Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Tweelingziel herkennen en korte uitleg Zielengroep

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Tweelingziel herkennen en korte uitleg Zielengroep Empty
PostSubject: Tweelingziel herkennen en korte uitleg Zielengroep   Tweelingziel herkennen en korte uitleg Zielengroep EmptyTue Sep 20, 2016 12:25 pm

Nog een mooi artikel met mooie, heldere uitleg.
Even ter aanvulling wat ik ook vond: Een Zielengroep zou ongeveer 172 zielen omvatten.


Hoe kan je dat dan herkennen? Een zielengroep of zelfs je Tweelingziel?
Als voorbeeld kom ik weer terug op de oceanen! Stel je voor dat elke oceaan en zee een andere zielengroep is. We zijn dan wel allen één en stromen in elkaar over, maar in de ene zielengroep (oceaan) is het klimaat beter voor de ene levensvorm dan in de andere zielengroep. De oceanen zijn, zoals ik al eerder zei, opgebouwd uit verschillende onderdelen; zout, algen, en zand. Zo ook de verschillende zielen; de ene ziel is wat meer een algje en de andere is wat meer het zout. Misschien een gek voorbeeld, maar wellicht snap je het nu wel makkelijker! En tezamen vormen we de eenheid van de mensheid!

….Maar dan nog het fenomeen Tweelingziel! Want dat is echt een prachtige vorm van eenheid!
Visualiseer nog eens korrel zout voor je; Wanneer je iemand tegenkomt die op dezelfde manier geslepen, gesleten en gevormd is in de verschillende levens net zoals jij, maar dan tegenovergesteld, (vanuit mannelijke energie of juist vanuit vrouwelijke energie) en het past in elkaar als een puzzel, dan heb je een Tweelingziel te pakken!

Stel je eens voor dat een zoutkorrel geslepen wordt, het kan er dan uitzien als een diamantje! Het kleurenpalet wat tevoorschijn komt zodra het licht erop valt, is hetzelfde als dat van je Tweelingziel. Maar wel exact omgekeerd. In spiegelschrift zou je kunnen zeggen. Dat is Yin-Yang en dat is de eenheid die daarin ontstaat. Het Man-Vrouw deel komt bij elkaar, je vult als het ware het kleuren palet op bij de ander waardoor de kleuren verdiepen, meer verzadigen. Daardoor heeft de ander meer toegang tot dat deel van zijn ziel wat ie eerst niet (meer) bij zichzelf herkende. Het heeft overigens niets te maken met mannen en vrouwen, want ook twee vrouwen kunnen de mannelijke en vrouwelijke energie bij elkaar aanvullen zo ook met twee mannen.

Zodra je een Tweelingziel verbinding aan kan gaan, eenheid kan vormen met elkaar, kan je ook iets in je zielengroep betekenen.  Elke zielengroep heeft iets anders te volbrengen op deze wereld en elke zielengroep kan de eenheid aangaan met elkaar. Je kan als een losse druppel blijven functioneren in een klein groepje, dat is prima, maar je kan je ook aansluiten bij anderen, om zo meer kracht te creëren in een grotere zielengroep.

Ik denk dat het van deze tijd is dat zielengroepen elkaar opzoeken. We schuiven steeds meer naar de 5D energie. En er is zo veel te doen op de aarde om de aarde te helpen, dat we met zijn allen er goed aan doen een stuk bewuster te worden. Binnen een zielengroep kan je bijzondere dingen van elkaar leren. Doordat de ene opstaat en daardoor de ander iets leert, krijgt de ander de kans om ook op te gaan staan en iets anders aan de anderen in de groep te leren. Het is het groeps-groei effect. Je lift als het ware elkaar. Dat is het mooie van de 5D energie! Wanneer jij je licht laat schijnen op de ander, help jij hem ook zijn licht te zien.

Niet meer vanuit concurrentie de strijd aangaan, nee, vanuit eigen kracht, de handen ineen slaan en elkaar de levenslessen overbrengen en van elkaar leren! Dat is Eenheid! Dat is Kracht!

Binnen een zielengroep heb je doeners en volgers. Prima! Je zal altijd een eigen individu zijn. Je hebt de algjes en de zoutkorrels, het zand en het water, we hebben van alles nodig om één geheel te vormen. Eénheid!

Bron: Esther Buijs
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Tweelingziel herkennen en korte uitleg Zielengroep
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Zielen, Zielengroepen, Incarnatie, Tweelingzielen-
Jump to: