Spiritueel Licht Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Spiritueel Licht Forum

Jezelf kunnen zijn en uitwisselen over spiritualiteit, ascensie, kristallen, persoonlijke ontwikkeling. In Licht en Liefde
 
HomeHome  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

 

 Mooi informatief artikel over energetische koorden

Go down 
AuthorMessage
Kristalletje
Admin
Admin
Kristalletje

Posts : 2357
Join date : 2016-08-28
Age : 54
Location : Zeeuwse Kust

Mooi informatief artikel over energetische koorden Empty
PostSubject: Mooi informatief artikel over energetische koorden   Mooi informatief artikel over energetische koorden EmptyMon Aug 29, 2016 6:48 pm

We hebben er al draadjes en zo over, maar blijft toch altijd weer interessant.


Wat zijn energetische koorden

Energetische koorden zijn verbindingen tussen 1 of meerdere personen. Die koorden ontstaan al als je iemand ontmoet, zelfs via social media komen die koorden tot stand. Het gebeurt onbewust, maar soms worden die koorden ook bewust gelegd. Je hebt er geen erg in. Je ontmoet iemand en je denkt: even aftasten wat ik van die persoon kan verwachten of is die persoon te vertrouwen of die vind ik aardig.

Elke keer als je met iemand in aanraking komt, hetzij face tot face maar ook via social media, dan worden er energiekoorden gevormd via de aura’s of via de chakra’s. Je kan daardoor uit balans raken. Je hebt het misschien zelf niet in de gaten als dat gebeurt. Het kan zelfs je dagelijks functioneren belemmeren.

Er zijn koorden die niet gezond zijn. Die geen enkel positief doel hebben. Ze kunnen je beïnvloeden maar ook helemaal leegzuigen. Koorden worden vaak onbewust of bewust vastgemaakt, zonder toestemming.

Koorden worden gemaakt van ziel tot ziel, van geest tot geest, van lichaam tot lichaam, van hart tot hart. Ze kunnen blokkades veroorzaken in ons energie systeem, die op die manier vervuilt raakt.

Je kan lichamelijke klachten krijgen door energetische koorden. Een voorbeeld:

Je kan stress krijgen van iemand, je voelt je niet prettig op een bepaalde plaats of in je lichaam. We nemen als voorbeeld je hals. Je ziet bijvoorbeeld je moeder, die vaak boos is. Dan zal het zien van een foto of je gedachte aan haar al een druk op je hals geven. Je hebt het gevoel dat er een brok in je keel zit. Dit komt doordat je te vaak je woorden hebben moeten inslikken. Je lichaam reageert al op het idee dat zij er is. Je lichaam wil klaar staan voor een mogelijk reactie van je moeder.

Op verschillende plaatsen in je lichaam kunnen die koorden vast gezet worden. Die plekken waar de koorden vast zitten aan je lichaam voelen aan als koude plekken of pijn. Ze gaan niet weg door erover te wrijven, het blijft koud. Zelfs als het heel warm is, blijft die plek koel. Je lichaam ervaart de situatie als stressvol en probeert zich te verdedigen. Je raakt hier uiteraard uitgeput van.

VERDER LEZEN:
Klik Hier
Back to top Go down
http://vreugdevolvrouw.wordpress.com
 
Mooi informatief artikel over energetische koorden
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Spiritueel Licht Forum :: Spiritueel Forum :: Aura & Chakra's & Lichtlichamen-
Jump to: