Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz.

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. Empty
PostSubject: Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz.   Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. EmptyTue Aug 30, 2016 11:33 am

Soms ben ik verbaasd hoeveel mensen er nu (weer?) wakker lijken te worden en zich op fora melden met allerlei vragen waar ik me allang niet meer mee bezig houd. Maar wat daar nou zo leuk aan is, als je dan toch weer even meegaat in die thema's en vragen, kom je zelf ook op andere stukken uit dan toen je er zelf mee bezig was, soms jaren geleden. Op diepere lagen, omdat je zelf intussen gegroeid bent. En dan realiseer ik me dat we elkaar zo allemaal gewoon blijven helpen. Want zonder die vragen, kwam ik dan toch niet weer op dat thema en op die diepere lagen. Soms is teruggaan naar de basis helemaal zo gek niet. Zie je weer andere dingen dan de eerste keer dat je daar was.

Zo vond ik nu deze tekst. Die is uit 2002, dus als er gesproken wordt over "nu" moet je dat in je achterhoofd houden.
Een groot deel van de tekst is echter tijdloos, gewoon 'basisinfo' en heel mooi.
Lange tekst, maar zeker de moeite waard. Vertelt ook over het ophalen van je blauwdruk. Ook zoiets waar je over hoort en dan denkt "Wat is dat nu weer?!"

De 12 stammen van Israel(De 12 stammen zijn grote groepsbewustzijnsvelden van Meesters.)
Er zijn nieuwe tijden aangebroken in dit zevende Gouden Tijdperk van Lemurië en dat gaat jullie allemaal aan. Terugtrekken en afwachten kan niet meer, de klok heeft geslagen. Voor hen die behoren tot de eerstgeborenen in Lemurië; hun kanaal naar de kosmos, met hun opdracht wordt voorbereid of is zich reeds aan het vormen en openen.

Wat houdt dit nu in?
Wel, er is een groep mensen die het licht van dit eerste geboorteuur op aarde opnieuw in onze huidige tijd komt brengen. Dit licht is een universeel licht een behoort niet tot de aardse lichtsferen. Het behoort tot de droom van de melkweg, haar Goddelijk Plan waarin ook de aarde een plaats heeft. Dit licht, dat de afstemming van de aarde op de melkweg en haar ascension activeert, kan nu op aarde neergezet worden door de eerstgeborenen van Lemurië via de tijdstunnel en vortex geboortepoort die een directe verbinding heeft met de Bron, met God, met Al-bewustzijn op universeel niveau en hoger. Deze Lemurische hemelpoort of vortex, werd gesloten toen Atlantisch begon en toen mensen in individueel bewustzijn kwamen en niet meer in groepsbewustzijn en Eénheidsbewustzijn, zoals ze in de eerste tijd van Lemurië, functioneerden. In deze eerste periode was het vrouwelijke en mannelijke nog niet gescheiden.

Toen de laatste vier auralichamen ontstonden bij de mens, ontstond ook de wereld van dualiteit en splitste het mannelijke en vrouwelijke zich.
De poort van Goddelijke Eénheid in het mannelijke en vrouwelijke werd gesloten. Deze dualiteit had ook grote gevolgen in de sferen. De mens ontwikkelde een meer verdicht fysiek lichaam, een gevoelsleven, een intellect met ego-denken en een spiritueel lichaam welke lichamen
zorgden voor karma als gevolg van dualiteit en af gescheidenheid uit Eénheid.

De hemelpoort opent zich nu weer door de hele melkweg om de Goddelijke energie overal door te laten, ook naar de aarde, zoals dat ook in Lemurië was. Toen deze Elohimpoort vorig jaar reeds de geestelijke aura van de aarde bereikte, toen werden ook de Logos van de Aarde, met de 12 stammen van Israel en Elrais geactiveerd. Zij zijn het die werken met de 12 galactische stralen, stralen die ook zullen binnenkomen tijdens de workshop Kosmisch Vuur.

Zij waren de wachters voor de nieuwe tijd voor aarde. Al heel lang geleden kwamen zij naar hier, uit diverse tijdperiodes en constellaties, om de aarde voor te bereiden op deze dag. De dag van Ascension van Aarde en mensheid, van zonnestelsel en melkwegstelsel, in Eénheid.
In alle tijden dat de aarde uit haar gouden licht was gevallen, bewaakten de 12 stammen de zwakke plekken op aarde, de bekende kosmische poorten en tijdstunnels, zodat er van buiten de aarde hier niet te veel troep gedumpt kon worden. Denk aan de piramide, aan Stonehenge, belangrijke punten in Zuid Amerika, enz. De joden stonden symbool voor deze Lichtmeester-stammen, als aardse mensen, met een superieur bewustzijn. Zij moesten als volkeren over de aarde uitzwermen om uiteindelijk via het Christusbewustzijnveld de Eénheid weer terug te brengen in de dualiteit. Een zeer groot vortexpunt bevind zich dan ook in het midden Oosten. Veel oude krachtvelden vol dualiteit, ook uit Atlantis en vanaf Orion, werken via dit punt nog zeer sterk op de mensen in, en bewerkstelligen tegenstellingen als goed en kwaad, arm en rijk, enz.

Alleen het werkelijke Christusbewustzijnsveld zal het overkoepeld Eénheidsveld weer terugbrengen op aarde en de vortexen sluiten voor de oude kracht van Macht en ego, zoals dat uiteindelijk ook in ons zelf moet gebeuren.
De 12 stammen van Israel en Elrais, zullen nu de eerstgeborenen van Lemurië weer doen helpen ontwaken. De 12 stammen zijn grote groepsbewustzijnsvelden van Meesters. Israel vertegenwoordigt het vrouwelijk principe en Elrais het mannelijke. Zij helpen nu het Goddelijk Principe, de Eénheid neer te zetten, niet alleen in de 4 laatst gevormde auralichamen van de mens, de meest dichte lichamen, maar ook in de verdichte sferen van ons sterrenstelsel waartoe ook aarde behoort.

Zij voeren de dualiteit en afgescheidenheid weer terug tot Eénheid en deze keer met meeneming van de meest dichte dimensies! Een triomf die zal klinken tot in de hele
melkweg! Door de Elohim is deze Goddelijke poort van Eénheid recentelijk weer
geopend naar Aarde. En door dit Goddelijk universele licht worden er overal kosmische blauwdrukken, en daarmee hogere Taken, van lichtwerkers actief. Dat betekent dat hun stappenplan van spirituele kwaliteiten en ontwikkeling enorm versneld wordt.
Ook kunnen daardoor problemen opspelen, loskomen.
Als je moedig genoeg bent om in je blauwdruk te stappen, zul je moeten onthechten van je oude bestaan op Aarde.
Onthechten van de wereld van oorzaak en gevolg. Onthechten uit je drie dimensionale wereld. Soms betekent dat ook loslaten van mensen en levenssituaties, maar soms betekent het ook gewoon dat je binnen in dezelfde omstandigheden met dezelfde mensen een ander iemand aan het worden bent, met een andere kijk op de dingen, met verantwoordelijkheden die anders komen te liggen. Meer afgestemd op je nieuwe bewustwording en je universele taak, volkomen ook verantwoording nemend voor je hoger Zelf, naast je persoonlijk zelf en de relaties om je heen. Het rad van wedergeboortes en incarneren komt ten einde als je je zieleopdracht in dit leven hebt volbracht en je verlichtingsproces door gaat zetten.

Je zieledoel behelst dat wat je ziel wil komen leren, goed maken, afmaken, brengen, enz samen met de mensen met wie er reeds een verband bestaat, als reactie en voornemens, op al je voorgaande levens.
Je ziel wil je nieuw geïncarneerde zelf of ego leren het anders of beter te doen, karma af te wikkelen. En zolang jij nog niet geheel bewust bent, zul je steeds weer nieuw karma opdoen en leven vanuit gevolgen hiervan. Totdat de geïncarneerde persoonlijkheid in een leven zo bewust en liefdevol is geworden, dat het dit doorziet. De weg van karma, van actie, reactie en gevolg. In dat leven komt hij op het niveau van de ziel. De ziel is uitvoerend iets, het voertuig voor het hoger Zelf.

Wanneer de persoon dus steeds meer gaat leven vanuit het Hoger Zelf kan de volgende fase in gaan, terwijl de ziel zich ontdoet van karma. Direct begint dan daarop ook de volgende taak, de universele of kosmische taak. Dit is je blauwdruk ophalen. Het oorspronkelijke plan door vele levens heen. Je grote taak, die onze aarde wakker zal schudden uit de droomslaap. Even zal het moeilijk zijn in de fase dat je nog wilt functioneren in de wereld van illusie door je ziel en ego/persoonlijkheidsdoelen en conditioneringen. Maar als jij behoort tot de eerstgeborenen van Lemurië zul je nu bij de eerste horen die tot verlichting zullen komen. Die klaargestoomd zullen worden. Er zal een eerste verlichtingsgolf op aarde plaatsvinden tijdens de volle maan van mei al in dit jaar 2002.
De aarde zal de komende zeven jaren ontwaken en zich uitrekken en alle ongemak aan zware energie uitschudden en langzaam zal zij wentelen tot de as in de goede positie is en regenboogkleurig licht zal binnenstromen. De noord- en de zuidpool van de aarde zullen dan anders zijn en de kern van de aarde week. Niet langer verlangt aarde slechts haarzelf te zijn, maar ook haar taak in groepsverband. Samen met de zon en de planeten. Ze wordt weer deel van het geheel en het oorspronkelijke plan van de kosmos. Uitgelijnde planeten via hun as, die in een directe lijn afgestemd zullen zijn op Sirius. Alleen Pluto is op dit moment nog een eigenwijs kind.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. Empty
PostSubject: Re: Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz.   Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. EmptyTue Aug 30, 2016 11:33 am

Soms toch leuk om zo'n tekst te lezen waarbij je terug kunt kijken naar wat er in die periode met jou gebeurd is.
De periode van ongeveer 2000-2009 wordt heel vaak genoemd en als ik zelf terugkijk, is mijn hele leven in exact die periode ook finaal veranderd, helemaal om gegaan:
- gescheiden
- begin van mijn persoonlijke, spirituele en intuïtieve ontwikkeling
- nieuwe, moeilijke relatie die het doel had mij verder te doen ontwikkelen en in mijn kracht te komen
- in 2008 een heel nieuw, ander pad inslaan mbt spiritualiteit/ontwikkeling, omdat ik een 'duistere' fase had afgerond. (je moet ook je schaduwen onderzoeken om helemaal in het licht te kunnen gaan staan)
- Na die periode ook het eindigen van die moeilijke relatie
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. Empty
PostSubject: Re: Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz.   Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. EmptyTue Aug 30, 2016 11:33 am

VLINDER: Inderdaad een tijdloze tekst die van toepassing komt op het moment dat jij daar klaar voor bent....interessant hoor..
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Sponsored content
Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. Empty
PostSubject: Re: Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz.   Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz. Empty

Back to top Go down
 
Je Blauwdruk Ophalen - 12 Stammen van Israel Enz.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Ascensie, 2012, Nieuwe Gouden Tijd, Lichtwerk-
Jump to: