Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Abraham Hicks / Esther Hicks clipjes

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Guest
GuestAbraham Hicks / Esther Hicks clipjes - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Abraham Hicks / Esther Hicks clipjes   Abraham Hicks / Esther Hicks clipjes - Page 2 EmptyWed Jan 04, 2017 11:07 pm

Ik zal hem morgen als ik tijd heb ook even luisteren. Maar dit stuk vond ik wel grappig, want daar dacht ik vanavond nog over na, en nu lees ik het hier..

Het laatste stuk moet je eigenlijk sowieso echt luisteren, want daarin legt hij uit waarom je dus niet met anderen over dingen moet praten totdat je zelf helemaal niet meer wiebelt.
Iets wat we doorgaans juist wél doen als we wiebelen om steun te vinden. Maar da's dus helemaal niet zo handig ...


Ik dacht hier vanavond aan omdat ik dus iemand ben die eigenlijk nooit problemen met iemand bespreekt, omdat ik vind dat ik zelf altijd de beste oplossing heb:oops: . Als er iets in mijn relatie is, of iets met de kinderen of een keuze op mijn werk of in gezondheid en ik bespreek het met anderen, wordt het altijd alleen maar vervelender of rotter, of ingewikkelder, , niet omdat ik geen steun aan anderen ervaar, ik vraag wel steun als ik gewoon even een peptalk nodig heb, of uitwisseling, of uit nieuwsgierigheid vraag ik een ander zijn mening wel, maar als ik zelf iets nog niet zeker weet of ergens niet uitben, dan zal ik dat niet met een ander bespreken.
Toen las ik dit en dacht ik, eigenlijk heb ik dat van nature dus al in me, ik doe precies de dingen waar ik dus niet van ga wiebelen.
Er komt dan zo min mogelijk energie bij, alleen die van mezelf, en uiteindelijk weet ik zelf precies wat ik wil.

Maar misschien gaat t filmpje meer over wat anders.. ik ben benieuwd.
Back to top Go down
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Abraham Hicks / Esther Hicks clipjes - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Abraham Hicks / Esther Hicks clipjes   Abraham Hicks / Esther Hicks clipjes - Page 2 EmptyFri Oct 20, 2017 6:11 pm

Een fijne clip... Niet weggaan uit een situatie/baan/relatie/enz. als die je een krachtig verlangen gaf, enkel en alleen omdat je je nu niet zo goed voelt er over. Als iets je een krachtig verlangen kon geven, heeft het ook de kracht om het te manifesteren.
Beter om niet weg te gaan, eerst te maken dat je vibratie weer omhoog gaat en dan pas te beslissen.

ZOals altijd handig om de hele clip te luisteren, omdat er altijd een duidelijke opbouw in zit en er ook in het begin al tips en uitleg komen.

Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Abraham Hicks / Esther Hicks clipjes
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Ascensie, 2012, Nieuwe Gouden Tijd, Lichtwerk-
Jump to: