Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten Empty
PostSubject: Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten   Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten EmptyMon Aug 29, 2016 11:07 am

Interessant stuk, wat gaat over de chakra's die niet op het lichaam liggen. Er wordt ook bij aangegeven bij welke van deze chakra's/poorten de verschillende elementalen (Water-, Luchtgeesten enz), totemdieren, totemplanten, engelen enz. zich bevinden, wat ik dan weer heel interessant vindt.
Ik zal daarna nog een ander stuk posten wat nog dieper, of eigenlijk duidelijker, hier op in gaat mét kleine meditaties die je kunt doen per chakra (=laag). Ik heb die zelf gedaan en het voelt echt geweldig! Ben dus benieuwd of iemand hier zich geroepen voelt die te doen en wat zijn/haar ervaring ermee is.
Maar eerst ff deze:

De vijf dimensionale heelwordings-methode:
Naast onze hoofdchakras, die respectievelijk met de aura in verbinding staan, hebben we nog 5 chakras onder en 5 chakras boven het stoffelijke lichaam. Je kan ze voorstellen als poorten die zich telkens 2 aan 2 verbinden en zo een lichtlichaam vormen. Een chakra onder het lichaam vormt zo een lichtlichaam rond de aura met een chakra boven het lichaam. Net zoals we het kennen van de chakras, staat iedere poort in verbinding met bepaalde eigenschappen en heeft ieder lichtlichaam zijn doel. Het totaal van lichtlichamen verbindt ons met alles wat er is…met het geheel. We gaan samen deze chakras, die tevens poorten zijn, openen en ervaren.

Zo zijn er onder ons lichaam de volgende poorten…

De Aardster: Ongeveer een halve meter onder de voeten, die uit gouden regenboogenergie bestaat en gevuld is met vreugde. Verbindt ons met aardenergieën: aarde licht-lichaam, aarde-elementen, lichaamselementalen, aarde- elementalen, de gouden gnoomkrachten en totemdier(en).

De Dolfijnenmatrix:
Op een vierde afstand aardkorst tot het middelpunt van de aarde. Zij bevat zilveren regenboogenergie, gevuld met juichende vreugde en verbindt ons met de waterelementen, Undines, Nimfen- kracht, die werk in het bloed verrichten. Verbindt ons met onze totemplant(en).

De Innerlijke Steden / Hollow Earth:
Ongeveer halve afstand tot de aardkern, bevatten een lavendel-kleurige energie die ons schoonheidsdenken opent. Zij verbindt ons met de luchtenergieën, de luchtelementalen, Silfs, Elfen, mineralen en kristallen. Verbindt ons met Elfenkracht. De Silfs, met schoonheidsdenken. Hier komen we in contact met ons totemmineraal of totemkristal.

Walvissenmatrix:
Ongeveer een vierde van de aardkern. Verbindt ons met een korenblauwe energie, die ons enthousiasme doet oplaaien. Ze verbindt ons met de drakenkracht en leeuwenmoed. Met de vuurelementen , vuur-elementalen, salamanders en orksen.

Hart van Vader-Moeder Aarde:
Het kristallen hart, bevat een fluweelzwarte regenboogenergie, waarin alles oplost in onvoorwaardelijke Liefde. Vader aarde (Avucticab) omringt zijn 6 elektrische krachten en moeder aarde (Anatana) Met haar 12 magnetische vreugdekrachten.


Boven het lichaam hebben we de volgende poorten:

De Zielester:
Ongeveer een halve meter boven het hoofd: Is een gouden energie, dit gouden licht is de blijheid van onze Ziel. Ze verbindt ons met de Cherubijnen, Geb, Aardsengel Gabriel en Lady Hope.

De Sterrepoort:
Bevat een zilveren energie,die de stille verrukking van onze ziel is. Geeft je de vreugde,de liefde van je ziel terug die je gemist hebt. Verbindt je met de Serafijnen, Nexa, Maria en Rafael. Verbindt ons met ons universum.
Dit chakra is verbonden met Metatron en heeft veel te maken met je ascensie.

De Inter-Galactische Poort:
Bevat een elektrisch-blauw licht, die ons denken optilt naar verlossend ziele denken. Hier worden we verbonden met de Elohim, Peralda, Michael en Lady Faith. Verbindt ons met galacties

Het Christusbewustzijn-Grid:
Bevat een rose, parelmoeren-magenta Licht, dat de fascinatie van de ziel brengt. verbindt ons met de verbondenheid met de Christusenergie. (zoon)

Het Hart van de Grote Centrale Zon:
Wit gouden, diamanten licht, dat alles optilt in de hoogste liefde. Verbindt ons met de bron der bron der bronnen. Vader –Moeder-Heilige Geest (Shekina).
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten Empty
PostSubject: Re: Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten   Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten EmptyMon Aug 29, 2016 11:08 am

Hierbij de wat uitgebreidere info die ook kleuren aangeeft van de eerder genoemde chakra's en fijne meditatiestukjes die je bij elk van deze chakra's kunt doen om ze te activeren. Aanrader, ik vond het héérlijk!

Vijf dimensionale heelwordingsmethode
Het eerste lichtlichaam wordt gevormd door de Aardster en de Zielenster.
Dit lichtlichaam omvat het fysieke/stoffelijke lichaam. Als zich in dit lichaam een verstoring voordoet, laat deze zich ervaren als pijn. Pijn is afgescheidenheid in de stof ervaren.
Het roept ons op om ons welbehagen te versterken, en dat liefdevol, vreugdvol en oplossingsgericht te laten stromen in ons prachtige lichaam, onze Tempel.
In wezen is pijn welbehagen dat zit opgesloten en dat, zoals alles, vrij wil stromen. Het is als een leraar en laat ons zien waar een oplossing gewenst is. Als we pijn ervaren zeggen/roepen we "au".
"Au" is een oproep aan de engelen om ons te helpen. (De engelen en/of meesters kunnen ons alleen helpen als wij ze uitnodigen i.v.m. de vrije wil.)

De praktijk!
De Aardster bevat een gouden-regenboog-energie die is gevuld met vreugde. Die vreugde verhoogt ons welbehagen. De Zielenster bevat een gouden-energie, dat gouden-licht is de blijheid van onze ziel.

We verbinden ons, in liefde, met de Aardster en de Zielenster, de eerste poort onder en boven ons. Dat doen we door onze liefde uit te ademen naar de Aardster en de vreugdevolle gouden-regenboog-energie vanuit de Aardster in te ademen totdat ons hele lichaam is gevuld met deze vreugdevolle gouden-regenboog-energie. Vervolgens ademen we onze vreugdevolle gouden-regenboog-liefde naar de Zielenster en ademen we de blijheid van de Zielenster in puur gouden licht in, in ons lichaam binnen. Net zolang tot we de blijheid van de ziel totaal in het lichaam ervaren.
We vragen ons hoger zelf dit eerste lichtlichaam te activeren. (Dat bepaalt de snelheid en de richting die op dat moment voor ons de juiste zijn.)
We verwelkomen de Gnoom-krachten vanuit de Aardster en danken hen voor hun medewerking. Dan visualiseren we een kubus rondom de pijnplek en activeren ook deze door hem te laten draaien. We laten ultieme goedkeuring en welbehagen in de pijnplek stromen in puur helder smaragd liefdeslicht. Vervolgens ademen we het gouden zonnelicht vanuit de Zielenster in en zuchten dat in totaal welbehagen uit naar de Aardster.
Weet dat de pijn een feestmaal is voor deze rijken om zo hun staat van extase te verhogen!
Nodig je Totemdier uit om je mee te helpen in jouw DROOMSTAAT, om zo je nieuwe lichaam te DROMEN. Zomaar blij zijn in je lijf...


Het tweede lichtlichaam wordt gevormd door de Dolfijnen-matrix en de Sterrenpoort
Dit lichtlichaam omvat onze emoties / onze wateren / ons bloed. Als zich in dat lichaam een verstoring voordoet, ervaren we dat als verdriet. Verdriet is afgescheidenheid in je water, je voelen ervaren. Verdriet laat jou voelen: 'ik mis iets'.
Het roept ons op om onze vreugde te versterken, en die liefdevol, vreugdevol en oplossingsgericht. In onze prachtige wateren, ons bloed, te laten stromen.
Verdriet is vreugde die zit opgesloten en die vreugde wil stromen.
Verdriet is een oproep om in die plek je zielsvreugde te versterken. Weet wel, je hebt emoties, maar je bent ze niet.
We visualiseren de kleur saffier, de kleur van Eeuwige Waarheid van het Hart.

De praktijk!
De Dolfijnen-matrix bevat een zilveren-regenboog-energie, gevuld met juichende vreugde. De Sterrenpoort bevat een zilveren-energie die de stille verrukking van onze ziel is.

We verbinden ons met de tweede poort onder en boven ons. We ademen onze liefde uit naar de Dolfijnen-matrix en ademen de zilveren-regenboog-energie in, die ons schoon spuit naar juichende vreugde. Als kleine kinderen, verheugd en verbaasd, ademen we onze liefde naar de Sterrenpoort en spelen we met deze fonteinen van zilveren-regenbogen puurheid.
Het geeft je de liefde, de vreugde van je ziel terug die je hebt gemist.
We vragen ons hoger zelf dit lichtlichaam te activeren.
We verwelkomen de Undines van het water en danken hen voor hun medewerking. We visualiseren een icosahedron rondom de verdrietplek en activeren ook die door ze te laten draaien, we laten een stille verrukking in prachtig saffieren liefdeslicht stromen naar alle plaatsen waar het gewenst is. Vervolgens ademen we het zilveren-Sterrenpoort-licht in en zuchten dat in stille verrukking uit naar de Dolfijnen-matrix, naar de Undines, wetende dat dit hun staat van extase verhoogt!

Nodig je Totemplant uit om je te helpen in jouw DROOMSTAAT, om jouw wateren te DROMEN naar LEVEND WATER ZIJN. Zomaar alles beminnen...

Het derde lichtlichaam wordt gevormd door de Innerlijke Steden en de InterGalactische Poort
Dit lichtlichaam omvat lucht, denken en celbewustzijn.
Als zich in dit lichaam een verstoring voordoet, laat dat zich ervaren als angst. Angst is afgescheidenheid in het denken: het is een denkfout.
Het roept ons op om ons liefdes-denken, schoonheids-denken te verhogen, en die in ons denken, in ons celbewustzijn te laten stromen. Dus, zowel het denken in ons hoofd, als in ons hele lichaam! Besef dat je gedachten hebt, je bent ze niet!
We visualiseren de kleur robijn, de kleur van schoonheid voor het gedachtelichaam.

De praktijk!
De Innerlijke Steden bevatten een lavendelkleurige energie die ons schoonheids-denken opent. De InterGalactische Poort bevat een elektrisch blauw licht dat ons denken optilt naar verlossend ziele-denken.

We verbinden ons met de derde poort onder en boven ons. We ademen onze liefde uit naar de Innerlijke Steden en ademen de lavendelkleurige energie, gevuld met schoonheids-denken in, net zolang totdat alle duistere gedachten zijn opgelost.
Vervolgens ademen we onze liefde naar de InterGalactische Poort en ademen we het verlossend denken in prachtig elektrisch blauw licht binnen. We vragen ons Hoger Zelf weer dit lichtlichaam te activeren. We verwelkomen de Silfs en de luchtwezens en danken hen voor hun medewerking. We visualiseren een octahedron en laten dat draaien in een prachtige robijnen liefdesenergie. Vervolgens ademen we het prachtige elektrisch, blauw licht in en zuchten dat Verlossend, Optillend Zijn uit naar de Innerlijke Steden in pure verrukkking.
Wetende dat dit het extatisch lichaam van deze rijken verhoogt!
Nodig je Totem-mineraal uit om je mee te helpen, jouw nieuwe wereld te DROMEN, te visualiseren, je voor te stellen.

Het vierde lichtlichaam wordt gevormd door de Walvissen-matrix en de Christusbewustzijnsgrid.
Dit lichtlichaam omvat het element vuur, onze levensenergie, onze creatieve krachten, onze seksualiteit, onze passie. Als zich in dit lichaam een verstoring voordoet, laat dat zich ervaren als boosheid, agressie. Boosheid is afgescheidenheid ervaren in het vuur. We worden boos wanneer onze creatie verstoord dreigt te worden. Het roept ons op ons en-theo-as-me (= in God zijnde staat) te versterken, en die zonder voorwaarden in onszelf te laten stromen. Vuur vanuit de aarde is pure Godinnenkracht, passievol, sensueel open om de Godkracht, de fascinatie van je ziel te ontvangen.
We visualiseren de kleur Topaas, de kleur van Verlichting en Opstanding.

De Praktijk!
De Walvissen-matrix bevat een korenblauwe energie, die ons enthousiasme doet oplaaien. De Christusbewustzijns-Grid bevat een roze-paarlemoeren-magenta licht dat de fascinatie van je ziel brengt.

We verbinden ons met de vierde poort onder en boven ons. We ademen onze liefde uit naar de Walvissen-matrix en ademen de veilige korenblauwe energie in, een energie die ons optilt in ons enthousiasme. Als dit enthousiasme, deze passievolle energie ons lichaam totaal heeft opgevuld, ademen we onze liefde naar de Christusbewustzijns-Grid.
Vervolgens ademen we dit roze-paarlemoeren-magenta licht ons lichaam binnen, een licht totaal gevuld met de fascinatie van onze ziel.
Weer vragen we ons Hoger Zelf dit lichtlichaam te activeren. We verwelkomen de vuurwezens en danken hen voor hun medewerking. We visualiseren een startetahedron, activeren dat door het te laten draaien en laten het vollopen met puur gouden topaas liefdeslicht.
Vervolgens ademen we het roze-paarlemoeren-magenta licht van ons Christusbewustzijn in en zuchten dit extatische zijn uit in de Walvissen-matrix.
Herinner je het Feestmaal, jouw verstoorde vuur adem je uit aan de Aardrijken, wat dient om hun staat van extase te verhogen. Herinner je DROOMSTAAT en DROOM jouw nieuwe werkelijkheid. Durf te luisteren naar jouw ziele-fascinatie, jouw goede en mooie gevoelens.


Het vijfde lichtlichaam wordt gevormd door het Hart van Vader / Moeder Aarde en het Hart van de Grote Centrale Zon.
Dit lichtlichaam omvat jouw ether, je totale IK-BEN-AANWEZIGHEID.
Als zich in dit lichaam een verstoring voordoet, laat dat zich ervaren als 'arme-IK', slachtoffergevoel, eenzaamheid.
Het roept op onze IK-BEN-AANWEZIGHEID, ons AL-EEN-ZIJN te versterken. Het vraagt een totale overgave aan onze Werkellijkheid, ons IK-BEN, Vader / Moeder God/Godin in nederigheid, ten dienste van AL-WAT-IS.
We visualiseren het diamanten licht van de Drievoudige Diamant.

De praktijk!
Het Hart van de Aarde bevat een fluweelzwarte-regenboog-energie, waarin alles oplost tot Onvoorwaardelijke Liefde. Het Hart van de Centrale Zon bevat een Wit-Gouden Diamanten licht dat alles optilt in de Hoogste Liefde.

We verbinden ons met de vijfde poort onder en boven ons.
We ademen onze liefde uit naar het Hart van de Aarde en ademen ons helemaal vol met deze zwarte-regenboog-energie die ons opvult met onvoorwaardelijke aanvaarding en liefde.

Vervolgens ademen we onze liefde uit naar de Centrale Zon en ademen dit prachtige wit-gouden diamanten licht ons lichaam binnen, dat ons opvult met 'In Alles Voorzienende Liefde'.

We staan toe dat de Liefde van Vader/Moeder Aarde zich vermengt met de Liefde van God/Godin. We vragen een activering van dit vijfde lichtlichaam en danken alle Aardrijken voor hun medewerking. We visualiseren de dodecahedron, activeren die door hem te laten draaien. We laten die volstromen met puur diamanten licht. Vervolgens ademen we het zwart-zilveren licht vanuit de Centrale Zon in en zuchten dat in Stille, Vredevolle Passie uit in het Hart van de Aarde.

Nodig alle Aardse en Hemelse Rijken uit in jouw DROOMSTAAT, DROOM jouw nieuwe werkelijkheid. DROOM DE NIEUWE AARDE SAMEN MET VADER/MOEDER AARDE, SAMEN MET GOD/GODIN.

"Ik heb de Moeder lief,
de Moeder heeft mij lief.
Samen zijn wij de Vreugde-Moeders voor ons Thuis.
Ik heb de Vader lief, de Vader heeft mij lief.
Samen zijn wij het Licht voor ons Thuis.
Mijn hart is de Zoon, de Ziel, de Zon, de
Liefde waarin dit versmelt.
In iedere inademing ontvang ik de Bron.
In iedere uitademing deel ik de Bron."

De centrale zon heet overigens Alcyone, voor het geval iemand nog meer wil zoeken hierover.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten Empty
PostSubject: Re: Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten   Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten EmptyMon Aug 29, 2016 11:08 am

Wat een verrassing eigenlijk dat de twee poorten die ik zo fijn vind (dolfijnenmatrix en Sterrenpoort) het element Water hebben.
Ik ben niet zo thuis in de Heilige Geometrie en in de meditatie moet je geometrische vormen visualiseren. Lastig als je niet eens weet hoe ze eruit zien  

Hierbij een icosahedron, draaiend en wel. Je kunt hem aanpassen qua kleur en de draairichting met je muis veranderen enz.
http://www.mathsisfun.com/geometry/icosahedron.html

(PS de één spreekt over icosahedron, de ander over isocahedron. Lekker verwarrend)

Kristalletje
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Sponsored content
Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten Empty
PostSubject: Re: Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten   Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten Empty

Back to top Go down
 
Chakra's die niet op het Fysieke Lichaam zitten
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Basis Info :: Basic Energiewerk: Chakra's, gronden, afschermen, koorden verwijderen enz.-
Jump to: