Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Drakenenergie: Aarde-, Kosmische draken, Kundalini

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Drakenenergie: Aarde-, Kosmische draken, Kundalini Empty
PostSubject: Drakenenergie: Aarde-, Kosmische draken, Kundalini   Drakenenergie: Aarde-, Kosmische draken, Kundalini EmptyTue Aug 30, 2016 12:07 pm

Het is van 2011, van Celia Fenn, maar nog altijd geschikt en mooi!

Jezelf opnieuw verbinden met de Elementen en het werk van het Drakenbewustzijn
Geliefden, terwijl jullie verder gaan met het werk om jezelf opnieuw te verbinden met de elementaire energieën van de Planeet, verbinden jullie jezelf opnieuw met de Drakenenergie van Liefde en Eergevoel. De Draken dragen de energieën van de elementaire vuren van schepping op Planetaire en Kosmische niveaus. In het verleden is overeengekomen, teneinde de evolutie van het geestelijke lichaam te bevorderen binnen de menselijke soort, dat de intense energie van het scheppersvuur werd toegestaan om op de achtergrond te raken en de koudere geestelijke krachten zouden een tijdje prominenter worden. En zo gebeurde het, dat de Drakenenergie werd toegestaan om zich terug te trekken uit jullie bewustzijn en dit leidde tot gevoelens van verlating en angst en woede die tot uitdrukking zijn gebracht in de mythologieën als verhalen van draken die slecht zijn en die moeten worden gedood en onderdrukt.
Weet dat het nu de tijd is om de Drakenenergie weer te bevrijden en om deze terug te laten keren naar haar vernieuwde missie op de Aarde. De Draken van Aarde, Lucht, Vuur en Water dragen het creatieve vuur in zich en zijn klaar om te helpen bij het ontvouwen van het Goddelijke Plan op de Nieuwe Aarde. De intense energie van Opwinding en Vreugde, die velen van jullie voelen, is de Vreugde van de Draken als ze zich weer tussen jullie in bewegen en hun werk hervatten als Hoeders van de Creatieve Vuren onder leiding van de Elohim bij het creëren van Vorm op de Nieuwe Aarde.
De eerste belangrijke taak die wordt ondernomen door de Aardedraken is het opruimen van giftige emotionele residuen, zowel in het menselijke energieveld als in de Aarde zelf.
Als een gevolg van het nucleaire wapenprogramma, is er een opeenhoping ontstaan van giftige energie in het emotionele veld van de Aarde. Deze is verzameld door de Aardedraken in samenwerking met andere Binnenaarde Wezens en meegenomen naar de verschillende krachtplaatsen op de Planeet. Op 6 augustus, de verjaardag van de eerste atomaire massavernietigingswapens in Hiroshima in Japan werd deze energie door de Draken vrijgemaakt en verwijderd van de Aarde. Dit werd gedaan met de hulp van een groep van geïncarneerde Lichtwerkerzielen wiens specifieke missie het was om hun eigen Drakenenergie te activeren en te werken met de Draken bij dit proces van zuivering en reiniging, om vernieuwing en herschepping ofwel wedergeboorte mogelijk te maken.
Geliefde Lichtwerkers, voor jullie zelf als individuen, maakt de terugkeer van de Drakenenergieën het noodzakelijk dat jullie het Kundalini vuur volledig in jezelf opnemen, want dit is de Drakenenergie in menselijke vorm. Het "innerlijke vuur" van jullie Aardedraak ligt opgerold in het Wortel Chakra totdat deze geactiveerd wordt en losgemaakt in de wervelkolom en daarin gaat opstijgen. Tijdens dit proces, laat het vuur de lagere Chakra’s “ontbranden” zodat er een "explosie" van energieën kan ontstaan, en van intense gevoelens die verband houden met seksuele energieën als deze energieën zijn geïntegreerd. Op dat moment, dienen deze energieën door jullie te worden opgetrokken naar het hart, waar ze zich kunnen verenigen met de energie van de Kosmische Vuurdraken ofwel Sterrendraken die afdalen tot in het Hart, alwaar de energieën zich vermengen met de energie van de Aardedraken. Zo wordt een nieuwe energie gecreëerd, de "Hartdraak" genaamd, die de creatieve energie van Compassie en Wijsheid en Liefde in zich draagt.
Tijdens dit proces zal het Sacraal Chakra krachtig worden geactiveerd en worden verbonden aan het Hart. De pijnappelklier zal ook worden geactiveerd om de energie van de Sterrendraken te ontvangen en er zal een nieuwe verbinding met het Hart worden gesmeed. Dit zal de creatieve Kosmische- en Aardevuren toestaan om te stromen door het Lichaam en het Lichtlichaam, waardoor een kwantum opwaardering wordt toegestaan van de kracht om te creëren en te manifesteren. Wij zijn er zeker van dat jullie enthousiast de energie van de Draken welkom terug zullen heten en dat jullie hun werk om samen met jullie de Nieuwe Aarde te manifesteren zullen eren.
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Drakenenergie: Aarde-, Kosmische draken, Kundalini
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Aartsengelen, Engelen & Lichtmeesters & Gidsen, Draken en andere wezens-
Jump to: