Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Great News! Delen v/d Noordpool beschermd! Nu de rest, tekenen aub!!

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Great News! Delen v/d Noordpool beschermd! Nu de rest, tekenen aub!! Empty
PostSubject: Great News! Delen v/d Noordpool beschermd! Nu de rest, tekenen aub!!   Great News! Delen v/d Noordpool beschermd! Nu de rest, tekenen aub!! EmptyWed Dec 21, 2016 6:45 pm

Vlak voor de feestdagen komt president Obama met een cadeau waar de Kerstman een puntje aan kan zuigen. Samen met de Canadese premier Trudeau heeft hij grote delen van de Noordpool permanent beschermd verklaard. Oliebedrijven als Shell moeten wegblijven en inheemse volkeren kunnen rustiger ademhalen. Zonder jou was dit niet mogelijk geweest! Wij schreeuwen dit fantastische nieuws graag van de daken!

Teken alsjeblieft de petitie om ook de rest van de Noordpool te beschermen.
Bescherm de Noordpool, teken petitie!


Meer info:
Al jaren azen Shell & co op de olie- en gasvoorraden onder het poolijs. Vorig jaar nog wisten we, samen met miljoenen mensen, Shell uit het Noordpoolgebied te verjagen. Dat Obama en Trudeau nu permanent de deur dichtdoen, is niet alleen een zege voor de natuur en de bewoners van het gebied, maar ook voor het klimaat. Om de klimaatcrisis te bestrijden, mógen we helemaal geen nieuwe fossiele bronnen aanboren.

We zijn er nog niet
Hoewel grote delen van de Noordpool nu zijn beschermd, staat oliebedrijf Statoil in de startblokken om te boren in het Noorse deel van het Noordpoolgebied. Greenpeace heeft onlangs een rechtszaak aangespannen tegen de Noorse staat om dit te voorkomen. Dit nieuws uit Noord-Amerika geeft goede moed! Deel dit succes en laat dit een goed voorbeeld zijn voor de Noorse staat.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Great News! Delen v/d Noordpool beschermd! Nu de rest, tekenen aub!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Media & Agenda :: Actualiteiten & Nieuws-
Jump to: