Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Oefening Contact Leggen met je Gids

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Oefening Contact Leggen met je Gids Empty
PostSubject: Oefening Contact Leggen met je Gids   Oefening Contact Leggen met je Gids EmptyTue Aug 30, 2016 12:24 pm

VAN ROSY: contact leggen met je gids(en) hoe doe je nou eigenlijk?
een vraag die voor veel mensen speelt.
voor alle mensen die dit nog niet kunnen, en het wel eens willen proberen, is dit misschien een goede oefening.

Oefening om contact te leggen met je Gids


Ga zitten of liggen, wat je het prettigst vindt, en sluit je ogen. Ontspan al je spieren en laat al je gedachte los. Adem een paar keer in en uit en voel je ademhaling rustig worden. Iedere gedachte die bij je binnenkomt, laat je vanzelf weer los.
Stel je nu voor, dat je aan de rand van een bos bent. Het is een mooie zonnige dag. Je ligt lekker in het gras te dromen. De zon schijnt en je hoort in het bos de vogels zingen. Het gras voelt nog vochtig van de dauw.
In de verte, in een weiland, zie je een boer die het gras maait. Vaag ruik je de geur van het pas gemaaide gras, meegevoerd door de wind naar de plek waar jij ligt.
Je lichaam vult zich met energie van de warme zon en je kijkt naar het mooie bos. Wanneer je wat dieper het bos in kijkt, zie je dat het steeds donkerder wordt. Het zonlicht dringt hier amper door.

Stel je voor dat het een sprookjesbos is. Het heeft een beetje de mystieke sfeer zoals in veel
bossen. Blijf rustig kijken naar het bos. Plotseling lijkt het alsof er vanuit de duisternis van het bos een gouden lichtschijnsel komt. Het licht wordt sterker en beweegt langzaam in jouw richting. Dit maakt je heel rustig. Het is nu een grote bol van licht en in het schijnsel van dat licht
zie je een gedaante staan. Het kan een man of een vrouw zijn, misschien wel met een kap of het hoofd. De gestalte komt dichterbij... nu kun je goed zien of het een man of een vrouw is. Kijk maar eens goed.
Dit is jouw gids! Wil je nader kennis maken met je gids? Vraag dan naar zijn naam. Hoor je de naam? Je kunt ook als je wilt een wandeling maken met je gids. Je kent hem immers heel goed! Al die jaren was je gids al bij je. Na enige tijd kun je weer afscheid nemen in de zekerheid dat je altijd aan je gids kunt vragen te komen. Laat dan je gids weer in de gouden bol van energie verdwijnen. Zie hoe je gids langzaam weer teruggaat naar het bos en in het bos verdwijnt, alsof hij één wordt met het bos.

Keer nu met je gedachte terug naar het gras waarop je ligt en neem rustig afscheid van die fijne plek. Adem een paar keer diep in en uit en open je ogen.(Bron: ‘Magnetiseren – wat is dat?’, van Frank den Ouden. Uitgeverij Schors-Amsterdam


liefs ROSY bloempjes
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Oefening Contact Leggen met je Gids Empty
PostSubject: Re: Oefening Contact Leggen met je Gids   Oefening Contact Leggen met je Gids EmptyTue Aug 30, 2016 12:24 pm

Frank van de Ouden, fijn! Heb daar ook een boek van over Regressie en het Innerlijk Kind en een cursus Magnetiseren van hem via Civas. Ik vind hem heel fijn over komen, prettige stem met zijn meditaties ook!
Exact deze gidsenmeditatie heb ik zelf ook gedaan, via CD. Ik kreeg toen een soort Maria te zien, heel erg fijn was dat! Een intens gevoel van onvoorwaardelijke Liefde en thuiskomen.

bloempjes
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Oefening Contact Leggen met je Gids
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Ascensie, 2012, Nieuwe Gouden Tijd, Lichtwerk-
Jump to: