Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Nieuwe Maan 25 mei

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Nieuwe Maan 25 mei Empty
PostSubject: Nieuwe Maan 25 mei   Nieuwe Maan 25 mei EmptyFri May 26, 2017 10:25 pm

Oké, tis al de 26e maan dan nog...


Nieuwe maan 25 mei 2017

We zijn de periode van de Bloemmaan ingegaan. Veel planten staan in bloei, het groen schiet omhoog en alle bomen hebben inmiddels een vol bladerdek. De groeikracht in de natuur is groot in deze tijd. Je kunt je hierbij aansluiten door je eigen ontwikkeling en plannen een impuls te geven. Deze nieuwe maan is een goede tijd om duidelijk af te stemmen op jouw wensen en plannen. Als je niet gefocust blijft, kunnen die namelijk overwoekerd worden door bijzaken en dat voelt verstikkend of brengt je van zijpad naar zijpad. Het thema voor deze tijd is ‘groeikracht en verbinding’.
De nieuwe maan en de Zon staan beide in het luchtteken Tweelingen. Nieuwe manen vragen om introspectie, maar Tweelingen maakt luchtig en kan juist iets oppervlakkigs geven. Het is in deze tijd gemakkelijker om contact te leggen met anderen dan met je eigen gevoel(ens). Communicatie, intellect, nieuwsgierigheid en ook veelzijdigheid zijn Tweelingenkwaliteiten. De planetaire heerser van Tweelingen is Mercurius. Deze planeet staat momenteel in het aardeteken Stier, wat realistisch maakt en waardoor je liever niet van oude, vertrouwde gedachten wil afwijken. Mercurius staat harmonieus ten opzichte van de Maan: denken en voelen kunnen contact maken met elkaar waardoor je je gemakkelijker kunt uiten. De Zon en Mercurius staan nooit onharmonisch van elkaar, omdat ze altijd dicht bij elkaar zijn. Mercurius staat wel in een ander teken dan de Zon en dat geeft onderscheidingsvermogen en een meer kritische inslag.

Pluto en Venus staan vierkant, wat tot thema’s rond macht en onmacht, afhankelijkheid en onafhankelijkheid of alles of niets in de liefde kan leiden. Dit kan een karmisch stuk in een liefdesrelatie activeren. Wees je bewust van je keuzes of acties en waak voor jaloezie en obsessie. Dit is een tijd van creativiteit, grote verbeeldingskracht en geïnspireerde ideeën. Als je verwarring ervaart, probeer dan te werken aan de verbinding tussen logica en intuïtie – ook daarin ligt het thema ‘groeikracht en verbinding’!

Tekst en foto © Petra Stam
(Mag overgenomen indien met vermelding van website.)

Nieuwe Maan Petra Stam
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Nieuwe Maan 25 mei Empty
PostSubject: Re: Nieuwe Maan 25 mei   Nieuwe Maan 25 mei EmptyFri May 26, 2017 10:27 pm

Ik ben zelf elke keer 's avonds ongedurig en onrustig. Overdag geen last van, zit ook goed in mijn vel, voel me goed, behalve dat mijn huid van top tot teen onder de uitslag zit, haha. Maar heb goede zin, lekker bezig met van alles en nog wat. Maar toch ben ik elke keer 's avonds ongelofelijk rusteloos. En ook vroeg moe, echt dik 2 uur eerder dan normaal.
Geen idee of dit van de nieuwe maan is.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Nieuwe Maan 25 mei
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Volle Maan & Energieën & Planeten-
Jump to: