het zei.. dacht later wat zei ik nou?

Wat zal dit zijn? Een gids die bericht wil geven? Of een stuk in mezelf van te open staan en haar gedachten van eerder opgepakt hebben? Maar waarom gooi je het er dan ineens uit?
Ik heb dit vaker gehad dat er opeens een oplossing gezegd wordt. Ik herinner me nauwelijks dat ik het zei. Moet dan vragen wat zei ik nu net tegen je? Ik voel me daarna niet raar.
Back to top Go down
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyThu Oct 13, 2016 4:58 pm

Mooi!

Typisch gevalletje van op de juiste plek op de juiste tijd! Jij voelde dit van haar en je gids heeft je geholpen dit te uiten. Op gevoel zonder nadenken, het was er en je kon helpen. Heel mooi!
Back to top Go down
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySat Nov 19, 2016 12:11 pm

Ik heb op het moment het idee dat ik enorm sta afgesteld of ingesteld.
Gister zat ik in een snackbar want ik ging patat halen voor een groepje, het werd daar zo enorm druk, ik voelde me op een gegeven moment echt raar worden alsof ik tegen de vlakte zou gaan. Er welde iets van paniek in me op, van jeetje straks ga je neer, wat is er nou weer loos? Ik zat gelukkig wel. Maar toen leek het net of er een witte roos voor me geplaatst werd, ik zag hem heel scherp, maar wist natuurlijk wel dat het niet mogelijk was een witte roos voor me verschijnend in een snackbar.
Ik raakte hem aan, en voelde de zijdezachte blaadjes, en hoorde ik ben bij je. Er is niets, sluit je af voor energie. Er stond een vrouw op achter me om haar bestelling aan te nemen, en toen zij verdween voelde ik me weer helemaal goed.

Wil dit zeggen dat de Gidsen aanreiken dat ik met witte rozen moet visualiseren en afsluiten?
Dat ik teveel oppik, me niet goed afsluit?
Het is zo lastig omdat ik natuurlijk ook wat mankeer, krachtverlies in mijn benen daar ook bij hoort. Maar ik merk ook dat ik soms uit evenwicht raak, enorm begin te wankelen bij bepaalde mensen.
Ik denk dan meteen dat het bij mijn eigen gezondheidstoestand hoort. Dat mijn benen reageren op mijn eigen ziektebeeld, maar misschien komt het ook door het niet afsluiten, en dingen teveel in me opnemen.
Hebben jullie het wel eens dat als je naast iemand staat je opeens helemaal uit evenwicht raakt, het idee hebt te gaan vallen?
Kan dit iets zeggen over iemand zijn lichamelijke toestand, of meer over iemand zijn geestelijke toestand. Of slaat het bij mij gelijk op mijn benen omdat die plek zwak is?

In de nacht droomde ik dat ik in een soort kapelletje zat met een man in een gewaad en hij hielp me om dingen op te schrijven.
De volgende dag kreeg ik een ingeving dat ik al mijn levens op mocht schrijven, welke ik me herinner, welke eens tot me zijn gekomen en toen ik ze opgeschreven had, kreeg ik weer dat gezicht van die man uit mijn droom voor me, die zei nu heb je een beeld van lijnen, alles is te herroepen, terug te lijden, inzichtelijk te maken.
Ik zei hem maar ik leef toch Nu. Toen vertelde hij dat Nu, alles is, alles wat we ooit zijn geweest is er ook nu, en dat wilde hij me laten zien.
Niet alleen om de mindere kanten te begrijpen maar ook om talenten op te halen.


Back to top Go down
Yarrow
Ere Lid
Ere Lid


Posts : 583
Join date : 2016-09-13

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySat Nov 19, 2016 4:31 pm

Ja, Moira, ik heb dat ook. Dat ik bijvoorbeeld plotsklaps hele erge pijn in mijn knie heb, ik denk tjeetje wat nu, maar dan is het weer weg. De vrouw met de zere knie is gepasseerd.
Ik heb het echt heel erg, het is mijn grootste probleem.

de witte roos staat geloof ik voor liefde, maar dat zal ik nog eventjes nazoeken. Sonya Bos werkte ermee.

http://www.aquariusacademie.nl/bewust-werken/werken-met-de-witte-roos
Back to top Go down
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySat Nov 19, 2016 4:47 pm

dankjewel Yarrow

Back to top Go down
Vlinder3
Admin
Admin
Vlinder3

Posts : 476
Join date : 2016-08-29
Age : 51
Location : Spanje

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySat Nov 19, 2016 5:27 pm


Ik ben niet zo gevoelig denk ik maar soms weet ik het ook gewoon niet of het van iemand anders afkomt of van me zelf is....al heb ik soms wel eens hele sterke reactie gehad dat inderdaad van iemand anders afkwam....maar ik vind het best moeilijk om daar achter te komen. Al denk ik wel hoe meer je in balans bent hoe duidelijker het word voor je of het van iemand anders is of niet.
Maar wel prachtig hoe je nu begeleid word door je gidsen Moira.
Back to top Go down
Yarrow
Ere Lid
Ere Lid


Posts : 583
Join date : 2016-09-13

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySun Nov 20, 2016 7:36 am

Ik heb op dit moment heel veel last van de energieën van iemand anders, waardoor ik ook niet of slecht in slaap kan vallen. Ik heb de witte roos gevisualiseerd en dat hielp wel, het hielp alleen niet lang genoeg. Het hielp alleen maar eventjes op het moment dat die roos er was en ik kon die visualisatie niet eindeloos volhouden.
Uiteindelijk heb ik mijzelf in de wierook gezet en daarna kon ik toch in slaap vallen.
Maar die energieën die niet van mij zijn die zijn er nu weer. of nog.

Er is iemand in mijn familie die mij op dit moment in zijn greep heeft. Het lastige is dat mensen dit onbewust doen, dus je kan ze niet vragen om er eventjes mee te stoppen. In ik sta het ze kennelijk onbewust toe, ik weet niet hoe ik het buiten me moet houden.
Back to top Go down
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySun Nov 20, 2016 10:37 am

Yarrow, probeer eens te kijken naar hoeveel (energetische) ruimte je die ander geeft t.o.v. jezelf (of je zelf). Ga niet in verzet, maar kijk of je vanuit jouw centrum de energetische ruimte in kunt nemen die jij denkt nodig te hebben. Dit kun je visualiseren als een cirkel of bol om je heen die je steeds groter maakt. Deze vul je met alleen jouw energie zodat je weet: ik ben omringt met mijn energie. Er zijn tal van variaties op deze visualisatie te maken.
Back to top Go down
Yarrow
Ere Lid
Ere Lid


Posts : 583
Join date : 2016-09-13

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySun Nov 20, 2016 5:43 pm

Ga ik proberen. dank je wel Sparkling.
Back to top Go down
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptySun Nov 20, 2016 11:02 pm

Yarrow, je kunt eventueel ook aan je Gids vragen of hij of zij je wilt helpen, je vraagt misschien te weinig, en dat mag wel, omdat je op de een of andere manier misschien denkt dat je het niet moet vragen, soms doe je dit misschien wel? Maar je mag het veel meer doen.
Ik heb het idee dat je heel en heel veel hebt meegemaakt in versteken levens en tijden, ook in dit leven, en dat er zoveel stof tot werken was, waarin je bergen verzet hebt, dat er aan jouw zijde echt wel hele krachtige wezens staan om te helpen, want iemand met zo een lespakket als jij vraagt om de beste leraren, evenals jij die leraar in je draagt.
Maar er zijn zovele lijntjes, dat je ook veel kunt en mag vragen.
Het is net of er een hele groep klaarstaat met goud licht om te komen helpen als jij het vraagt, en er is een Uil,geen idee waarom.
Heeft een Uil nog een andere betekenis, dan wijsheid?
Back to top Go down
Yarrow
Ere Lid
Ere Lid


Posts : 583
Join date : 2016-09-13

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Nov 21, 2016 2:38 pm

Moira, je raakt me. Dank je wel.
Ik vraag best wel, en dat helpt ook meestal wel. Maar die energie blijft aan me kleven. een keer had ik zelfs een droom die, dacht ik, niet van mij was.
Het is heel raadselachtig, want als ik mediteer dan zit ik zo diep in mijzelf dat ik het niet voel. Overdag maakt het me soms onattent. Ik reed m'n rechtervoorband kapot tegen een stoepetje. Ik vraag me nog steeds af, waar m'n bewustzijn op dat moment zat. Niet om mijzelf op m'n donder te geven, maar mee om het te begrijpen, hoe het werkt. En met inslapen blokkeert het volledig de weg.

Wat mooi dat je opmerkt dat ik hele krachtige begeleiders heb. Ze vertellen me vaak 's nachts hoe ik met bepaalde dingen om moet gaan. Dan word ik er mee wakker. Maar dit probleem, dat mensen me zowat enteren en zelfs delen van hun bij mij stallen, dat heb ik nu al decennia lang en het is me niet gelukt om het op te lossen. Ik heb werkelijk alle adviezen die er bestaan al gehad en uitgeprobeerd.
Een keer vond ik tijdens mijn meditatie twee kleine kinderen in een hele slechte conditie. Ik dacht 'hè, zo ziek heb ik ze toch helemaal niet meer.' Ze bleken van een klant te zijn en ik heb ze aan de Goddelijke Moeder meegegeven voor genezing.
dus, geen cliënten meer voor mij.

Ik weet niet precies waar een uil voor staat. Ik houd veel van uilen. als ik er ergens eentje zie dan word ik heel blij. Maar ik zal het eens nakijken.

O ja, ik heb de uil opgezocht; Dat is beslist niet alleen maar positief. In sommige culturen is het een symbool of de dood.
Chinese: Evil, Crime, death, horror, ungratefull children, Evil.
Voor de christenen; satan, the powers of darkness.
Nou ja, ik houd nog steeds van uilen.

Back to top Go down
Guest
GuestCommuniceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Nov 21, 2016 3:05 pm

Maar dat is ook weer het mooie van de uil. Je hebt als ziel misschien zoveel schaduwdingen meegemaakt. Niet zozeer jouw schaduw maar anderen die je pijn deden in heftige levens. En nu integreer je dat. Niet dat het makkelijk is daarom voelen sommige dingen ook zwaar maar je ziel is,dan schijnbaar in staat schaduw toch toe te laten bij liefde. Ik weet niet hoe ik het uit moet leggen. Misschien zijn er onbewust ook veel lijnen van zielen die sorry willen zeggen.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Nov 21, 2016 8:15 pm

@ Yarrow, je zou iets moeten vinden waar jij een rotsvast geloof in hebt. Ik heb zelf bijv met gidsen niets, dus gidsen aanroepen gaat voor mij niet werken. Omdat ik er niet zoveel mee heb. Hetzelfde kun je hebben met bijv. een piramide om je heen visualiseren. Ik heb daar ook niet echt vertrouwen in, dat werkt dan dus ook niet. AE Michael kon ik ook nooit iets mee, werkte dus voor mij ook niet. En dan helemaal niet. Tegenwoordig wel, voorheen werkte ik echter met AE Uriël.
Je moet echt iets gebruiken wat voor jou echt als krachtig aanvoelt, waar jij echt in vertrouwt. Dat kan Jezus zijn, een kruisbeeld, moeder Maria, AE Michael tot een kristal, een piramide van licht, een pentagram, een lemniscaat, whatever works for you.

Ook moet je als je een deur afsluit niet meer aan die deur gaan luisteren of je toch niet nog iets hoort. Dat is vaak -voor mij dan toch- een hele lastige. En eigenlijk ook een soort gebrek aan vertrouwen, mogelijk zelfs/ook in je eigen krachten dat jij het wél hebt afgekapt.
Als je dan toch weer aan die deur gaat luisteren, open je die nl. ook weer op een kiertje. Maak je de afscherming zwakker.

Feitelijk moet je bereiken dat als je een witte roos visualiseert (of wat dan ook) dat je dat niet de hele tijd moet visualiseren om het vast te houden. En dat doe je met je wilskracht en vertrouwen.
Het werkt bij mij soms heel goed om echt even heel erg in mijn kracht te gaan staan, heel erg wilskrachtig te worden. Omdat ik het dan gewoon echt beu ben en het pertinent weiger te accepteren. Dat kost soms even tijd om dat gevoel te bereiken. ALs je dat hebt, kun je feitelijk alles wegsturen, afkappen of als bescherming gaan toepassen. Maar nooit vanuit boosheid doen. Dan stuur je nl. zélf weer iets uit waarmee je het gaande houdt.
Als je het idee hebt dat er iets zit, kan salieën ook wel eens heel goed helpen. Zelf heb ik soms wel eens het idee met zulke dingen echter dat ik het zélf doe, zelf naar me toetrek, dan dat de ander het doet. Dan ga je foeteren op de ander, terwijl je zelf de deur open doet en in de opening blijft staan.
Dan kan het te helpen om eens wat vragen te stellen. Waar ben je bang voor? Dat je persoonlijke vrijheid afgenomen wordt? Dat je beoordeeld wordt? Beinvloed wordt tegen je zin in (wat eigenlijk niet echt kan)? Of wat?
Misschien kun je er wat mee.
Hartjes

Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Nov 21, 2016 8:16 pm

@ Moira,
ook wel eens gehad toen ik bij mijn ex was in het begin dat ik soms ineens bijna niet meer kon lopen of op mijn benen kon staan als wij ruzie hadden en ik helemaal uit mijn kracht ging. De eerste keer schrok ik me kapot. Alsof ik half verlamd was ineens. Heel eng. Moest me aan de muren steunen om nog te kunnen lopen. Een héél slap gevoel in mijn onderrug en benen. Echt eng gewoon. En akelig dat een ander zo'n macht over je kan uitoefenen dat je zo uit je kracht gaat.
Ik denk dan ook dat het voor een groot deel een kwestie is van heel goed gegrond zijn, in je lijf zitten, je 2e en 3e chakra ook. Dus de onderste 3 chakra's heel goed bijhouden. Buiten afschermen dan.
Je bent heel erg open voor alles, dat zijn de hogere chakra's. Het kan zijn dat je onderste chakra's een beetje ondergekomen kindjes zijn geworden doordat de aandacht en nadruk zoveel op die hogere chakra's ligt.
Zeker als je daar al zwakker bent vanwege een ziekte, is het misschien mogelijk dat die chakra's eerder uit balans raken, hun kracht kwijtraken. Dus ik zou proberen regelmatig vooral te werken op die onderste drie chakra's. En ook gronding en afscherming natuurlijk, maar dat vind ik zelf altijd vanzelfsprekend.
Ook je Solar Plexus goed blijven zuiveren. Daar pik je vanuit de omgeving ook heel veel mee op. Op zulke momenten als in die snackbar zou je kunnen proberen of je er baat bij hebt er acuut een gouden roos voor te visualiseren. Of een rode. Of een violette roos. Maar in zulke gevallen ga ik zelf altijd voor de kracht en hoge vibratie van goud. Even mee experimenteren wat voor jouw werkt. En dan weten dat neits wat niet van jou is en je hoogste goed niet dient langs die roos kan komen in je systeem.

Hartjes
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Yarrow
Ere Lid
Ere Lid


Posts : 583
Join date : 2016-09-13

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Nov 21, 2016 10:53 pm

Kristalletje wrote:
.

Ook moet je als je een deur afsluit niet meer aan die deur gaan luisteren of je toch niet nog iets hoort. Dat is vaak -voor mij dan toch- een hele lastige. En eigenlijk ook een soort gebrek aan vertrouwen, mogelijk zelfs/ook in je eigen krachten dat jij het wél hebt afgekapt.
Als je dan toch weer aan die deur gaat luisteren, open je die nl. ook weer op een kiertje. Maak je de afscherming zwakker.

Ja, dat doe ik beslist. Dan denk ik; Oh gelukkig het gaat goed. Is het nu echt weg en dan voel ik in de rondte en dan is het weer terug.
zo sukkelig en ik heb ook wel eens het idee dat ik het naar mijzelf toetrek. Maar ja, het is wel regelmatig totaal onverwachts in mijn leven. Hoe zou ik het dan zelf naar mij toegetrokken kunnen hebben?
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyMon Nov 21, 2016 11:04 pm

Kan een combi van beide zijn ook ...
Kan in je achterhoofd wel spelen, kan ook dat je op een gegeven moment je afscherming wat kwijtraakt omdat je alleen bent waardoor het van buitenaf dan weer makkelijker binnen kan komen.
Ik merk dat zelf bijv. doordat ik alleen ben en er dus weinig tot geen negativiteit om me heen is, dat ik meestal niet eens meer echt afscherm. Meestal is mijn innerlijke kracht ook genoeg, maar goed, je hebt allemaal wel eens een bad hair day. En dan loop ik er soms dus ook tegenaan dat ik weer maar eens af had moeten sluiten voor ik in een bepaalde situatie ging die daar wel om vraagt. Iets wat makkelijker meer energie van me kost.

Kan ook dat je met die persoon iets af te handelen hebt. Dat het daarom terug blijft komen. Dat kan dan met één persoon zijn, maar kan ook om een thema gaan misschien?

Blijft lastig. Je kunt mogelijk ook eens kijken naar koorden. Niet alleen weghalen, het kan soms ook vrucht afwerpen er eens naar te kijken als het blijft spelen. Welke er zijn, van waar naar waar en van wie de energie stroomt. Van jou uit of van die ander naar jou of allebei? Zijn de koorden nog 'levend' of dor en droog enz.? Wat doen/deden ze?
Kun/mag je ze al door knippen of gaat dat (nog) niet?

Maar ergens blijf ik het gevoel houden dat je het zelf naar je toetrekt om één of andere reden. Dat je zelf bijv anti-gevoelens hebt tegen die persoon om iets en daarom er (in je achterhoofd) mee bezig bent misschien, waardoor je het eigenlijk weer binnenhaalt.
(Feitelijk zou je dat aan koorden moeten kunnen zien ook, want dan stroomt het van jou naar die ander)

bloempjes
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Yarrow
Ere Lid
Ere Lid


Posts : 583
Join date : 2016-09-13

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyTue Nov 22, 2016 12:00 am

Kristalletje, ik merk zelfs dat er hier over lezen en schrijven weer een soort van aan de deur luisteren is. Ik denk dat ik er niet meer over moet lezen, schrijven of praten voordat mijn reisje naar Frankrijk achter de rug is.

Overigens wel mijn dank voor het meedenken. Ik heb er wel wat aan, maar voor nu moet ik het zoveel mogelijk en zo ver mogelijk bij me vandaan zien te houden.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). EmptyTue Nov 22, 2016 8:44 am

Denk dat dat een goed plan is!
Ga lekker positief denken over je reisje, dan verdwijnt het volgens mij vanzelf. Wat Abraham Hicks misschien? Altijd goed om weer met de stroom mee te gaan en op een hogere vibratie te komen...

Knuffie
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Sponsored content
Communiceren met je gids(en). Empty
PostSubject: Re: Communiceren met je gids(en).   Communiceren met je gids(en). Empty

Back to top Go down
 
Communiceren met je gids(en).
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Aartsengelen, Engelen & Lichtmeesters & Gidsen, Draken en andere wezens-
Jump to: