Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Nieuwe maan 18 november 2017

Go down 
AuthorMessage
SparklingPurple
Ere Lid
Ere Lid
SparklingPurple

Posts : 661
Join date : 2016-08-30

Nieuwe maan 18 november 2017 Empty
PostSubject: Nieuwe maan 18 november 2017   Nieuwe maan 18 november 2017 EmptyWed Nov 15, 2017 4:14 pm

Gevoelsmatig is het weer bijna zover...

Dus ik heb maar even de blog opgezocht:

Nieuwe maan 18 november 2017

De natuur wordt steeds stiller, trekt zich terug in zichzelf en is bijna toe aan haar winterslaap. In de buik van de Aarde slapen de zaden - de hoop voor het nieuwe leven. Laat dit voor jezelf ook een tijd zijn van innerlijke groei. Besteed tijd en aandacht aan jezelf, neem rust om kennis te verwerken en om te zetten in wijsheid. Offer wat vaker een oppervlakkige bezigheid op voor diepgang en zelfbewustwording. Welke veranderingen en dromen zou je werkelijkheid willen zien worden? Welke uitdagingen zou je willen aangaan of welke spirituele groei zou je zelf en/of met een ander willen ervaren? Zon, Maan, Venus en Jupiter staan in Schorpioen - in deze Scorpiotijd kun je dieper graven in jezelf en ervaren dat hoe dieper je gaat, hoe hoger je kunt vliegen!

De nieuwe maan in Schorpioen geeft (voor)gevoelens die zo diep en intens zijn, dat ze niet gemakkelijk te uiten zijn. Zielenroerselen kunnen indirect wel worden geuit, bijvoorbeeld via kunst of creativiteit. Wat verborgen is, wordt onderzocht. Dit geldt zowel voor de eigen psyche als voor de omgeving, want geheimen moeten en zullen worden ontsluierd. Gebruik deze maankracht vooral voor zelfontdekking en heling.
De Maan en Uranus staan onharmonisch ten opzichte van elkaar, wat zich kan uiten in rusteloosheid of de zenuwen hebben, omdat je voelt dat er iets gaat gebeuren. Een onverwachte gebeurtenis kan er ook inderdaad voor zorgen dat er een verandering in je (be)leven komt. Ga een nieuwe ervaring aan, durf voor iets authentieks te gaan, wees vernieuwend! De achterdeur hoeft dus niet op een kier te staan om te kunnen weglopen mocht je dat nodig achten... Saturnus geeft doorzettingsvermogen en zet de rem op impulsieve emotionele beslissingen. Hierdoor durf je iets aan te gaan waarvan je het nut inziet én waarbij je individuele vrijheid gewaarborgd blijft.

De Maan staat recht tegenover plutoïde Sedna, wat maakt dat je een onverteerde emotie kunt voelen, een pijn die je dacht te hebben weggestopt. Het gaat over een verdriet dat anderen jouw kwaliteit of gave niet begrepen of zelf verdraaiden. Uit zelfbescherming heb je die kwaliteit verstopt in jezelf. Anderen zien dus niet zomaar je gevoelige kant, maar bijvoorbeeld dat je op een bepaald vlak carrière maakt. Dat kan jaloezie of vooroordelen geven die jou juist weer ten diepste raken, omdat anderen niet zien wat jouw (lange of zware) weg was en hoeveel je juist uit betrokkenheid (weg)gaf. Onderzoek in jezelf tijdens deze nieuwe maan: Welke kwaliteit durf je niet te laten zien? Van welk stuk in jezelf probeer je de aandacht weg te leiden en waarom? Op welk punt maken mensen misbruik van je (waarin ben je ‘te’ goed)? Stop je gevoel niet diep weg, maar deel het. Juist in de innerlijke diepte liggen schatten verstopt, dus zoek en erken jouw kracht! Warm je hart op bij de mensen die jou in je kracht willen zien staan, die niet je (levens)kracht ondermijnen, maar je juist steunen en eventueel ook kunnen troosten.

Link naar de blog van Petra stam (petrastam.nl)
Back to top Go down
Silverlady
Trouw Lid
Trouw Lid


Posts : 154
Join date : 2017-07-15

Nieuwe maan 18 november 2017 Empty
PostSubject: Re: Nieuwe maan 18 november 2017   Nieuwe maan 18 november 2017 EmptyWed Nov 15, 2017 5:10 pm

Nieuwe Maan in Schorpioen: ik voel bij mezelf de bui al hangen! Ik hoef vaak niet eens op de kalender te kijken want ik word als vanzelf een grote brok wantrouwen naar alles en iedereen toe. Dat duurt twee dagen en dan ben ik er weer vanaf.


Silverlady
Back to top Go down
 
Nieuwe maan 18 november 2017
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Volle Maan & Energieën & Planeten-
Jump to: