Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Volle Maan 11 April 2017

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Volle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptySun Apr 09, 2017 10:04 pm

Om 8.09 op 11 april is het volle maan. Je kunt het buiten al duidelijk zien, zowel aan de maan als aan de hoeveelheid licht als het donker is.

We zitten dus nu al in de opbouwende energieën.
Ik geloof dat ik het ook wel merk. Ik wil heel graag er uit, socializen, kletsen. Heel veel behoefte aan. Geen zin om alleen te zijn, wil mensen om me heen. Dan moet ik dus ook opletten dat ik niet ga 'hangen'.
Grappig genoeg lukt het socializen momenteel ook heel goed. Ik heb ooit ook wel die behoefte, maar dan loopt het op een of andere manier niet. Momenteel krijg ik overal heel makkelijk aanspraak. Ik merk dat ik ook iets uitstraal geloof ik, een bepaalde openheid of enthousiasme of zo? Dat merk ik aan hoe mensen nu op me reageren, naar me kijken enz.
Grappig genoeg heb ik dus bijna continu zo'n bubbelende energie, die dus wel posi is, maar tegelijk ook vermoeiend, if that makes sense. Ik kan nl. als ik zo even druk aan het kletsen geweest ben ineens gewoon moe zijn.
Denk dat ik een beetje teveel energie er in stop of zoiets.

Vertel dat hele verhaal omdat ik benieuwd ben of dat herkenbaar is voor jullie? Volgens mij is dit ook uit de info te halen van o.a. Petra Stam.

Hier de link van Petra Stam:
Petra Stam volle maan 11 april 2017

Hier nog een over de 'roze maan' in Weegschaal. Engels:
Pink Full Moon in Libra
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestVolle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyMon Apr 10, 2017 9:13 am

Ik merk bij mezelf een verandering in sociale behoefte, zo had ik gister ook wat op het forum geplaatst maar het weer weggehaald want ik dacht waarom plaats ik het? Ik heb helemaal geen zin in uitwisseling op dit moment in deze vorm.
Ik kan het hele sociale aspect nooit zo meten bij mezelf, omdat het min of meer altijd wel aanwezig is in mijn leven. Ik heb een druk sociaal leven, en het is er eigenlijk altijd wel. En daardoor heb ik ook altijd wel de behoefte aan tijd voor mezelf als zijnde tegenhanger en balans.
Ik heb een poosje nodig gehad om daar balans in te zoeken. Want ik vond het lastig, ik had moeite met plannen, je hebt je werk, je familie, je vriendinnen, vriendjes, gezamenlijke vrienden met mijn man, er is altijd wel iets te ondernemen, en dat vind ik ook leuk, ik heb daar ook altijd wel behoefte aan, maar ook aan eigen tijd. Nu ik er een beetje de balans in heb lijkt het goed te zijn.
Als een recept dat bij me hoort. En ik doe dat nu ook standaard, dat ook als ik zin heb in nog meer ondernemen, ik rustmomenten inbouw. Altijd een beetje in dezelfde dosis.

Ik merk wel dat er ondanks die balans ruimte is voor nieuwe dingen. Straks ga ik wandelen met iemand van het forum, en ik merk dat ik als ik thuis ben ook andere manieren zoek, het internet staat ook op een laag pitje, die manier van socializen trekt me niet zo meer. Dus toch een verandering in socializen denk ik.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Volle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyMon Apr 10, 2017 11:45 am

Klinkt toch mooi :) Gewoon doen wat fijn voelt voor je.
Ik heb zelf geen druk sociaal leven in real life door woon- en niet-werk situatie, dus mijn behoefte aan contacten en dingen online is weer wel groter.
Ergens vind ik daar weer een stukje rust in ook, omdat je dat kunt doen als je tijd en zin hebt. Door jouw posting realiseer ik me ineens dat als ik nou ook zo'n druk sociaal leven zou hebben als jij, ik dat eigenlijk best vermoeiend zou vinden. Dan heb je waarschijnlijk geregeld ook mensen aan de deur, ook onverwacht, en ik ben eigenlijk best wel gesteld op mijn eigen ding en zo.
Bijv. als ik net lekker wil gaan drummen of schilderen en ineens staat er iemand aan de deur of belt op om af te spreken... Zo af en toe vind ik dat neit erg. Maar als dat vaak zou gebeuren, zou ik de neiging krijgen om de gordijnen dicht te gaan laten, hihi.
Als ik te vaak zoveel drukte aan mijn hoofd heb, raak ik overspoeld. Ik heb echt mijn eigen ruimte nodig.
Realiseer me nu ook dat ik daarom misschien niet zo makkelijk een sociale kring van de grond krijg. Ik wil wel meer contacten en socializen, maar niet zo dat het te vaak en te veel van mijn tijd opvreet.
Ik heb me ook wel eens afgevraagd hoe het zit dat ik vaak meer naar een ander ga dan dat ze bij mij komen. Op één of andere manier loopt het heel vaak zo en ik vond dat neit altijd leuk.
Maar ergens doe ik dat onbewust misschien toch ook zelf? Wet der Aantrekkingskracht. Als ik meestal naar een vriendin ga, is de kans ook kleiner dat ze ineens aan de deur staan.
Niet zeker of het zo is, hoor. Maar zou zo best eens kunnen...

Anyway, hoe dan ook een tijd van contemplatie nu denk ik? We hebben nog altijd Venus én Mercurius Retrograde en dan nu ook de volle maan er nog bij.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestVolle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyMon Apr 10, 2017 12:53 pm

Ik heb ook goed tijd voor mezelf nodig anders gaat het ook niet goed Gniffel
Ik vraag me nu af, wat is sociaal druk? wat zien we onder sociaal druk?
Ik heb het dan niet dat er steeds mensen aan de deur komen, of onverwacht, want daar hou ik niet van. Meestal weet ik het wel als er iemand komt zodat ik ook zin en tijd voor die persoon heb. Ik heb genoeg tijd voor mezelf nodig, en die plan ik dan ook in.
De meeste van mijn vriendinnen zijn hetzelfde, en hebben ook tijd voor zichzelf nodig, dat scheelt weer want er is dan ook nooit iets aan de hand als ik zeg, ik heb even alleen tijd nodig.Toen ik het voor mezelf niet helder had, trok ik wel mensen aan die mijn tijd claimden en van alles wilden, maar nu ik het zelf helderder heb, komen er ook meer van dezelfde types, die dat ook hebben.
Sociaal druk wordt het soms al snel, ik werk een aantal dagen in de week, dan kun je niks afspreken, en dan wordt de tijd daarnaast soms al snel opgevuld, doordat de kinderen dingen hebben, mijn ouders willen me zien, schoonfamilie, mijn zusje doe ik zo nu en dan iets mee.
Je wilt toch zo nu en dan je vriendinnen eens zien, maar dat verdeel ik dan ook. Als ik nu in een week ruime heb, kijk ik eerst wanneer kan ik alleen zijn, en zelf wat doen, en daarnaast is het dan de ene keer eens iets met die, en de andere keer iets met die. Maar het zijn dan ook weer korte sociale momenten, van eens wandelen, of effe een bakkie en daarna weer even alleen. De hele dag met mensen zijn, zou mijn ding niet zijn. Dus wat is sociaal druk, ik heb het als ik naar mezelf kijk wel een hoop sociale contacten, in een week heb ik ook altijd veel mensen ontmoet, maar ik moet er geen druk van hebben. Dus sociaal druk, zonder het voelen van druk.


In jouw geval zal het dan ook een aantrekking zijn Kristal, ik denk dat we altijd aantrekken. Alleen is het soms even de vraag, wat trek ik nu aan, en waardoor?

Back to top Go down
Guest
GuestVolle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyMon Apr 10, 2017 2:38 pm

Ik merk ook dat er iets veranderd in mijn sociale leven. Zo heb ik van de week met iemand van school gefotografeerd, Moira in levende lijve ontmoet vandaag. Hartstikke leuk!
Zomaar ineens weer nieuwe contacten. Misschien ook te maken met de maanenergie?

Wat jij schrijft Kristalletje is heel herkenbaar. Ik had ook altijd contact met anderen, veel minder vaak bij hun thuis dan bij mij. Wat je nu schrijft geeft mij zo'n oja gevoel. Als je daarheen gaat komen ze minder snel naar jou toe. Ik hou er ook niet van alsver mensen zomaar op de stoep staan. Ik heb altijd plannen, ben altijd iets aan het doen en heb ook veel me time nodig. Een soort van zelfbescherming om dan bij de ander af te spreken, klinkt wel heel logisch.

Sociaal druk zijn is voor iedereen anders denk ik. Als ik 2 contacten in de week heb vind ik het sociaal druk. Zijn het er meer vind ik het asociaal druk Gniffel . Buiten dan de praatjes in supermarkt of bij school om....

Ik vind deze maan wel een fijne maan. Beetje luchtig, beetje los, maar ook van verdieping.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Volle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyMon Apr 10, 2017 4:36 pm

Gaaf, fijn dat jullie het leuk hebben gehad :)

Bij mij is ook 2 contacten in de week al druk. En eigenlijk hoeft dat niet eens te zijn dat ik visite heb of zo. Als ik 2-3 dingen te doen heb in een week, zoals bijv. fysio, kapper, nog iets, dan heb ik er al aardig genoeg van. 2 gaat, bij 3 heb ik alweer behoefte aan mijn eigen rust, meer vind ik onprettig. Eigen rust is dan dus gewoon thuis zijn en mijn eigen dingen doen, in mijn eigen ritme.
Vroeger, toen de kids klein waren, deed ik één keer per week met een vriendin samen koffie. Om de week bij mij en bij haar thuis. Dat vond ik prima.

Sommige mensen maken mij niet uit om om me heen te hebben, zoals een partner. Mits het de juiste partner is natuurlijk. Ik kan dan ook geen partner hebben die continu in mijn energieveld zit te 'storen' of energetisch aan me zit te trekken. Een partner kan ik wel om me heen hebben, mijn kids vallen in een andere categorie. Omdat je t.a.v. je kids toch een zorgrol hebt. Met een partner niet. Ook van die zorgrol had ik altijd een adempauze nodig. Ik trek het gewoon niet om continu erm.. hoe noem je dat? Alert te zijn? Aanwezig te moeten zijn voor een ander. Dat is het. Aanwezig moeten zijn voor een ander, al is het maar in je achterhoofd.

Deze maan vind ik op zich ook fijn, al moet ik zeggen dat ik vannacht laat, vlak voor slapen, ineens overvallen werd door weer negatieve gevoelens. Werd echt niet goed van mezelf, maar had er toch even moeite mee het los te laten.
Volgens mij werken de maan, Venus & Mercurius retro allemaal een beetje versterkend/verdiepend op elkaar qua wat ze doen.
Maar in het algemeen voelt het ook goed voor me.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Guest
GuestVolle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyMon Apr 10, 2017 7:01 pm

Dat wat je over je partner schrijft herken ik ook Kristalletje.
Ik ben ook dolblij dat mijn vent niet continue van alles samen wil doen. We kunnen ook heel goed samen thuis zijn, en beiden met iets anders bezig zijn.
Natuurlijk ook gezellig samen dingen, maar ik pas niet bij iemand die als ik in een boek zit, of met iets bezig ben continue zoiets heeft van ik wil aandacht...

Het was hartstikke leuk met Moon, zo grappig dat je elkaar van hier kent, en dan ineens echt ziet. En helemaal niet vreemd. Ik had al het idee dat het een leuk mens moest zijn, en ik kan me zelf nu toch weer zeggen, je kunt op je intuïtie vertrouwen Gniffel het is echt een leuk mens!Back to top Go down
Yarrow
Ere Lid
Ere Lid


Posts : 583
Join date : 2016-09-13

Volle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyTue Apr 11, 2017 11:39 am

Moira wrote:
Het was hartstikke leuk met Moon, zo grappig dat je elkaar van hier kent, en dan ineens echt ziet. En helemaal niet vreemd. Ik had al het idee dat het een leuk mens moest zijn
Oh wat leuk dat het leuk geweest is. Gewoon helemaal niet vreemd.
Ja, ik dacht ook al dat Moon een leuk mens is.
Back to top Go down
Guest
GuestVolle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyTue Apr 11, 2017 11:44 am

Gniffel Leuk, van te voren toch de gedachte, stel dat Moira stiekum een hele grote, gemene man is met allerlei snode plannetjes..... Maar niks van dat alles. Leuk, leuk. Nu ben ik nog nieuwsgieriger geworden naar anderen hier op het forum! Jammer dat er zulke grote afstanden tussen zitten Crying or Very sad
Back to top Go down
Guest
GuestVolle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyTue Apr 11, 2017 11:54 am

Yarrow wrote:
Moira wrote:
Het was hartstikke leuk met Moon, zo grappig dat je elkaar van hier kent, en dan ineens echt ziet. En helemaal niet vreemd. Ik had al het idee dat het een leuk mens moest zijn
Oh wat leuk dat het leuk geweest is. Gewoon helemaal niet vreemd.
Ja, ik dacht ook al dat Moon een leuk mens is.

Ik dacht het ook wel, maar toch was ik wat zenuwachtig van tevoren, je kunt hier wel leuk praten met elkaar maar je weet nooit of je in het echt ook leuk kunt praten samen, of dat er ongemakkelijke stiltes vallen,of dat het misschien niet voegt.
Maar het was gelijk goed, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Moonshine. Ik vond het een hele natuurlijke ontmoeting.

En inderdaad ik ben nu ook alleen maar nieuwsgieriger naar de rest Big Smile
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Volle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyTue Apr 11, 2017 6:10 pm

Ja, tis natuurlijk altijd ff afwachten of het in het echie ook lekker weg kletst. Maar doorgaans heb je toch via het net al een gevoel gekregen van elkaar. In mijn ervaring is dat zelden 'fout'.
Zou inderdaad leuk zijn echt eens af te spreken met elkaar. Misschien toch eens warm houden voor tegen de zomer, of in de zomer of zo?
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Wolf Robe
Columnist(e)
Columnist(e)
Wolf Robe

Posts : 335
Join date : 2016-08-29

Volle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyTue Apr 11, 2017 7:19 pm

Ik ben voor!! Hug
Back to top Go down
Guest
GuestVolle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 EmptyTue Apr 11, 2017 8:02 pm

Hug Ja, ik ben ook zeker voor
Back to top Go down
Sponsored content
Volle Maan 11 April 2017 Empty
PostSubject: Re: Volle Maan 11 April 2017   Volle Maan 11 April 2017 Empty

Back to top Go down
 
Volle Maan 11 April 2017
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Volle Maan & Energieën & Planeten-
Jump to: