Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Gaia orakel

Go down 
AuthorMessage
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Gaia orakel Empty
PostSubject: Gaia orakel   Gaia orakel EmptySun Dec 18, 2016 10:56 pm

Mooie kaartjes die ook wel een eigen plekje verdienen!

Gaia orakel kaarten
Back to top Go down
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Gaia orakel Empty
PostSubject: Re: Gaia orakel   Gaia orakel EmptySun Dec 18, 2016 10:58 pm

Gaia orakel 36


Maanlicht

"Ik verwelkom romantiek in mijn leven. Ik bekijk de dingen vanuit een nieuw perspectief. Mijn leven is vol onbegrensde mogelijkheden. Het leven is een eindeloze bron van inspiratie."

Reizen, Liefdesverhaal, Kansen

Er hangt romantiek in de lucht. Binnenkort zul je naar een bijzondere plek gaan. Op een romantische avond zul je een bron ontdekken van nog ongebruikte en praktisch onbegrensde mogelijkheden. Je zult een simpel, maar heel inspirerend idee krijgen, dat je op een nieuwe manier naar het leven laat kijken. Daardoor zul je iets nieuws tot stand brengen, iets van blijvende waarde. Ontspan je en geniet van deze tijd. Het weerspiegelende licht van de maan vult je hart met Liefde, en onthult een nieuwe bron van creativiteit.


Roos
Back to top Go down
Guest
GuestGaia orakel Empty
PostSubject: Re: Gaia orakel   Gaia orakel EmptyMon Dec 19, 2016 8:12 pm

Omdat ik zo bezig was met het opzoeken van een vertaling, vroeg ik aan de kaarten wat ik met de woorden kan die ik hoorde in een meditatie. Die woorden waren innoe hala innoe soj. En dit kreeg ik.... Tot tranen geroerd! Helaas kan ik het plaatje niet mee kopiëren.

Heel Worden


Mijn heiligdom is een plek van licht binnen in mijn hart. Van binnen vind ik vrede en voldoening. Mijn hart laat me mijn waarheid zien. Mijn hart is de spiegel van mijn ware zelf. Mijn hart leidt me.

Herontdek de verbinding met jezelf

Deze vrouw op deze kaart heeft lang en ver gereisd, op zoek naar geluk, dat ze echter niet gevonden heeft. In de war en moe geeft ze het op, en trekt zich terug in haar innerlijke ' heiligdom', een plek van licht in haar hart. Daar ervaart ze een diep gevoel van vrede. Ze herontdekt haar ware natuur door al het oppervlakkige in haar leven los te laten. Ze kijkt naar haar verleden, en nu kan ze zien wat echt en wat onecht was, wat reëel en wat een illusie was. In de stilte van haar hart hoort ze een fluisterende stem, het is een boodschap van Liefde: haar hart is blij en dankbaar dat ze weer thuis is.
In de afgelopen maanden ben je onbedoeld uit koers geraakt. Zonder je het te realiseren verloor je stukje bij beetje het zicht op wat echt belangrijk is, en daarmee verloor je het contact met jezelf. Nu is het moment om daar weer opnieuw mee in contact te komen, met je ware wezen en je innerlijke kind. Zoek niet langer buiten jezelf. Zoek het in jezelf, en je zult de magie ontdekken.

Back to top Go down
Guest
GuestGaia orakel Empty
PostSubject: Re: Gaia orakel   Gaia orakel EmptyMon Dec 19, 2016 8:57 pm

Wat een mooie kaart Moon, hij raakt mij ook even, en ik heb hem niet eens getrokken.
Back to top Go down
Sponsored content
Gaia orakel Empty
PostSubject: Re: Gaia orakel   Gaia orakel Empty

Back to top Go down
 
Gaia orakel
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Ontspanning :: Kaartje Trekken online-
Jump to: