Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Je vorige leven orakelkaarten

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Ennakee
Trouw Lid
Trouw Lid
Ennakee

Posts : 172
Join date : 2016-08-29
Age : 52
Location : De parel van het Zuiden

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 12:27 am

Zon Surfend op internet kwam ik Je vorige leven orakelkaarten van Doreen Virtue en Brian L. Weiss tegen.

Ik heb bevestiging gekregen van mijn vermoedens, echt een heel leuk orakel..

Veel plezier ermee!

http://www.orakels.net/orakelkaarten/je-vorige-leven-orakelkaarten


Back to top Go down
Guest
GuestJe vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 12:40 am

Ik kreeg meteen de,witte duiven in beeld.
Ik heb een leven als non of spiritueel iemand geleid. Ik kon daar ook weer een boodschap in vinden met betrekking tot mjjn eigen topic van vanavond. Bedankt!!
Back to top Go down
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 10:21 am

Geinig! Er staan veel mooie decks op die site. Ik gebruik deze site al heel lang om even snel snel dingen te checken als ik iets wil weten. Het lijkt ook wel of er af en toe nieuwe worden toegevoegd!

Persecution and inquisition

Deze kaart heb je getrokken omdat je werd verdacht: je werd beschuldigd van hekserij, of men dacht dat je een heiden was, of andere 'misdaden' beging in het verleden. Je hebt heel erg geleden onder de daaruit voorkomende vervolging, en de angst heeft zich voortgezet in dit leven. In het verleden werd je aard en je gedrag publiekelijk getest, je kreeg de schuld van misoogsten en doden die niets met je te maken hadden. Je buren en de regering zeiden dat je behekst was en dit was een heel groot vergrijp. In werkelijkheid was je een goedhartig persoon (wat je nog steeds bent) die in de toekomst kon kijken en jouw energie voor helende doelen kon gebruiken. Deze levensperiode heeft je heel gevoelig gemaakt voor kwaadsprekerij en gepraat achter je rug. Als iemand je nu vals beschuldigd, word je bang en ben je van slag, want dat leidde tot je dood in vorige levens.

Misschien ben je ook bang om openlijk toe te geven dat je nog een bekwaam heler en psycholoog bent. Onbewust houd je je spirituele talenten geheim om de pijn uit het verleden te vermijden.

Weet dat, om deze pijn in het huidige leven te helen, spirituele leermeesters en helers worden vereerd in plaats van gevreesd. Je stemde erin toe om nu te incarneren omdat de moeilijk verworven kennis uit vorige levens hard nodig is in deze wereld. En het feit dat je terug bent op Aarde toont dat niemand je voortdurend pijn kan doen, of je kan weerhouden van je spirituele pad.


Back to top Go down
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 10:30 am

Ik dacht ik vraag ook nog even welk vorig leven het belangrijkste is in dit leven

Celtic

Je hebt deze kaart getrokken omdat je een belangrijk deel van je vorige leven in Keltische landen hebt doorgebracht, en je je met deze cultuur verbonden blijft voelen. Misschien heb je in Ierland, Schotland, Wales of Engeland gewoond, of heb je deze eilanden bezocht. In dat geval heb je misschien het gevoel van een deja vu en ben je een anglofiel - iemand die gek is op deze culturen. Stonehenge fascineert je ook en het legendarische kasteel Camelot van Koning Arthur.

Misschien heb je gehoord van de 'oude religie' van de Kelten, die inhield dat er gebruik werd gemaakt van helende kruiden en wijsheid werd verkregen uit eikenbomen. Je bent misschien wel een vermomde oude Druïde! Doordat je contact hebt met de hemelse elementen houd je van (tover)feeën, elfen en alle fee-achtigen. Je respecteert en houdt ook van bomen, vooral van eiken en wilgen.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem je dan voor om een paar bezoeken te brengen aan de oude heilige gebieden van Groot Brittannië en Ierland. Het onderzoeken van steencirkels, kastelen en spirituele kunstvoorwerpen kunnen misschien extra helende herinneringen naar voren brengen.


En dan moet ik lachen... want ik weet precies waar deze op slaat!
Back to top Go down
Ennakee
Trouw Lid
Trouw Lid
Ennakee

Posts : 172
Join date : 2016-08-29
Age : 52
Location : De parel van het Zuiden

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 1:44 pm

Ze zijn enorm treffend! De uitkomsten bij jou Sparkling lijken vrijwel naadloos aan te sluiten op je huidige leven geweldig!

Fijn Moira dat bij jou ook de bevestiging kwam!

Bij mij kwam direct de piramides op mijn vraag en bij de tweede kaart de wees
Beide sluiten volledig aan op mijn gevoelens.
Back to top Go down
Ennakee
Trouw Lid
Trouw Lid
Ennakee

Posts : 172
Join date : 2016-08-29
Age : 52
Location : De parel van het Zuiden

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 1:52 pm

Deze kaart kreeg ik vandaag

Monnik of non

Je hebt deze kaart getrokken omdat je in je vorige levens een monnik, een non of iets dergelijks was. Dat betekent dat je een afgezonderd leven vol regels en met spirituele vrome toewijding leidde.

Misschien merk je in je huidige leven dat je de neiging hebt je af te zonderen. Je voelt je waarschijnlijk het meest op je gemak als je alleen bent. Anderen zeggen misschien zelfs wel dat je een `monnik' lijkt. Als dit patroon betrekking heeft op je relaties, kun je misschien in overweging nemen om een gekwalificeerd regressietherapeut te consulteren.

Bovendien heb je misschien geloften afgelegd als monnik of als non, die in strijd zijn met je relaties, je carrière en andere dingen. Hoewel deze geloften zijn verbroken, blijven ze door de tijd heen toch bestaan. Dus wanneer je bijvoorbeeld de gelofte van armoede hebt afgelegd, heb je het financieel misschien nu moeilijk. Andere geloften uit een vorige leven houden misschien verband met kuisheid, dit kan van invloed zijn op je huidige liefdesleven, of heeft geleid tot ontkenning van jezelf en dit geeft je het gevoel dat je iets niet verdient, of bang bent voor rijkdom. Vaak is het gewoon genoeg om de herinnering aan deze geloften bewust op te halen om ze los te kunnen laten. En dan is het gewoon zaak om ze voor altijd te verbreken. Dit kun je doen door eenvoudig het volgende te zeggen: 'Hiermee ver- breek en laat ik alle geloften los die mijzelf op enig moment tenietdoen, en voor iedereen die erbij betrokken is.'

Het klopt volledig met mijn eigen situatie. Nu kan ik mooi de blokkade opheffen!
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 1:53 pm

Fijn dat ze er nu ook online zijn :)
Ik had ze destijds willen kopen, maar vond ze tegenvallen. Wel heel leuk om online te trekken, maar niet om te kopen. Dus blij met deze link!

Ik trok bomen. Dat ik iets heb met bomen, dat dat ook in het Keltische belangrijk was. En dat contact met bomen me ook veel kon geven.
Ik heb in het verleden (laten we zeggen zo'n 7 jaar terug) ook veel met bomen gedaan :)
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestJe vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 2:23 pmMannelijk-vrouwelijk

Deze kaart betekent dat je je meeste levens geleefd hebt met een ander geslacht dan dat wat je in dit leven belichaamt. Je leeft bijvoorbeeld misschien nu als vrouw, terwijl de je in de meeste vorige levens een man was.

In die gevallen heeft de verwarring over het geslacht, en hebben zelfs gezondheidsproblemen, vaak betrekking op deze verandering van geslacht in de loop van de jaren. Want de meeste tijd heb je geleefd als de andere sekse, misschien voel je je niet lekker in je huidige vel. Als dit je eerste leven als vrouw is, krijg je misschien last van gynaecologische problemen of ben je misschien zelfs onvruchtbaar. Als dit je eerste leven als man is, neem je misschien niet de traditionele rol van man op je.

Deze kaart vraagt je om compassie met jezelf te hebben en erop te vertrouwen dat je ziel het beste doet wat je kunt. Denk eraan dat je ziel het resultaat is van al je ervaringen in het vorige leven.Grappig, wat ik weet van vorige levens was ik vaak een man. Als kind wilde ik ook altijd een jongen zijn!Back to top Go down
Guest
GuestJe vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Oct 16, 2016 2:30 pm

Op de vraag wat nu nog het meest meespeelt in dit leven kreeg ik dit:

Schriftgeleerde of Schrijver

Deze kaart onthult dat je in een vorig leven een bekend schriftgeleerde of schrijver was en dat je daarom nu graag wilt schrijven. Je hebt de natuurlijke gave om je gedachten op papier te zetten.

Het feit dat je in je vorige leven zo gedisciplineerd was om te gaan zitten om te schrijven toont dat je dit ook in dit leven kunt doen. Als je ervan droomt dat je werk wordt uitgegeven dringt deze kaart er bij je op aan om vol te houden. Onderzoek wat het schrijverschap en publiceren inhoudt en, wat belangrijker is, schrijf iedere dag. Dat kun je doen door een dagboek bij te houden, brieven te schrijven, verhalen te bedenken en die in een blog of column te publiceren.

Als je wens sterk genoeg is dat je werk wordt uitgegeven en je bereid bent om je hiervoor in te spannen, kun je je droom 'waar' laten worden.

Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Oct 17, 2016 12:39 am

Je kunt er eigenlijk toch best meer mee dan ik eerst dacht. Bijv "Welke vorig leven heeft het meeste invloed op XXXX in dit leven?"

Dat deed ik dus nu ook en, doh ....

Spouse (Echtgenoot)

Je vorige leven orakelkaarten Echtgenoote

Deze kaart heb je getrokken omdat je vraag betrekking heeft op een huwelijksrelatie in dit of een vorig leven. Je huidige man/vrouw is iemand met wie je eerder een romance of een relatie hebt gehad. Als je op dit moment alleen bent, komt je toekomstige man/vrouw vermoedelijk uit vorige levens.

In sommige gevallen, komen geliefden door de eeuwen heen weer samen en hebben een onsterfelijke band van ware liefde. Dat is wat gewoonlijk een 'soulmate' (zielsverwant) wordt genoemd. Dus wanneer je deze kaart trekt, kan het betekenen dat de persoon over wie je een vraag hebt, eigenlijk die persoon is.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Oct 17, 2016 11:05 am

Ik vroeg dus... welk vorig leven heeft invloed op mijn liefdesleven nu...

Wat krijg ik uit alles wat je maar kan trekken:

Karmic Relationship

Deze kaart geeft aan dat een of meerdere personen in je huidige leven uit de vorige levens komen. Beiden hebben jullie op een onevenwichtige manier een eind aan jullie relatie gemaakt en dat beïnvloed nu nog jullie verhouding. Dat betekent dat een van jullie, of beiden, hoogstwaarschijnlijk nog oude gevoelens koes- teren die moeten worden geheeld en worden losgelaten. Wanneer dit gebeurt, word je bevrijd van steeds terugkerende vernietigende en giftig makende patronen in jullie relatie.

In een aantal gevallen verschijnt deze kaart wanneer je wordt herenigd met een geliefde ziel uit een vorig leven. Misschien krijg je eindelijk weer contact met een romantische partner uit je verleden, of geeft een nieuwe vriendschap je veel vreugde. Met een gezond contact uit het verleden voel je je meteen gemakkelijk en vertrouwd.

Je hebt deze kaart gekregen als antwoord op een vraag of een zorg die betrekking heeft op een relatie die je huidige leven beïnvloedt. Gelukkig kun je de Hemel aanroepen om hulp om mogelijke oude en vastgelopen energieën en emoties los te laten. Misschien word je ook geleid om te gaan werken met een regressietherapeut die gespecialiseerd is in problemen uit het verleden en het helen van relaties.


Hoe dan? Hoe kan nou net die kaart trekken?
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Oct 17, 2016 1:23 pm

Tja... had je de kaart gezien die ik trok boven jou? Ik had dezelfde vraag gesteld als jij. "Welk leven heeft het meeste invloed op mijn liefdesleven nu?"

Hoe? Doet dat er toe? Als het klopt ... Daar trek je toch ook kaartjes voor of ga je ook voor in afstemming of wat dan ook, om het Hogere binnen te kunnen krijgen.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestJe vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Oct 31, 2016 11:33 pm

Echt mooi hoe treffend deze kaarten zijn, ik had van de week al getrokken en nu weer, en het klopt enorm. Ik vroeg nu of ik een kaart kon krijgen waarom ik er moeite mee heb te sprankelen?
Ik trok nu een kaart over dat ik een heel rijk leven heb gehad qua geld ook.
Ik heb altijd al wel het idee gehad dat ik op een duur kasteel gewoond heb in allerlei pracht en praal.
Maar op de een of andere manier heb ik het idee dat dit niet eerlijk is voor anderen, en heb ik de neiging alles weg te geven. Als kind gaf ik altijd mijn zakgeld al weg.
En nu heb ik dat nog steeds, ook in andere dingen. Ik vind het erg als ik een hoog cijfer heb en een ander laag. Ik vind het moeilijk als collegas werkstress hebben, en ik ervaar in nog meer drukte en crisis geen stress.
Of als mensen het moeilijk hebben met zaken waarin ik nog steeds blij ben zonder enige moeite.
Dan heb ik het idee dat ik af moet zwakken, dat ik niet mag stralen, omdat het anders niet fijn is voor een ander.

Door deze kaart besef ik me dat het daar aan kan liggen, door een rijk leven waarin wel armoede heerste in de omgeving. En waar ik door empathie moeite mee had.
En waar ik ook voor op aangekeken werd, mensen dachten dat ik pronkte, dat ik het niet goed met ze voor had. En dus heb ik nu de neiging tot weggeven. Ik heb laatst een kinderwagen die nog bijna nieuw was, en ons 300 euro heeft gekost zo weggegeven, mijn man was niet blij...

Het is een opdracht voor de komende tijd, hoe neem ik ruimte in zonder het idee te hebben teveel in te nemen ten koste van een ander. Hoe kan ik sprankelen zonder dat een ander zich dan rot voelt.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Oct 31, 2016 11:48 pm

Deuh....

VERTREKKEN OF REIZEN

Je vorige leven orakelkaarten Vertrekken-of-reizen


Je hebt deze kaart getrokken omdat je al in meerdere levens het oude patroon hebt laten zien van reizen en vertrekken. Misschien ontdek je nu dat je een soort vagebond bent en voortdurend in beweging wilt zijn. Misschien wil je vaak reizen, of zoek je een baan waarbij je dit veel kunt doen. Misschien heb je ook de neiging om vaak te willen verhuizen.

Je hebt deze neiging om je te onttrekken aan wat je moet doen ontwikkeld tijdens je leven als een bedoeïen of ander type nomade. Ook in relaties heb je misschien je partner verlaten of ben je achtergelaten door een partner die op reis ging. Dit is van invloed op de situatie waar je nu vragen over stelt.


Vaak verhuizen, nog maar 17x dit leven, en ik ben er nog niet Gniffel
En dat stukje over partner, zou me ook niet verbazen...
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Spiri77
Aktief Lid
Aktief Lid
Spiri77

Posts : 20
Join date : 2016-11-13

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyTue Nov 15, 2016 8:12 pm

Dit is mijn kaart:

Voedsel en Honger

In je vorige levens had je niet genoeg te eten, wat ervoor zorgde dat je je gaat overeten en tijdens deze incarnatie voedsel gaat hamsteren. Misschien heb je gewichts- of eetproblemen omdat je eten associeert met angst in plaats van honger. Je bent onzeker over of er in de toekomst wel genoeg voedsel zal zijn en dus sla je misschien voorraden in. Je geeft jezelf ook grote porties en eet voor de zekerheid je hele bord leeg 'voor het geval' er in de toekomst niet genoeg voedsel zal zijn. Voor sommige mensen geldt dit patroon ook voor hun angst of er wel genoeg drinkwater zal zijn.

De herinnering aan het patroon uit het vorige leven is vaak genoeg om het probleem te helen. Begrijp dat het verleden voorbij is en zich in dit leven niet zal herhalen. Het doel moet zijn om ervan te leren en het dan los te laten. Dus, laat angst voor ontbering wegvagen omdat die angst niet langer nodig is. Stel je zelf open voor overvloed.

Gewichtsproblemen valt gelukkig mee bij mij Gniffel
Back to top Go down
Guest
GuestJe vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyThu Nov 24, 2016 9:54 pm

Na een heftige meditatie vanavond vroeg ik of dit ook met een vorig leven te maken heeft en ik kreeg deze kaart.... Hoe treffend en bewijs dat mijn gevoel goed zit op dat gebied.

Vader

Deze kaart geeft aan dat je vader in dit leven ook in vorige levens bij je was. Problemen die je met je vader hebt gehad, begonnen waarschijnlijk lang geleden. Om negatieve patronen met de ziel van je vader te doorbreken, moet je bereid zijn om oude boosheid en niet willen vergeven los te laten. Denk eraan dat vergeving niet betekent dat je de daden van die persoon goedkeurt. Het betekent gewoon dat je niet langer bereid bent om de energie van boosheid met je mee te dragen. Door het verleden los te laten, heel je als gevolg hiervan het heden en je toekomst. Wanneer je je vader en jezelf helemaal vergeeft, hoef je niet langer met deze ziel te reïncarneren...tenzij je ervoor kiest. Als extra voordeel helpt het helende werk dat je met je vader doet alle relaties die je met mannen hebt.

Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyThu Dec 22, 2016 12:21 am

Zit zomaar ff te klikken voor ik naar bed ga. Vraag waar/welk mijn laatste vorig leven was...
What a surprise. Zou me niet verbazen. Ik en Engeland, Kelten enz.

Je vorige leven orakelkaarten Keltisch

Je hebt deze kaart getrokken omdat je een belangrijk deel van je vorige leven in Keltische landen hebt doorgebracht, en je je met deze cultuur verbonden blijft voelen. Misschien heb je in Ierland, Schotland, Wales of Engeland gewoond, of heb je deze eilanden bezocht. In dat geval heb je misschien het gevoel van een déjà-vu en ben je een anglofiel - iemand die gek is op deze culturen. Stonehenge fascineert je ook en het legendarische kasteel Camelot van Koning Arthur.

Misschien heb je gehoord van de 'oude religie' van de Kelten, die inhield dat er gebruik werd gemaakt van helende kruiden en wijsheid werd verkregen uit eikenbomen. Je bent misschien wel een vermomde oude Druïde! Doordat je contact hebt met de hemelse elementen houd je van (tover)feeën, elfen en alle fee-achtigen. Je respecteert en houdt ook van bomen, vooral van eiken en wilgen.

Als je dit nog niet hebt gedaan, neem je dan voor om een paar bezoeken te brengen aan de oude heilige gebieden van Groot Brittannië en Ierland. Het onderzoeken van steencirkels, kastelen en spirituele kunstvoorwerpen kunnen misschien extra helende herinneringen naar voren brengen.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Ajada
Trouw Lid
Trouw Lid


Posts : 133
Join date : 2017-02-04
Age : 61

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Vorig levens kaart trekken   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Feb 26, 2017 6:28 pm

bloempjes


Last edited by Ajada on Wed Mar 08, 2017 3:21 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptySun Feb 26, 2017 11:19 pm

Ja, het zijn mooie kaarten!
We hadden al een link naar een site met deze kaartjes, een site met minder geflits en gedoe. Vind je het goed als ik dit draadje samenvoeg met het andere, anders hebben we dubbele draadjes.
Dat is hier:
https://spiritueellichtforum.actieforum.com/t305-je-vorige-leven-orakelkaarten
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Feb 27, 2017 1:30 pm

Je vorige leven orakelkaarten Past-life-oracle-13088

Deze kaart heb je getrokken omdat de geloften die je in vorige levens hebt gedaan je in dit leven blokkeren. Je was hoogstwaarschijnlijk een monnik of non toen je deze geloften deed, die je nu nog steeds achtervolgen. Het kan de gelofte van armoede of zelfontkenning zijn die het gevoel van rijkdom blokkeert; de gelofte van tuchtiging, die je remt in je huidige liefdesleven; of een gelofte van zelfkastijding, die er toe kan leiden dat je jezelf in de weg zit of jezelf pijn doet.

Geloften kunnen tijden lang hun weerslag op je hebben, tenzij ze worden verbroken. Gelukkig kun je geloften heel gemakkelijk ongedaan maken. Door eenvoudig duidelijk te zeggen: 'Ik ben bereid om alle geloften te verbreken die me blokkeren in dit leven. Ik vraag of alle aspecten van pijnlijke beloften voor nu en altijd omgedaan worden voor alle betrokkenen.' Door dit stil of hardop te zeggen, help je de onderwerping aan het verleden te helen en stel je jezelf open voor elke vorm van blijdschap en rijkdom in je huidige leven. Mooi deck, ook wel confronterend.
Back to top Go down
Ajada
Trouw Lid
Trouw Lid


Posts : 133
Join date : 2017-02-04
Age : 61

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Feb 27, 2017 1:46 pm

Ja natuurlijk ik had al gezocht of er een topic was maar vond hem niet dus zet hem maar snel bij de anderen Gniffel
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyMon Feb 27, 2017 5:08 pm

Ze zijn samengevoegd :)
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestJe vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyWed Mar 01, 2017 10:19 pmGezondheid

Vorige levens beïnvloeden je relatie met gezondheid en helen. Misschien heb je last van een fysiek probleem dat je hebt opgelopen tijdens je vorige leven. Misschien ben je zo snel gereïncarneerd dat je geen tijd had om de onderliggende problemen te behandelen. Je fysieke gezondheid heeft je pijn veroorzaakt, maar zij heeft je ook een dieper niveau van medeleven geleerd dan je ooit had kunnen leren met een gezond lichaam. Je hebt ook helende vaardigheden ontwikkeld waar anderen voordeel van kunnen hebben, in feite weet je misschien al dat je kunt helen. Deze kennis heb je verkregen in vorige levens, toen je healings voor anderen uitvoerde. Maar toen werd er voor je aardse behoeften waarschijnlijk door de gemeenschap gezorgd en heb je het in dit leven misschien moeilijk om geld te vragen voor je helend werk. Het helpt om te weten dat in de huidige Westerse wereld iedereen geld voor zijn werk vraagt, ook degenen die diensten gebaseerd op spiritualiteit aanbieden.

Back to top Go down
Jasophoria
Columnist(e)
Columnist(e)
Jasophoria

Posts : 317
Join date : 2016-09-05
Age : 41
Location : Weert

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyWed Mar 01, 2017 11:52 pm

Deze kaart betekent dat je in een vorig leven een indiaan was, hetgeen verband houdt met je huidige reis in dit leven.

Wanneer je je aangetrokken hebt gevoeld tot de kunst en de cultuur van de indianen, en hun spiritualiteit, dan komt dat omdat het in je ziel heel vertrouwd voelt. Het bestuderen van de leer van de indianen kan je weer bewust maken van oude herinneringen en kennis die je al had opgeslagen. Deze kaart kan ook de betekenis hebben van andere inheemse culturen.

Misschien koester je verborgen woede of pijn vanwege een strijd of verlies tijdens je tijd als een inheemse. Net zoals bij andere trauma's uit een vorig leven, kan de sessie met een deskundig regressietherapeut je helpen deze oude energie te helen. Op deze manier kun je de lessen en liefde uit die tijd vasthouden en pijnlijke blokkades loslaten.


Nee echt, dat wist ik nog niet Gniffel wel dus.
Ik probeerde een kaart te trekken met een open mind, omdat ik me zeer goed bewust ben van dit vorig leven, maar toch kreeg ik hem.
Ga nog eens vragen naar een ander vorig leven, want verder weet ik er geen.
Back to top Go down
Jasophoria
Columnist(e)
Columnist(e)
Jasophoria

Posts : 317
Join date : 2016-09-05
Age : 41
Location : Weert

Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten EmptyThu Mar 02, 2017 12:04 am

Ik vroeg, uit welk leven mijn meeste (slechte) karma vandaan komt.

Krijg ik deze kaart 06

Wisdom.

Deze kaart toont aan dat je een ongelooflijke wijsheid en kennis bezit uit vorige levens, die nu zichtbaar worden. Zelfs wanneer je jezelf niet als bijzonder wijs hebt beschouwd, deze kaart laat zien dat je belangrijke lessen hebt geleerd en informatie hebt ontvangen die jou en anderen nu van pas komt wanneer je je het nu weer bewust wordt.

Deze kaart geeft aan dat het tijd is om weer naar school te gaan, of op een of ander gebied weer extra lessen te gaan volgen. Dit kan ook worden gezien als een teken dat je van baan gaat veranderen. De kennis die weer bij je boven komt leidt je naar werk dat van meer betekenis is. Deze kaart vraagt je om in jezelf te geloven, en te weten dat jij bezit wat nodig is voor een baan die echt je belangstelling heeft en waar je hart naar uit gaat.

Dat ik wijsheid en kennis heb, dat klopt, maar wat heeft het met karma te maken?
Omdat ik nu die wijsheid en kennis ga inzetten om goede dingen voor mensen te doen, en zo mijn karma in te lossen waarschijnlijk?
Back to top Go down
Sponsored content
Je vorige leven orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Je vorige leven orakelkaarten   Je vorige leven orakelkaarten Empty

Back to top Go down
 
Je vorige leven orakelkaarten
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Ontspanning :: Kaartje Trekken online-
Jump to: