Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Goden orakelkaarten

Go down 
AuthorMessage
Ennakee
Trouw Lid
Trouw Lid
Ennakee

Posts : 172
Join date : 2016-08-29
Age : 52
Location : De parel van het Zuiden

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyMon Jan 02, 2017 4:43 am

Formuleer een vraag in je hoofd, concentreer je en tik op de kaart. En zie wat de goden je adviseren.

Mooie kaarten met uitgebreide beschrijving, veel plezier!!


http://orakels.angel-wings.nl/goden-orakel/
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyWed Feb 01, 2017 9:21 pm

Intuïtie

De gehoornde bosgod Pan is symbool voor mannelijke seksualiteit. Om die reden wordt hij vaak afgebeeld met een enorme fallus. Maar Pan is daarnaast vooral de god van het instinct en van de intuïtie. Je ziet die betekenis in het hedendaagse taalgebruik nog terug in de woorden ‘paniek’ en ‘panisch’, die van Pan zijn afgeleid. Toch is dit geen kaart met een negatieve duiding.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, kun je daarin een aansporing zien om meer dan in het verleden te vertrouwen op je eigen intuïtie. Pan laat jou weten dat je het goed ziet met betrekking tot de kwestie die je bezighoudt. Je voelt goed aan wat voor jou het juiste is om nu te doen.

Als je tegenstrijdige signalen en adviezen krijgt is het soms niet eenvoudig om te beslissen wat de juiste keuze is. De goden zeggen je dat je kunt vertrouwen op je intuitie. Wanneer je je daardoor laat leiden, maak je de beste keuze. Intuïtie brengt je verder.

Eenvoudig is die keuze misschien niet. De beste keuze is in veel gevallen niet automatisch de meest eenvoudige keuze in het leven. Weet echter dat je er niet alleen voor staat. Je bent een geliefd persoon en wanneer jij je ervoor openstelt, kun je steun verwachten van mensen uit je omgeving.
Dan - intuïtie

Als je vertrouwt op je intuïtie, stem je daarmee op spiritueel niveau af op de mensen die net als jij op hetzelfde punt in hun leven staan. En wie weet waar dat toe kan leiden.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyFri Feb 17, 2017 10:24 pm

Focus

Hoder, de blinde god van het duister, roept jou op om te focussen. Je kunt de laatste tijd misschien het gevoel hebben dat je geleefd wordt en dat je de regie kwijt bent over de dingen die gebeuren in je leven. Door te focussen kun je de regie weer eenvoudig terugkrijgen.
Je gedachten bepalen welke stemming je aan ervaringen meegeeft. Waak er dus voor dat je je focus legt op wat je wel wilt, en niet op wat je niet wilt. Neutrale gedachten bestaan niet en jouw gedachten hebben altijd effect, ook al ben je je daar meestal niet bewust van.

Door te focussen kun je jezelf aanleren om negatieve gedachten uit te bannen en je gedachten te sturen en te veranderen. Jij bent de regisseur van jouw leven, en dat begint bij je gedachten.

Deze kaart is voor jou ook een aansporing om onder de oppervlakte te kijken. Wat zie je werkelijk? Wat zegt iemand werkelijk? Wat voel je werkelijk? De goden vragen je om tijd te nemen en stil te zijn zodat je kunt luisteren naar je innerlijke waarheid.

De tijd die je hieraan kwijt bent, is geen verloren tijd. Het betaalt zich uit in de inzichten die je ervoor terugkrijgt.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyThu Feb 23, 2017 8:25 pm

Helen

Dian Cecht is de Keltische god van heling en genezing. Dian Cecht was in staat om iedereen die gewond was te genezen, door hem in een magische bron te gooien.
Als je deze kaart getrokken hebt, dan kan dat erop duiden dat een situatie uit het recente verleden, die resulteerde in pijn en beschadiging, zich nu aan het herstellen is. Dian Cecht vraagt je om daarbij geduld uit te oefenen. Het kan zijn dat het je niet snel genoeg gaat, maar genezing is een langzaam proces dat tijd nodig heeft. Tijd heelt alle wonden, dus geef het de tijd.

Deze kaart is ook een aansporing om je helende kwaliteiten in te zetten om anderen in je omgeving te helpen. Je bent je er misschien niet van bewust, maar jouw liefdevolle aandacht kan helpen bij het herstellen van beschadigingen van andere mensen. je bent een natuurlijke genezer en je helende gedachten krijgen nu vorm.

Dian Cecht spoort je ook aan om liefevolle gedachten te sturen naar iedere situatie die heling nodig heeft; zowel in je eigen leven als in het het leven van de mensen die je lief hebt.
Back to top Go down
Ajada
Trouw Lid
Trouw Lid


Posts : 133
Join date : 2017-02-04
Age : 61

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyFri Feb 24, 2017 12:52 pm

Ik trok Ra, en daar ben ik bijzonder blij mee als kind van Ra bloempjes

Voorspoed
Voorspoed en geluk zijn wat het leven voor jou de komende tijd in petto heeft. Dat is de belangrijkste boodschap van deze kaart. Je hebt een lange weg afgelegd die niet altijd even gemakkelijk was. Ra zegt jou dat je beloond wordt voor de inspanningen die je geleverd hebt.
Je hebt veel van jezelf gegeven om te komen waar je nu bent. Nu is het tijd voor jou om te ontvangen. Geniet ervan en sta het geluk waar je recht op hebt toe. Je bent gewend dat dingen niet altijd even gemakkelijk gaan. Nu daar een eind aan komt, is het wel belangrijk dat je de voorspoed die op je pad ligt accepteert.

De voorspoed die op je ligt te wachten komt misschien in een andere vorm dan je verwacht. Het leven verloopt slechts zelden voor lange tijd in een rechte lijn. Wanneer je open staat voor positieve verrassingen zul je de kleine en grote tekens die het universum je geeft eerder herkennen.

Deze kaart draagt nog een andere boodschap in zich mee: hoe beter jij in staat bent om te kunnen ontvangen, hoe beter je in staat bent om ook aan anderen te kunnen geven.

Goden orakelkaarten Goden110
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptySat Feb 25, 2017 1:55 pm

Goden orakelkaarten Goden29

Voortekenen

Herne is een god uit het paganisme die bekend staat als ‘heer van het woud’ en god van de wilde jacht. Het is een god die geassocieerd wordt met dierlijke instincten, zoals gevaar aanvoelen voordat er werkelijk sprake is van dreiging.
De duiding van deze kaart is dat jij als geen ander in staat bent om voortekenen te zien. Deze kaart wijst je erop dat je mag vertrouwen op je eigen intuitie. Je kunt in het trekken van deze kaart een aansporing zien om minder aan je eigen oordeel te twijfelen en meer te vertrouwen op je kleine stemmetje.
Wanneer je je onzeker voelt, ga dan op zoek naar het kleine stemmetje diep binnen in. Als je goed luistert zul je merken dat dat stemmetje veel minder onzeker is dan de gedachten in je hoofd.

Deze kaart is ook een bevestiging dat je op de juiste weg bent. Instinctief doe je precies datgene dat goed voor je is. Blijf doen wat je nu ook al doet, want je bent op de goede weg. Mocht je een gevoel van twijfel hebben; vraag dan de hulp van het universum. Er is niets mis mee om te vragen om signalen en boodschappen van het goddelijke.

Mediteren kan je helpen om dichter bij jezelf te komen, en om makkelijker de subtiele boodschappen op te vangen die het universum naar je toestuurt.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyWed Mar 01, 2017 10:09 pm

Goden orakelkaarten Goden13

Jij staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk in je liefdesleven. Eros laat jou weten dat je een nieuwe liefde kunt verwachten of dat een bestaande liefde nieuw leven wordt ingeblazen. Deze kaart kan er ook op wijzen dat iemand uit je directe omgeving de afgelopen tijd liefdesgevoelens voor je heeft ontwikkeld, maar dat je die (nog) niet ziet of niet wilt zien.
Boven alles vertelt deze kaart je dat het voor jou verstandig is om heel bewust te kijken naar nieuwe mensen die de komende tijd in je leven komen en mensen die je al kent met een andere bril te bekijken.
Je hebt misschien een bepaald beeld waar een liefdespartner voor jou aan moet voldoen. Eros vraagt jou om dat beeld los te laten en met een brede, vrije blik naar anderen te kijken.

Je staat aan het begin waarin grote veranderingen in je liefdesleven zijn te verwachten. Die veranderingen kunnen pijnlijk zijn wanneer je vasthoudt aan je ideeen daarover uit het verleden. Je kunt je afvragen of pijnlijke liefdeservaringen in het verleden ook te maken kunnen hebben met jouw eigen ideaal over relaties.

Als je single bent en je deze kaart getrokken hebt wil dat niet automatisch zeggen dat er een (grote) nieuwe liefde op je pad komt. Veel meer is deze kaart een aanwijzing en een aansporing om zelf anders tegen de liefde aan te kijken om daarmee de weg naar een nieuwe liefde te openen.

Als je meedeint op de golven van de liefde en je mee laat voeren zul je zien dat zaken in je liefdesleven die niet meer functioneren als vanzelf verdwijnen. Dat opent de weg naar nieuwe, mooie ervaringen.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyWed Mar 01, 2017 10:10 pm

22:10 uur eens kijken wat dat is.
Back to top Go down
Guest
GuestGoden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyWed Mar 01, 2017 10:15 pm


Voorspoed
Voorspoed en geluk zijn wat het leven voor jou de komende tijd in petto heeft. Dat is de belangrijkste boodschap van deze kaart. Je hebt een lange weg afgelegd die niet altijd even gemakkelijk was. Ra zegt jou dat je beloond wordt voor de inspanningen die je geleverd hebt.
Je hebt veel van jezelf gegeven om te komen waar je nu bent. Nu is het tijd voor jou om te ontvangen. Geniet ervan en sta het geluk waar je recht op hebt toe. Je bent gewend dat dingen niet altijd even gemakkelijk gaan. Nu daar een eind aan komt, is het wel belangrijk dat je de voorspoed die op je pad ligt accepteert.
De voorspoed die op je ligt te wachten komt misschien in een andere vorm dan je verwacht. Het leven verloopt slechts zelden voor lange tijd in een rechte lijn. Wanneer je open staat voor positieve verrassingen zul je de kleine en grote tekens die het universum je geeft eerder herkennen.
Deze kaart draagt nog een andere boodschap in zich mee: hoe beter jij in staat bent om te kunnen ontvangen, hoe beter je in staat bent om ook aan anderen te geven.Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyMon Mar 13, 2017 1:31 am

Enthousiasme

Dyonysus is niet alleen de god van de wijn, maar misschien nog wel meer een god die staat voor groeikracht en enthousiasme. Daarnaast heeft hij ook invloed op het menselijk gemoed. Hij brengt de mensen tot elkaar.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een teken dat er allerlei zaadjes in jou aan het ontkiemen zijn. Je loopt over van groeikracht, Schenk aandacht aan alle nieuwe gedachten en ideeen die in je opkomen. Dyonysus zegt je dat je ideeen het waard zijn om er aandacht aan te schenken.

Deze kaart wijst er bovendien op dat jouw enthousiasme aanstekelijk werkt. Jij hebt jouw eigen natuurlijke gaven die anderen inspireren om te helpen. Ook al zie je jezelf niet als iemand die anderen inspireert: je mag erop vertrouwen dat jouw creativiteit, jouw vindingrijkheid en jouw ideeen de mensen in je omgeving tot hulp zijn.

Deze kaart kan er ook op wijzen dat je op dit moment teveel zaken aan je hoofd hebt. Je kunt daardoor het gevoel hebben dat je nergens puf en energie meer voor hebt. In dat geval kun je in deze kaart de aansporing lezen om iets te doen waar je enthousiast over bent om op die manier weer nieuwe energie te krijgen.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyTue Mar 14, 2017 10:39 pm

Goden orakelkaarten Fc392e5de38a4a2af4d48caea3e7ec1e

Begeleiding

De Egyptische god Anubis laat jou weten dat je kunt vertrouwen op je intuitie. Jouw levenspad wordt op dit moment begeleid door de goden. Je mag er op vertrouwen dat je op de juiste weg bent en dat de dingen die je meemaakt allemaal tot doel hebben om je te brengen waar je wilt zijn.
Als je deze kaart getrokken hebt dan kun je dat ook zien als een aanmoediging van de goden dat je op de juiste weg bent. Je twijfelt misschien aan jezelf en wilt bevestiging dat je op de juiste weg bent. Die bevestiging krijg je door deze kaart.

Anubis vertelt je wat je eigenlijk al weet. Blijf doen wat je op dit moment al doet, want je bent op de goede weg. Het onderboekgevoel dat je hebt, het kleine stemmetje diep in je, vertelt je wat je eigenlijk al weet.

Jij verdient de hulp van de goden, want je bent op de juiste weg. Wanneer je je innerlijke stem volgt om de dingen te doen die nodig zijn, kun je erop vertrouwen dat de goden je geven wat je nodig hebt.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyWed Mar 15, 2017 9:28 pm

Goden orakelkaarten 917bf9de71c3d130a8656eb246cfb3b5

Problemen overwinnen

Voor Hephaestus zijn problemen alleen maar uitdagingen die vragen om een oplossing. Hephaestus is de smid van de Griekse goden die alles kan maken waar de goden om vragen. Hephaestus werd door de overige goden verbannen van de berg Olympus, maar hij is de enige god die na een tijd mocht terugkeren.
Deze kaart staat als geen ander symbool voor het overwinnen van problemen, op wat voor gebied dan ook. Problemen met werk, in de liefde, met vrienden op familie. Deze kaart zegt jou dat aan die problemen een eind komt omdat jij in staat bent om deze problemen op te lossen.

Je vindingrijkheid, je creativiteit en bovenal; jouw vermogen om op een liefdevolle manier moeilijke zaken bespreekbaar te maken, ben je in staat om de problemen die je op je pad vindt succesvol tot een einde te brengen.

Je hebt deze kaart getrokken als een aanmoediging om hindernissen en blokkades in je leven op te ruimen. Je ontvangt goddelijke begeleiding en je kunt bij het aanpakken van problemen vertrouwen op je eigen intuïtie.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptySat Mar 18, 2017 11:03 pm

Gezien worden

De Griekse god Prometheus stal het vuur van de goden om het aan de mensen te geven. De mensen leerden daardoor metaal te bewerken en een technische beschaving te ontwikkelen.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een teken dat je je verder wilt ontwikkelen en dat je gezien wilt worden. Niet alleen door anderen, maar misschien nog meer door jezelf. Stralend, sterk, succesvol en slim. Zo wil je gezien worden. Deze kaart is een aanwijzing dat jouw ware zelf nu zichtbaar wordt.

Je bent in veel opzichten geweldig en je begint je ware zelf nu aan anderen, en aan jezelf, te laten zien. Doordat je nu je authentieke zelf meer durft te tonen, wordt je aantrekkelijker en voelen mensen zich meer tot je aangetrokken.

Prometheus vraagt je om je ware gevoelens te eren door ze meer te laten zien. Je bent het waard om gezien te worden! Door jezelf te tonen aan de wereld, zal dat er toe leiden dat je doorgroeit naar een nieuw niveau van innerlijke vrede.
Back to top Go down
Excalibur
Forum Fan
Forum Fan
Excalibur

Posts : 253
Join date : 2016-09-06
Location : The North Wind and the Sun

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyMon Mar 20, 2017 1:46 pm

Goden orakelkaarten Goden29

Voortekenen

Herne is een god uit het paganisme die bekend staat als ‘heer van het woud’ en god van de wilde jacht. Het is een god die geassocieerd wordt met dierlijke instincten, zoals gevaar aanvoelen voordat er werkelijk sprake is van dreiging.
De duiding van deze kaart is dat jij als geen ander in staat bent om voortekenen te zien. Deze kaart wijst je erop dat je mag vertrouwen op je eigen intuitie. Je kunt in het trekken van deze kaart een aansporing zien om minder aan je eigen oordeel te twijfelen en meer te vertrouwen op je kleine stemmetje.
Wanneer je je onzeker voelt, ga dan op zoek naar het kleine stemmetje diep binnen in. Als je goed luistert zul je merken dat dat stemmetje veel minder onzeker is dan de gedachten in je hoofd.

Deze kaart is ook een bevestiging dat je op de juiste weg bent. Instinctief doe je precies datgene dat goed voor je is. Blijf doen wat je nu ook al doet, want je bent op de goede weg. Mocht je een gevoel van twijfel hebben; vraag dan de hulp van het universum. Er is niets mis mee om te vragen om signalen en boodschappen van het goddelijke.

Mediteren kan je helpen om dichter bij jezelf te komen, en om makkelijker de subtiele boodschappen op te vangen die het universum naar je toestuurt.

Deze pak ik wel vaker van de stapel, mooie kaart Happy
Back to top Go down
Jasophoria
Columnist(e)
Columnist(e)
Jasophoria

Posts : 317
Join date : 2016-09-05
Age : 41
Location : Weert

Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten EmptyMon Mar 20, 2017 2:44 pm

Goden orakelkaarten Goden210

Enthousiasme

Dyonysus is niet alleen de god van de wijn, maar misschien nog wel meer een god die staat voor groeikracht en enthousiasme. Daarnaast heeft hij ook invloed op het menselijk gemoed. Hij brengt de mensen tot elkaar.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een teken dat er allerlei zaadjes in jou aan het ontkiemen zijn. Je loopt over van groeikracht, Schenk aandacht aan alle nieuwe gedachten en ideeen die in je opkomen. Dyonysus zegt je dat je ideeen het waard zijn om er aandacht aan te schenken.

Deze kaart wijst er bovendien op dat jouw enthousiasme aanstekelijk werkt. Jij hebt jouw eigen natuurlijke gaven die anderen inspireren om te helpen. Ook al zie je jezelf niet als iemand die anderen inspireert: je mag erop vertrouwen dat jouw creativiteit, jouw vindingrijkheid en jouw ideeen de mensen in je omgeving tot hulp zijn.

Deze kaart kan er ook op wijzen dat je op dit moment teveel zaken aan je hoofd hebt. Je kunt daardoor het gevoel hebben dat je nergens puf en energie meer voor hebt. In dat geval kun je in deze kaart de aansporing lezen om iets te doen waar je enthousiast over bent om op die manier weer nieuwe energie te krijgen.

Haha, klopt allemaal, en heb ook te veel aan mijn hoofd, zowel positief als negatief.
Back to top Go down
Sponsored content
Goden orakelkaarten Empty
PostSubject: Re: Goden orakelkaarten   Goden orakelkaarten Empty

Back to top Go down
 
Goden orakelkaarten
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Ontspanning :: Kaartje Trekken online-
Jump to: