Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Grondings Oefening

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Grondings Oefening Empty
PostSubject: Grondings Oefening   Grondings Oefening EmptyMon Aug 29, 2016 11:10 am

VAN VANESSA:
GRONDINGS – OEFENING
Je ziet voor je een mooie prachtige boom, die boom die jij graag ziet.
De boom heeft een flinke stam, een mooie kruin , al die bladeren , al die vormen, al die kleuren en misschien draagt jou boom wel fruit of bloemen, het is jouw boom.
Terwijl je geniet van de uitstraling van jouw boom stap je er rustig naartoe en wanneer je bij zijn stam bent aangekomen stap je in jouw boom.
In jouw boom is er een plaats voorzien waarin je perfect past zoals je hier en nu zit en laat je nu ook één worden met je boom en voel of zie al die sapstromen en energieën op en neer gaan.
Bij zo’n neerwaartse beweging ga je mee en dan zie je dat er vanuit je beide voeten en vanuit je stuit , je onderrug nu wortels vertrekken recht naar beneden, en onmiddellijk in de aarde, op zo’n halve meter diepte kom je bij je éérste energetische poort, je aardester en op zo’n meter diepte kom je bij je tweede poort, je dolfijnenmatrix, je dolfijnenniveau.
Wanneer je nu 4 meter diep bent met je wortels, laat je al je wortels horizontaal groeien , voor je , achter je , langs rechts, en schuinweg in alle richtingen laat je nu een héél rond plateau in de aarde volgroeien met dezelfde diameter als de kruin van de boom boven de grond.
Al de wortels maken zijscheuten en vertakken zich en over en onder mekaar door volgroeien zij dit héél ronde plateau.
Wanneer je zover bent merk je dat al je wortels recht naar beneden aan het groeien zijn, alle wortels die zich een weg banen steeds dieper en dieper, naar beneden in de aarde.
Halverwege ons traject komen we blauwe kleuren tegen, dit is het niveau van de innerlijke steden waar alle informatie is opgeslagen van alle meesters en hogere meesters die ooit op aarde waren.
Weer banen onze wortels zich een weg steeds dieper en dieper naar beneden toe om dan op ¾ van ons pad ons walvissen niveau te kruisen, onze walvissen-matrix en weer dieper gaan we dan om uiteindelijk aan te komen in het centrum van moeder aarde waar alles bezaait ligt met prachtige kristallen en in het midden staat die gigantisch mooie diamant van moeder aarde en tussen al deze kristallen verankeren zich nu al deze wortels.
En als je het hier moeilijk mee hebt, kies dan een wortel uit en schrijf er jouw naam en geboortedatum op zodat je hem veel vlotter kan herkennen.
Ondertussen voelen we hoe goed het daar voelt in dat centrum van moeder aarde, het is thuiskomen.
En wanneer je rondom jou kijkt , zie je daar spontaan een kleur aanwezig.
Deze spontane kleur is jouw kleur voor gronding, jou aardings kleur.
Nu gaan we bij elke volgende inademing telkens we inademen, deze grondingskleur een stuk mee naar boven trekken, steeds hoger en hoger om dan uiteindelijk boven de grond uit te komen.
En voor de vrouwen trekken we deze grondingskleur op tot de tweede chakra, onder de navel, de onderbuik en voor de mannen, tot het eerste chakra, de basischakra en nu zitten we als het ware in een rond bad van onze aarding.
Voel dan ook hoe vast je zit. Voel die verbondenheid.


Liefs Vanessa
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Grondings Oefening
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Basis Info :: Basic Energiewerk: Chakra's, gronden, afschermen, koorden verwijderen enz.-
Jump to: