Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Forumregels & Doel

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Forumregels & Doel Empty
PostSubject: Forumregels & Doel   Forumregels & Doel EmptyMon Aug 29, 2016 10:55 am

Met het lid worden van het forum, verklaart u akkoord te zijn met de onderstaande regels die hier op het forum van toepassing zijn.
Om lid te worden moet u registreren. Als u lid bent kunt u ook reageren op het forum.

1 Lidmaatschap en forumgedrag
1.1 U houdt zich aan de algemeen geldende normen van fatsoen. Dit houdt in dat denigrerend, discriminerend gedrag en/of grof taalgebruik niet is toegestaan. Pornografisch materiaal is niet toegestaan en wordt zonder opgaaf van reden verwijderd.
1.2 U bent ervan op de hoogte en mee akkoord dat een aantal forumonderdelen publiekelijk te lezen zijn. U neemt zelf de verantwoording voor wat u post en u kiest zelf voor het openbaar weergeven van evt. privacy gevoelige zaken.
1.3 Overmatig storend en/of sfeerbepalend forumgedrag (stemmingmakerij) is niet gewenst en kan na waarschuwing leiden tot verwijdering van de account.
1.4 Eigen teksten en reacties worden na posten eigendom van het forum. Indien u het forum verlaat, worden deze dan ook niet verwijderd.
1.5 Het posten en bespreken van PBs op het forum is niet toegestaan.
1.6 Beslissingen van het team worden niet op het forum besproken.
1.7 Mensen per email of PB (privébericht) ongevraagd lastig (blijven) vallen is niet de bedoeling. Als u dergelijke berichten ontvangt, stelt u dan het beheer hiervan op de hoogte! Hieronder valt ook het per mail of PB mensen benaderen voor uw eigen site of forum. Dit wordt niet op prijs gesteld en deze ongewenste reclame/werving kan door mensen ook als zeer onplezierig worden ervaren.
1.8 Het forum is niet aansprakelijk voor meningen en postingen van derden. Ondeugdelijke uitlatingen kunnen en zullen door het beheer worden verwijderd.

2 Lidmaatschap opzeggen
2.1 Indien kenbaar gemaakt wordt dat de account verwijderd mag worden, zal dit binnen 3-5 dagen na bekendmaken worden verwijderd.
2.2 Het is niet nodig meteen op te zeggen, als je even afstand wilt, kun je ook tijdelijk gewoon minder of niet aktief zijn.
2.3 Geposte onderwerpen/reacties worden niet verwijderd (zie 1.4) omdat het forum dan met gaten achter blijft en onleesbaar wordt voor (nieuwe) leden.

3 Linken en reclame
Uw deelname op het forum is gericht op het thema, spirituele, paranormale zaken, esoterie en hekserij. Deelname gericht op reclamewerving, klanten- of ledenwerving en/of anderszins commerciële doelstelling en/of promotie van eigen diensten en producten wordt niet toegestaan en houdt verwijdering van de account in.
Anti-reclame, zoals een instantie, bedrijf of instelling publiekelijk negatief aan de kaak stellen, leidt tot onherroepelijke verwijderering van de postings en de account. Het forum is geen (anti) campagne of reclameplaats.
Een forumnaam mag geen verkapte link/URL of (bedrijfs)naam zijn en dient ook aan fatsoensnormen te voldoen.
• Reclame maken voor en links posten van commerciële sites is niet toegestaan en worden onmiddellijk verwijderd!! Niet commerciële links naar een andere site ten behoeve van duidelijkheid en/of informatie, zijn wél toegestaan.
Links in het onderschrift naar sites worden niet toegestaan, ongeacht de aard van de site. Het onderschrift is slecht bedoeld een motto, korte zin of een kleine afbeelding.
• Links naar een eigen website mogen alleen in het profiel ondergebracht worden.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, oa. t.a.v. ledenadviezen
• Ieder lid is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn postings op het forum. Indien een (onderdeel van) een posting niet voldoet aan de regels (links, fatsoen enz.) kan hier door het beheer wijzingen in worden aangebracht. Dit wordt altijd begeleid door een privé bericht aan het betreffende forumlid en zonodig uitleg op het forum aan de overige leden.
• Elk lid is zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor wat hij doet met gegeven tips en adviezen.
• Adviezen gegeven op het forum zijn gebaseerd op spirituele beleving en levenservaring van de leden en wordt niet beschouwd als professionele hulp.
• Dit is ook van kracht als de adviseur in het dagelijks/beroepsleven als professioneel hulpverlener aktief is: deze personen komen hier niet in hun hoedanigheid als professioneel hulpverlener en ook hun advies en hulp hier geldt als niet-professioneel.
• Als u professioneel hulpverlener bent, is het niet toegestaan middels het forum professionele hulp te verstrekken: u dient dit via uw eigen kanalen te doen zodat alle rechtelijke plichten en verantwoordelijkheden ook via u lopen.

Het forum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gegeven hulp en adviezen die via het forum verlopen (email, PB en forumboard).

Afbeeldingen en Avatars
• Afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 800 x 800 pixels. Dit met serverruimte maar ook de paginabreedte van het forum.

Problemen
Waar mensen samenkomen kunnen problemen en misverstanden ontstaan. Probeer ten alle tijden netjes naar elkaar te blijven; boze of agressieve uitlatingen leiden doorgaans naar meer problemen en niet naar een respectvolle oplossing. Indien iets even te moeilijk wordt, is het soms beter om even te wachten alvorens te reageren. Komt u er samen niet uit, dan kan altijd het beheer ingeschakeld worden.
- in geval van escalatie, kan een topic tijdelijk gesloten worden. Het team besluit na overleg wat de te volgen aktie is.
- bij genomen akties door het team, wordt een PB gestuurd naar de poster, zodat deze ook op de hoogte is.
- Indien regels niet sluitend zijn, beslist het team wat de beste oplossing is.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Forumregels & Doel
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Forum Info :: Forum Regels & Doel-
Jump to: